توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایده برای ماژوال whmcs
php.source
April 2nd, 2012, 14:57
سلام دوستان
کسی ایده ای داره برای ماژوال whmcs که ما بنویسیم.
هرکی ایده نو بده 5 تا لایسنس رایگان میدیم بهش
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
آپ شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــد
HyperServer
April 2nd, 2012, 15:10
سیستم مانیتورینگ پهنای باند برای ماشین های مجازی vmware که در صورت رسیدن به اون مقدار suspend بشه
30tGame
April 2nd, 2012, 15:16
یک ماژول بنویسید که وصل بشه به vmware که علاوه بر اینکه مشتری بتونه ریست کنه و .. از طریق whmcs
آتوماتیک ساسپند کنه و unsuspend و نشون بده چقدر از رم و هارد مصرف شده
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
5 تا لایسنس رایگان هم برای خودتون : دی چون من هاستینگ ندارم
rsl
April 2nd, 2012, 15:20
فکر کنم این سیستم قبلا توسط وارز هاست نوشته شده باشه
amirlord
April 2nd, 2012, 15:21
سیستم مانیتورینگ پهنای باند برای ماشین های مجازی vmware که در صورت رسیدن به اون مقدار suspend بشه
فکر میکنم این امکان از طریق SSH مهیا باشه ، اگر هم باشه پهنای باند مصرفی کارت شبکه هست که همیشگی نیست .... ! میشه از طریق نصب برنامه هایی مثل snmp روی لینوکس مدیریت کرد اما خوب چون روی کلاینت هست کمی دردساز میشه ....
یک ماژول بنویسید که وصل بشه به vmware که علاوه بر اینکه مشتری بتونه ریست کنه و .. از طریق whmcs
آتوماتیک ساسپند کنه و unsuspend و نشون بده چقدر از رم و هارد مصرف شده
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
5 تا لایسنس رایگان هم برای خودتون : دی چون من هاستینگ ندارم
این ایده ای که شما میگید سال هاست ماژول های فراوونی داره نوشته میشه که این کار هارو انجام میدن !
php.source
April 2nd, 2012, 15:26
این نوشته شده اما اگه بخواید میشه تکمیلشو نوشت. حتی به قدری که بعد از خرید سرور مجازی رو به صورت اتوماتیک بده.
خود vmweare این امکان رو نداره. فقط میشه یک کاری کرد که ماژوال به هسته cacti وصل بشه اینجور میشه. راحت هم هست فقط باید ببنیم میشه دست کاریش کرد یا نه. بهترین روش محدود کردن bw چیه؟
30tGame
April 2nd, 2012, 15:28
فکر میکنم این امکان از طریق SSH مهیا باشه ، اگر هم باشه پهنای باند مصرفی کارت شبکه هست که همیشگی نیست .... ! میشه از طریق نصب برنامه هایی مثل snmp روی لینوکس مدیریت کرد اما خوب چون روی کلاینت هست کمی دردساز میشه ....
این ایده ای که شما میگید سال هاست ماژول های فراوونی داره نوشته میشه که این کار هارو انجام میدن !
ممنون میشم معرفی کنید چون برای یکی از دوستان میخواستم هرچی گشتیم پیدا نشد
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
فکر نمیکنم هنگام تمدید آتوماتیک ساسپند کند
تمامی کارها دستی انجام میشود در اون ماژول
amirlord
April 2nd, 2012, 15:30
خود vmweare این امکان رو نداره. فقط میشه یک کاری کرد که ماژوال به هسته cacti وصل بشه اینجور میشه. راحت هم هست فقط باید ببنیم میشه دست کاریش کرد یا نه. بهترین روش محدود کردن bw چیه؟
cacti هم به snmp وصل میشه برای این کار ... چون روی سرور مشتری نصب میشه اصلا توصیه نمیشه .
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
ممنون میشم معرفی کنید چون برای یکی از دوستان میخواستم هرچی گشتیم پیدا نشد
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
فکر نمیکنم هنگام تمدید آتوماتیک ساسپند کند
تمامی کارها دستی انجام میشود در اون ماژول
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - سبد خرید (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=8)
rsl
April 2nd, 2012, 15:48
یک کنترل پنل مثل cpanel برای مدیریت هاست فروخته شده که از whmcs مدیریت بشه ( فکر کنم کار سختی باید باشه :D )
php.source
April 2nd, 2012, 15:52
:دی میشه اما حال میخواد. خوب خود سی پنل که هست دیگه چه کاریه. فوقش بخوایم این کار رو بکنی یه iframe میزاری از سی پنل طرف براش
rsl
April 2nd, 2012, 16:49
اتصال به ( cc پ ر و ک س ی ) و ساخت اتوماتیک اکانت
amirlord
April 2nd, 2012, 17:02
اتصال به ( cc پ ر و ک س ی ) و ساخت اتوماتیک اکانت
قبلا توسط ما انجام شده :دی حدود 85% تموم شده و باقیش هم برای هفته بعد هست که تموم میشه .
php.source
April 2nd, 2012, 17:42
قبلا توسط ما انجام شده :دی حدود 85% تموم شده و باقیش هم برای هفته بعد هست که تموم میشه .
موفق باشید. اینجور چیزا برای ما فقط درد سر دارن
rouhallah
April 5th, 2012, 11:57
سلام
یه ماژول که بتونه ساب دامنه رایگان بده
مثلا 100 مگ فضا + 200 گیگ و امکاناتی که ما تنظیم می کنیم
5 تا لایسنس من یادتون نره :)
php.source
April 5th, 2012, 12:05
سلام
یه ماژول که بتونه ساب دامنه رایگان بده
مثلا 100 مگ فضا + 200 گیگ و امکاناتی که ما تنظیم می کنیم
5 تا لایسنس من یادتون نره :)
توی whmcs هست. (رایگان) ماژوال هم نیست جزء سیستم هست :دی
rouhallah
April 6th, 2012, 13:44
میشه بگی کجاش این امکان را داره ؟
rsl
April 6th, 2012, 14:49
یک سایت توی iis ساخته شده و تنظیمات جوری هست که از کاربران نام کاربری و رمز عبور می خواهد اگر ماژولی بود که خودش توی vps ویندوز یوزر ایجاد میکرد و به کاربر تحویل می داد خوب بود . ( فکر نکنم زیاد کاربردی باشه ، فقط نیاز خودم بود :d )
3245
April 6th, 2012, 14:56
ماژولی بنویسید که حتی اکسپورت های vmware رو deploy کنه، یعنی مسثلا بنده یک تمپلیت تعریف میکنم، هرکی میکروتیک بخواد اونو deploy میکنم، وقتی مشتری خرید کرد و واریز کرد اتوماتیک اون تمپلیت رو deploy کنه، امیدوارم ساده بیان کرده باشم
لازم به ذکر است ماژول وارز هاست این قابلیت رو ندااره، بلکه میشه گفت هیچ ماژولی تاحالا این قابلیت رو نداشته
همچین ماژولی در بیاد خودم خریدار پایه اول هستم;)
ارادت:56:
loginvps.com
April 6th, 2012, 15:35
یک سایت توی iis ساخته شده و تنظیمات جوری هست که از کاربران نام کاربری و رمز عبور می خواهد اگر ماژولی بود که خودش توی vps ویندوز یوزر ایجاد میکرد و به کاربر تحویل می داد خوب بود . ( فکر نکنم زیاد کاربردی باشه ، فقط نیاز خودم بود :d )
اینمکه شما گفتید اگه تنظیماتشو انجام بدین دیگه مشکلی ندارین ، نیاز به ماژول نداره!
rsl
April 6th, 2012, 15:45
چجوری ؟ چه تنظیماتی ؟
sarwhost
April 6th, 2012, 16:04
سلام من یه چیزی به ذهنم رسیده نمیدونم این هست یا نه
شما یه ماژول بنویسید مثلا اگر کاربری شلوغی کرد بهش یه امتیاز منفی بدیم توسط خودمون مثلا تعریف کنیم اگه این امتیاز به -10 رسید جریمه شه یا مثلا یه چیزی فاکتور راش تولید کنه یا مثلا خیلی اذیت کرد مثلا تعریف بشه به -50 رسید اکالنتش براش به مدت مشخص بسته بشه و این
3245
April 6th, 2012, 16:29
پیشنهاد دوم من:
باتوجه به اهمیت زیاد دیتابیس Whmcs ماژولی بنویسید که اتوماتیک بکاپ بگیره از دیتابیس و ارسال کنه به ایمیل حالا با تنظیمات دلخواه کاربر
جوملا همچین کامپوننتی را دارد
php.source
April 6th, 2012, 17:21
میشه بگی کجاش این امکان را داره ؟
تاپیک دیگری بزنید جواب میدم
این میشه ماژوال شخصی دیگه. فوقش 2 تا فروش بره اونم برای سایت های فیلم و موزیک
ماژولی بنویسید که حتی اکسپورت های vmware رو deploy کنه، یعنی مسثلا بنده یک تمپلیت تعریف میکنم، هرکی میکروتیک بخواد اونو deploy میکنم، وقتی مشتری خرید کرد و واریز کرد اتوماتیک اون تمپلیت رو deploy کنه، امیدوارم ساده بیان کرده باشم
لازم به ذکر است ماژول وارز هاست این قابلیت رو ندااره، بلکه میشه گفت هیچ ماژولی تاحالا این قابلیت رو نداشته
همچین ماژولی در بیاد خودم خریدار پایه اول هستم;)
ارادت:56:
در این مورد قبلا فکر کرده بودم. امکان پذیر هست اما یک موردی داره و اونم اینه که بعد ساخت وی پی اس چطور آی پی بده. برای اون هم راه حلی هست اما یگ باگ امنیتی بزرگ داره که باید راه حل بهتری پیدا کنم
ممنون از پیشنهادتون در صورتی که تصمیم به نوشتن کردیم حق شما محفوظ خواهد بود
سلام من یه چیزی به ذهنم رسیده نمیدونم این هست یا نه
شما یه ماژول بنویسید مثلا اگر کاربری شلوغی کرد بهش یه امتیاز منفی بدیم توسط خودمون مثلا تعریف کنیم اگه این امتیاز به -10 رسید جریمه شه یا مثلا یه چیزی فاکتور راش تولید کنه یا مثلا خیلی اذیت کرد مثلا تعریف بشه به -50 رسید اکالنتش براش به مدت مشخص بسته بشه و این
ایشالا که شلوغ نکنه
چیز جالبی هست حتما در موردش فکر میکنم. ممنون
پیشنهاد دوم من:
باتوجه به اهمیت زیاد دیتابیس Whmcs ماژولی بنویسید که اتوماتیک بکاپ بگیره از دیتابیس و ارسال کنه به ایمیل حالا با تنظیمات دلخواه کاربر
جوملا همچین کامپوننتی را دارد
در داخل خود whmcs هست چنین گزینه ای
redhat10
April 9th, 2012, 12:20
whmcs فاکتورهای سرویس های کنسلی را حذف نمیکند و برای همیشه در سیستم باقی میماند و جر بدهی مشتری نمایش داده میشود ماژولی برای کنسل کردن این فاکتور ها بصورت خودکار مفید است