ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل Vmware Esxi 4 و دوون شدن

helpman
April 1st, 2012, 19:37
دوستان من یک ماه هست یک سرور جدید با vmware esxi 4 گرفتم
OVH 24G
Cpu: Corei7 (4 x 2(HT) x 2.66 Ghz)
HDD: 2TB
Ram: 24 GB
BW: 20TB on 100Mbps Uplink
Self Managed

روش چند تا سرور بیشتر ندارم که فشار زیادی هم ندارن اما سرورهای مجازی یه موقع هایی down می شن
در حالی که هنوز چند گیگ از رم های سرور اصلی خالی هست و cpu سرور اصلی تا نصف هست مشغول نیست

کسی از دوستان می تونه کمکم کنه؟
ممنون

amirfateh
April 1st, 2012, 20:16
ممکنه مربوط به تنظیمات باشه
باید log ,performace ،
esxi, و vm ها رو ببینید دقیقا برای اون لحظات

helpman
April 1st, 2012, 20:43
ممنون
متاسفانه من از لاگ ها چیزی نمی فهمم
یک سری موارد با مفاهیم خاص هست

چند سال هست با xen کار می کنم و این اولین بار هست با esxi کار می کنم!

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

دوستان اگر اطلاعاتی دارید لطفا کمک کنید

helpman
April 1st, 2012, 22:48
از همکاران قبلا کسی نبوده این مشکل رو داشته باشه؟

serverstar.ir
April 1st, 2012, 22:53
با سلام بنده پیشنهاد میکنم اول پسورد Vmwar رو عوض کنید و در حرکت بعدی log رو بررسی کنید البته به ابن موضوع توجه داشته باشید که بعضی از کاربران خودشان امکان داره این کار رو کرده باشند

helpman
April 2nd, 2012, 16:34
با سلام بنده پیشنهاد میکنم اول پسورد Vmwar رو عوض کنید و در حرکت بعدی log رو بررسی کنید البته به ابن موضوع توجه داشته باشید که بعضی از کاربران خودشان امکان داره این کار رو کرده باشند

ممنون از زحمتی که کشدید و پاسخ دادید
والله فکر نمی کنم تغییر رمز vmware کمکی بکنه

لطفا کمک کنید.

30tGame
April 2nd, 2012, 16:44
سرور های مجازی داون میشوند یا کل سرور داون میشود ؟

helpman
April 2nd, 2012, 16:53

ممنون از زحمتی که کشدید و پاسخ دادید
والله فکر نمی کنم تغییر رمز vmware کمکی بکنه

لطفا کمک کنید.

نه فقط سرور های مجازی آورلود می کنند

RoobinaServer
April 2nd, 2012, 17:27
به احتمال زیاد نحوره تعریف کردن سرورتون اشتباهه

مطمئنید مشخصاتی که به هر vps اختصاص دادید به صورت شیر شده هست ؟

ببینید مثلا خیلی ها من دیدم چون کار با این پنل بلد نبودن اومدن مثلا 4 گیگ رم رو به 10 نفر 1 گیگ دادن همه رو به صورت اختصاصی بعد سرورها ارور میدن و دان میشن و دیگه هم روشن نمیشن و هی ارور میدن

به این نکات باید توجه کرد

ریسورس پول تعریف کردید و محدود کردید؟

یه کم درباره نحوده اضافه کردن وی پی استون توضیح بدید تا بهتر بتونیم کمک کنیم باید متوجه بشیم کجا اشتباه کردید که چنین مشکلی دارید خب

arman_gts
April 2nd, 2012, 18:28
تمام vps ها دان میشن ؟ باید ریبوت کنید تا دوباره بالا بیان یا نه خودشون درست می شن ؟

helpman
April 2nd, 2012, 20:18
به احتمال زیاد نحوره تعریف کردن سرورتون اشتباهه

مطمئنید مشخصاتی که به هر vps اختصاص دادید به صورت شیر شده هست ؟

ببینید مثلا خیلی ها من دیدم چون کار با این پنل بلد نبودن اومدن مثلا 4 گیگ رم رو به 10 نفر 1 گیگ دادن همه رو به صورت اختصاصی بعد سرورها ارور میدن و دان میشن و دیگه هم روشن نمیشن و هی ارور میدن

به این نکات باید توجه کرد

ریسورس پول تعریف کردید و محدود کردید؟

یه کم درباره نحوده اضافه کردن وی پی استون توضیح بدید تا بهتر بتونیم کمک کنیم باید متوجه بشیم کجا اشتباه کردید که چنین مشکلی دارید خب

نه می دونین من اصلا ریسورس پول تعریف نکردم
همین طوری سرور مجازی ساختم و بهش تعداد هسته cpu دادم و رم بهش دادم

می شه در مورد ریسورس پول توضیح بدید؟
مرسی

---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

تمام vps ها دان میشن ؟ باید ریبوت کنید تا دوباره بالا بیان یا نه خودشون درست می شن ؟

نه می دونین vps ها اینقدر آورلود می کنن که دوون می شن و باید ریستشون کنیم

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

البته اضافه کنم عملکرد خود vmware هم ضعیف می شه ولی نمودار cpu خود سرور هنوز پر نشده و شاید 25% قدرت پردازنده خالی می مونه
حدود 2 گیگ از رم سرور هم کلا خالی هست

RoobinaServer
April 2nd, 2012, 20:31
مگه چند تا سرور مجازی درست کردید رو سرورتون ؟

احتمالا یه موقع ناگهان استفاده از منابع سرور اینقدر زیاد میشه و میره بالا که سرور هنگ میکنه و با اینکه هنوز لود بالا نیست و اومده پائین ناچار به ریست هستید. (چی بگم والله)

ریسورس پول که گفتید بگم چیه :

با ریسورس پول میتونید منابع سرور را تقسیم کنید : به عنوان مثال

10 هزار گیگاهرتز کل cpu هست شما یه ریسورس پول تعریف میکنید و 5 هزار گیگاهرتز را اختصاص میدید به آن و در داخل ریسورس پول شروع به ساختن سرور میکنید مثلا 10 تا سرور با 1 هزار گیگاهرتز به صورت شیر شده میفروشید

در این صورت اگر overload بشه دیگه به کل cpu فشار نمیاد و فشار در همون محدوده 5 هزار مگاهرتز ریسورس پولی هست که تعریف کردید و به کل منابع سرور فشار وارد نمیشه و اینجوری سرور بهتر کار میکنه.

ریسورس پول در حقیقت یه کنترل کننده هست که باهاش میتونید بخش های محدود درست کنید که به کل سرور فشار نیاد.