PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال دامنه

mehrshad.ho
April 2nd, 2012, 23:28
موقع انتقال دامنه این ارور میاد

[t1] Error
The Customer account you are trying to move the domain name to is under Registrar Directi Internet Solutions Pvt. Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com. You will need to initiate a Domain Transfer Request from Directi Internet Solutions Pvt. Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com to accomplish this

دوستان راهنمایی کنید

mehrshad.ho
April 3rd, 2012, 07:27
میخوام move کنم

AmirHosein
April 3rd, 2012, 07:36
من از روی ترجمه این متن فهمیدم انگار باید از جایی درخواست بدی:

You will need to initiate a Domain Transfer Request from Directi Internet Solutions Pvt

mehrshad.ho
April 3rd, 2012, 20:52
از آی دی و کدی که ساخته شده مطمئن هستیم

mehrshad.ho
April 3rd, 2012, 23:51
دقیقا در صفحه ای که ازم تایید دوباره میخواد مشخصات صحیح به همراه نشانی میاد که منم تایید می کنم
قبلا انتقال داشتم مشکلی نبوده یه دامنه اینجوری اذیت می کنه

mehrshad.ho
April 4th, 2012, 20:25
پ.خ شد

دوستان اگه چیزی به دهنشون میرسه راهنمایی کنند

ertebat7
April 4th, 2012, 22:09
سلام
بهترین راه استفاده از متن زیر و ارسال اون به ایمیل
compliance@resellerclub.com

می باشد
بنده و خیلی از دوستانی که با مشکل در move کردن دومین ها مواجه بوده ایم با این روش مشکل برطرف گردیده است

hi dear resellerclub supporter
i am admin of www.yourdomain.com (http://www.yourdomain.com/)
i have a problem with my directi customer panel
while, i want move domain to another directi customer panel (my domain is'nt lock) this error shown:

متن اروری را که به شما می دهد در اینجا قرار دهید

my customer panel specifiations:d
control panel link:
user:
pass:

حتما لینک کنترل پنل و یوزرنیم و پسورد خود را وارد نمایید و سعی کنید از همان امیلی که در مشخصات دومین شماست برای ارسال این ایمیل استفاده کنید تا برای ریسلر کلاپ هویت واقعی دارنده اکانت احراز گردد

This is new directi customer panel that i want move services to it, please move my domain to:
customer ID : ?
EMAIL: ?
مشخصات کستومرایدی و ایمیل که میخواهید به ان انتقال دهید را وارد کنید

best regards
thanks

متن ایمیل به پیوست اضافه گردید