PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نیم سرور

abod_black
April 2nd, 2012, 21:18
با سلام ، من سایتم رو به سرور جدید انتقال دادم و نیم سرورهای جدید هم وارد کردم ولی بعد از چند روز متوجه شدم سایتم داره قاطی و فهمیدم به جز نیم سرورهای جدید یک نیم سرور قبلی هم باقیمونده. یعنی دو نیم سرورو جدید همراه با یک نیم سرور قبلی:
5278

به پشتبانی دومین تیکت زدم میگن اینجا مشکلی نیست و دومین با نیم سرورها جدید ست شده و یک عکس به عنوان سند هم ارائه کردن و همچنین عنوان کردن شاید مشکل از دی ان اس رکورد باشه:

5277

من با پشتیبانی هاستم تماس گرفتم و موضوع رو در میون گذاشتم و گفتن که دی ان اس رکورد مشکلی نداره.
این عکس از سی پنل سایتم:
5279

یک نکته عنوان کنم که هاست سرور قبلی(میزبان 98) همچنان باقی هست ، حالا سایتم بعضی وقتها اطلاعات در سرور جدید ذخیره میشه و بعضی وقتها در سرور قبلی ، یعنی از هر دو دیتابیس داره به صورت تصادفی بازخونی میکنه.

حالا من این وسظ نفهمیدم مشکل از کجاست و چجوری درست میشه و تقریبا بیش از سه هفته هست این مشکل.

دومین:CinemaHaft.in
سرور قدیم:mizban98.com
سرور جدید:serverpars.com

پیشاپیش از همکاریتون متشکرم/

abod_black
April 3rd, 2012, 11:38
کسی از دوستان نمیدونه مشکل از چیه؟

areff
April 3rd, 2012, 11:54
با سلام ، من سایتم رو به سرور جدید انتقال دادم و نیم سرورهای جدید هم وارد کردم ولی بعد از چند روز متوجه شدم سایتم داره قاطی و فهمیدم به جز نیم سرورهای جدید یک نیم سرور قبلی هم باقیمونده. یعنی دو نیم سرورو جدید همراه با یک نیم سرور قبلی:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/5278-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-ns3-jpg

به پشتبانی دومین تیکت زدم میگن اینجا مشکلی نیست و دومین با نیم سرورها جدید ست شده و یک عکس به عنوان سند هم ارائه کردن و همچنین عنوان کردن شاید مشکل از دی ان اس رکورد باشه:

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/5277-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-domain-jpg

من با پشتیبانی هاستم تماس گرفتم و موضوع رو در میون گذاشتم و گفتن که دی ان اس رکورد مشکلی نداره.
این عکس از سی پنل سایتم:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/5279-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-dns-rec-jpg

یک نکته عنوان کنم که هاست سرور قبلی(میزبان 98) همچنان باقی هست ، حالا سایتم بعضی وقتها اطلاعات در سرور جدید ذخیره میشه و بعضی وقتها در سرور قبلی ، یعنی از هر دو دیتابیس داره به صورت تصادفی بازخونی میکنه.

حالا من این وسظ نفهمیدم مشکل از کجاست و چجوری درست میشه و تقریبا بیش از سه هفته هست این مشکل.

سرور قدیم:mizban98.com
سرور جدید:serverpars.com

پیشاپیش از همکاریتون متشکرم/

گفتید :

متوجه نمیشم الان که سایت رو انتقال دادید چطوری از دیتابیس سرور قبلی استفاده میکنه ؟

abod_black
April 3rd, 2012, 15:28
گفتید :

متوجه نمیشم الان که سایت رو انتقال دادید چطوری از دیتابیس سرور قبلی استفاده میکنه ؟

منم همین رو میگم ، دی ان اس هر دو سرور برای دامین ثبت شده(طبق عکس اول) و برای همین هنوز بعضی وقتها داره از سرور قبلی بازخونی میکنه.
من میخوام دی ان اس سرور قبلی رو حذف کنم ولی نمیدونم چجوری ، چون تو پنل دامین تغییر کرده ولی وقتی هویز میگیرم هنور هست.

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 15:37
منم همین رو میگم ، دی ان اس هر دو سرور برای دامین ثبت شده(طبق عکس اول) و برای همین هنوز بعضی وقتها داره از سرور قبلی بازخونی میکنه.
من میخوام دی ان اس سرور قبلی رو حذف کنم ولی نمیدونم چجوری ، چون تو پنل دامین تغییر کرده ولی وقتی هویز میگیرم هنور هست.

با سلام اسم دومینتون رو بگید

چند وقته ست کردید ؟ از 3 روز بیشتره ؟ اگر نه هنوز در isp شما کامل ست نشده و هیچ جا مشکلی نیست باید فقط صبر کنید

البته بازم میگم اسم دومین رو بگید و دی ان اس اصلی همون سرور پارس هست درسته ؟

بگید برسی کنیم

abod_black
April 3rd, 2012, 15:59
پست اولی کامل توضیح دادم که بیشتر از سه هفتست و همچنین مشکل فقط واسه من نیست. پست اول کامل توضیح دادم.
سرور جدید و اصلی سرور پارس هستش.
بیست دقیقه پبش مجددا دی ان اس سرور قبلی رو وارد کردم و بعد از 24 ساعت دوباره دی ان اس جدید بذارم تا ببینم درست میشه یا خیر.

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 16:05
پست اولی کامل توضیح دادم که بیشتر از سه هفتست و همچنین مشکل فقط واسه من نیست. پست اول کامل توضیح دادم.
سرور جدید و اصلی سرور پارس هستش.
بیست دقیقه پبش مجددا دی ان اس سرور قبلی رو وارد کردم و بعد از 24 ساعت دوباره دی ان اس جدید بذارم تا ببینم درست میشه یا خیر.

با عرض پوذش پست اول چون یه کم طولانی بود سر سری خوندم که موضوع دستم بیاد

اوکی

ربطی نداشت که دوباره برید دی ان اس قبلی رو بگذارید

الان از آدرس زیر چک کردم :
intoDNS: CinemaHaft.in - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/CinemaHaft.in)

ولی طبق گفته خودتون که گفتید سرور قبلی گذاشتی روی اون برای من نشون داد عوض کردید با همین آدرس بعد یک ساعت یا دوساعت بعدش چک کنید ببینید درسته یا نه

abod_black
April 3rd, 2012, 18:30
با عرض پوذش پست اول چون یه کم طولانی بود سر سری خوندم که موضوع دستم بیاد

اوکی

ربطی نداشت که دوباره برید دی ان اس قبلی رو بگذارید

الان از آدرس زیر چک کردم :
intoDNS: CinemaHaft.in - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/CinemaHaft.in)

ولی طبق گفته خودتون که گفتید سرور قبلی گذاشتی روی اون برای من نشون داد عوض کردید با همین آدرس بعد یک ساعت یا دوساعت بعدش چک کنید ببینید درسته یا نه

با تشکر از شما دوست عزیز
الان طبق لینکی که ارائه کردید نیم سرور های قبلی به صورت درست ست شده است(البته بغلش هنوز تیک سبز رنگ نداره).
نیم سرور جدید رو چه زمانی وارد کنم؟

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 18:52
با تشکر از شما دوست عزیز
الان طبق لینکی که ارائه کردید نیم سرور های قبلی به صورت درست ست شده است(البته بغلش هنوز تیک سبز رنگ نداره).
نیم سرور جدید رو چه زمانی وارد کنم؟

به نظر من فرقی نداره که دوباره رفتید نیم سرور قبلی را وارد کردید

هیمن الان هم انجام بدید خوبه نیم سرور جدید را ست کنید وقتی ست شد یک یا دوساعت دیگه توی همون لینک نگاه کنید اگر فقط نیم سرور هایی که وارد کرده بودید به عنوان سرور جدید بودند پس مشکل ست شدن حله و اگر باز مشکل داشتید به دومین ربطی نداره و نباید به دومین گیر بدید مشکل باید بره جای دیگه بررسی بشه

abod_black
April 3rd, 2012, 19:04
به نظر من فرقی نداره که دوباره رفتید نیم سرور قبلی را وارد کردید

هیمن الان هم انجام بدید خوبه نیم سرور جدید را ست کنید وقتی ست شد یک یا دوساعت دیگه توی همون لینک نگاه کنید اگر فقط نیم سرور هایی که وارد کرده بودید به عنوان سرور جدید بودند پس مشکل ست شدن حله و اگر باز مشکل داشتید به دومین ربطی نداره و نباید به دومین گیر بدید مشکل باید بره جای دیگه بررسی بشه

با تشکر
نیم سرورهای جدید مجددا وارد شود.

اگد دوباره به مشکل برخوردم مشکل ار چیه؟

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 19:29
بگذارید تا فردا ببینیم چی میشه بعدا باید ببینیم مشکل از کجاست

از خیلی جاها میشه

شما فعلا برید تو هاست قبلیتون و کل فایل ها رو یا پاک کنید یا منتقل که اگر روی سرور قبل هم رفت سایتتون بالا نیاد

abod_black
April 3rd, 2012, 19:49
الان نیم سرور ها درست هستش؟
Domain NS records Nameserver records returned by the parent servers are:

ns16.serverpars.com. ['176.9.84.46'] (NO GLUE) [TTL=86400]
ns17.serverpars.com. ['176.9.84.46'] (NO GLUE) [TTL=86400]

a0.in.afilias-nst.info was kind enough to give us that information

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 19:52
الان نیم سرور ها درست هستش؟
domain ns records nameserver records returned by the parent servers are:

Ns16.serverpars.com. ['176.9.84.46'] (no glue) [ttl=86400]
ns17.serverpars.com. ['176.9.84.46'] (no glue) [ttl=86400]

a0.in.afilias-nst.info was kind enough to give us that information

اوکی شما اون کاری که گفتم انجام بدید
برید تو هاست قبلی کلا همه چی رو خراب کنید بره (:d)
میخوام اگر رفت سرور قبل هیچی باز نشه صفحه سفید باشه ها

بعد الان دومین دی ان اسش کاملا اوکی هست و مشکلی نداره فقط یادتون باشه 12-24 ساعت طول میکشه تا روی آی اس پی ایران ست بشه

شما کاری که گفتم انجام بدید فعلا تو سرور ویندوز ببینم سایت باز میشه یا خیر (تو خارج سریعتر ست میشه نیاز به 12 ساعت نیست)

abod_black
April 3rd, 2012, 19:53
اینم از سایت نت ورک تولز هستش:

Retrieving DNS records for cinemahaft.in...
DNS servers
ns16.serverpars.com [176.9.84.46]
ns17.serverpars.com

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 19:56
C:\>ping cinemahaft.in

Pinging cinemahaft.in [176.9.6.140] with 32 bytes of da
Request timed out.

هنوز رو آی اس پی بنده ست نیست

همینطور هم همین الان در سرور آلمان چک کردم اونم ست نیست باید صبر کنید ببینیم چی میشه

abod_black
April 3rd, 2012, 20:00
اوکی شما اون کاری که گفتم انجام بدید
برید تو هاست قبلی کلا همه چی رو خراب کنید بره (:d)
میخوام اگر رفت سرور قبل هیچی باز نشه صفحه سفید باشه ها

بعد الان دومین دی ان اسش کاملا اوکی هست و مشکلی نداره فقط یادتون باشه 12-24 ساعت طول میکشه تا روی آی اس پی ایران ست بشه

شما کاری که گفتم انجام بدید فعلا تو سرور ویندوز ببینم سایت باز میشه یا خیر (تو خارج سریعتر ست میشه نیاز به 12 ساعت نیست)

طبق فرمایشات شما زدم دیتابیس به دیلیلت واصل کردم.

حالا من از کجا مطمئن بشم که 100% درست هستش؟ توجه داشته باش میخوام 100% مطمئن بشم.

پ ن: الان که سایت رو رفرش کردم با ارور دیتابیس مواجه شدم ، زمانی که این ارور از بین رفت یعنی دیگه مشکل حل شده؟

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 20:03
عزیز به هر حال باید مشکل حل بشه دیگه

اگر هاست قبلی بالا باشه گیج میشیم

تا الان کارایی که گفتم و انجام دادید کاملا درست پیش رفته از حالا باید صبر کنیم ببینیم کی ست میشه و اگر شد کامل اوکی هست یا خیر

شما یه تحقیق کنید ببینید روی این دی ان اسی که شما دارید مشتری دیگه ای دارن ؟ اگر دارن آدرس دومینشون رو به بنده بدید شاید کلا دی ان اس سرور مشکل داشته باشه و خوب آیپی نده و ...

ببینید بقیه مشتریهاشون هم مشکل دارن یا خیر

باید همه جوانب رو برسی کرد و رفت جلو تا مشکل پیدا بشه و حلش کرد:53:

abod_black
April 3rd, 2012, 20:14
عزیز به هر حال باید مشکل حل بشه دیگه

اگر هاست قبلی بالا باشه گیج میشیم

تا الان کارایی که گفتم و انجام دادید کاملا درست پیش رفته از حالا باید صبر کنیم ببینیم کی ست میشه و اگر شد کامل اوکی هست یا خیر

شما یه تحقیق کنید ببینید روی این دی ان اسی که شما دارید مشتری دیگه ای دارن ؟ اگر دارن آدرس دومینشون رو به بنده بدید شاید کلا دی ان اس سرور مشکل داشته باشه و خوب آیپی نده و ...

ببینید بقیه مشتریهاشون هم مشکل دارن یا خیر

باید همه جوانب رو برسی کرد و رفت جلو تا مشکل پیدا بشه و حلش کرد:53:

با تشکر از پاسخ کامل و جامع شما ، سایت دومین تولز دیگه نمیذاره دومینی رو سرچ کنم و...
ولی چند روز پیش که داشتم باهاش کار میکردم این دومین رو دیدم: 01cd.ir
الانم که دی ان اسش رو چک کردم هم سرور پارس هستش. به احتمال زیاد مشکلی از سرور پارس نیست چون قبلا که نیم سرور ها رو تغییر داده بودم که نیم سرور از میزبان هم مونده بود که الان اون نیم سرور نیست.
به هر حال ممنون میشم همراهیم کنی و مطمئنا جواب زحمات شما رو خواهم داد.

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 20:16
با تشکر از پاسخ کامل و جامع شما ، سایت دومین تولز دیگه نمیذاره دومینی رو سرچ کنم و...
ولی چند روز پیش که داشتم باهاش کار میکردم این دومین رو دیدم: 01cd.ir
الانم که دی ان اسش رو چک کردم هم سرور پارس هستش. به احتمال زیاد مشکلی از سرور پارس نیست چون قبلا که نیم سرور ها رو تغییر داده بودم که نیم سرور از میزبان هم مونده بود که الان اون نیم سرور نیست.
به هر حال ممنون میشم همراهمیم کنی و مطمئنا جواب زحمات شما رو خواهم داد.

یعنی هم نیم سرور میزبان اد بود هم مال سرور پارس با هم ؟

اگر اینطوری که من متوجه شدم بوده مشکل همون بوده انشالله الان که فقط سرور پارس گذاشتید درست میشه

abod_black
April 3rd, 2012, 20:34
یعنی هم نیم سرور میزبان اد بود هم مال سرور پارس با هم ؟

اگر اینطوری که من متوجه شدم بوده مشکل همون بوده انشالله الان که فقط سرور پارس گذاشتید درست میشه

شما این همه کمکم کردید ولی پست اول رو هنوز کامل نخوندید:d

این قسمت رو بخوونید و عکس رو مشاهده کنید:

من سایتم رو به سرور جدید انتقال دادم و نیم سرورهای جدید هم وارد کردم ولی بعد از چند روز متوجه شدم سایتم داره قاطی و فهمیدم به جز نیم سرورهای جدید یک نیم سرور قبلی هم باقیمونده. یعنی دو نیم سرورو جدید همراه با یک نیم سرور قبلی:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/5278d1333384798t-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-ns3-jpg (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/5278d1333384798-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-ns3-jpg)

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 20:44
شما این همه کمکم کردید ولی پست اول رو هنوز کامل نخوندید:d

این قسمت رو بخوونید و عکس رو مشاهده کنید:

چرا اتفاقا این قسمت عکس داشت به چشمم خورد خونم آخه گفتم دیگه بعد این همه جواب دوستان دیگه قبل من حلش کردید حتما توجه به این مورد نکردم مستقیم رفتم سراغ چک کردن و مشکل دومن از اول ازتون پرسجو کردم که حالت دومین در حالت فعلی چیه (:|

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

به سرور پارس گفتید ؟ جواب گو بودن ؟ مشتری ایشون هستید و کار ایشون هست این کارا جزو ساپرت هاستینگشون به حساب میاد :-b

abod_black
April 3rd, 2012, 20:56
اینم پینگی که من از سیستمم گرفتم. یعنی ست شده واسم؟

http://www.up.vatandownload.com/images/n07e6f4lbeyfthv94a9_thumb.jpg (http://www.up.vatandownload.com/viewer.php?file=n07e6f4lbeyfthv94a9.jpg)

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------

چرا اتفاقا این قسمت عکس داشت به چشمم خورد خونم آخه گفتم دیگه بعد این همه جواب دوستان دیگه قبل من حلش کردید حتما توجه به این مورد نکردم مستقیم رفتم سراغ چک کردن و مشکل دومن از اول ازتون پرسجو کردم که حالت دومین در حالت فعلی چیه (:|

---------- post added at 07:44 pm ---------- previous post was at 07:42 pm ----------

به پارس وی پی اس گفتید ؟ جواب گو بودن ؟ مشتری ایشون هستید و کار ایشون هست این کارا جزو ساپرت هاستینگشون به حساب میاد :-b

پارس وی پی اس که آقای زمانی هستند و بنده خدمتشون ارادت دارم ولی این سایتم سرورپارس هستش ، چون دومین از سرور پارس نگرفته بودم جزو وظایفشون نیست ولی راهنماییم کردند. ساپورت دومین زیاد خوب نیست واسه همین اومدم اینجا پیش بچه های wht.

abod_black
April 4th, 2012, 14:03
الان 18 ساعت از وارد کردن نیم سرورهای جدید میگذره ولی سایتم ارور دیتابیس میده ، این طبیعی هستش و باید همچنان منتظر بمونم؟