توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : down شدن وی پی اس
aria-adword
April 1st, 2012, 14:26
سلام
من مدتیه یه سرور مجازی ویندوز گرفتم
هر چند وقت یکبار دچار قطعی حدود 15 دقیقه ای میشه
شرکت زیر بار نمی ره و میگه از خودته
منم چیزی روی اون سرور ندارم بجز 3 تا دونه نرم افزار که فکر نمی کنم به اونا ربط داشته باشه
الانم که حدود 6 ساعته down شده نمی تونم ریموت بهش وصل بشم
واقعا مشکل فکر میکنید از کجاست ؟؟؟
هاست 97
April 1st, 2012, 14:33
رم و سی پی یو سرور آزاد هست؟
اگر مشکلی از منابع نباشه 100 درصد نرم افزار خودت هست و یا نسخه ویندوزی که استفاده میکنید
بهتره مجدد ویندوز نصب شود
areff
April 1st, 2012, 14:44
ممکنه از نرم افزار ها باشه
موقعی که دان هست به سرویس دهندتون اطلاع بدید چک کنند
aria-adword
April 1st, 2012, 15:18
والا اونا میگن از نرم افزار
دو تا نرم افزار روش نصبه که تو انجمن صحبت راجع بهش ممنوعه اسمش رو نمیگم که مدیارن شاکی نشن
چیزه دیگه ای هم روش نیست
areff
April 1st, 2012, 15:33
والا اونا میگن از نرم افزار
دو تا نرم افزار روش نصبه که تو انجمن صحبت راجع بهش ممنوعه اسمش رو نمیگم که مدیارن شاکی نشن
چیزه دیگه ای هم روش نیست
پس مشکل از سرویس دهندتون هست دیگه!
Ramin
April 1st, 2012, 16:39
دوست عزیز اگر نرم افزار خط شکن پروتکل جدید نصب کردید و تعداد زیادی اکانت ایجاد کرده اید به احتمال زیاد مشکل از همان است. چرا که این برنامه در ویندوز طبق تجربه بنده در مواقعی که تعداد آنلاین زیاد است سی پی یو زیادی اشغال می کند. ظاهرا شما از هر دو برنامه جدید و قدیم که همه اطلاع دارند به صورت همزمان استفاده می کنید. به هر حال جهت اطمینان در مواقعی که داون می شود و یا دسترسی ریموت بسته می شود اگر پنل دارید مصرف منابع را چک کنید . آیا سی پی یو بیش از 80 درصد اشغال نشده است؟
ParsWebIT
April 1st, 2012, 18:18
بعضی وقتا وی پی اس هنگ میکنه و ریموت نمیده اما پینگ داره پس دان نیست!
وقتی که نمیتونید ریموت کنید پینگ بگیرید اگه پینگ داد مشکل نرمافزار نصب شده هست اگه پینگ هم نداد دان هست
mehrshad.ho
April 1st, 2012, 18:40
معمولا اون 2 نرم افزار باعث دان شدن نمیشن
پیشنهاد می کنم وقتی دان میشه از رنج آی پی شون یه پینگ بگیری
Ramin
April 1st, 2012, 18:43
معمولا اون 2 نرم افزار باعث دان شدن نمیشن
پیشنهاد می کنم وقتی دان میشه از رنج آی پی شون یه پینگ بگیری
اگر رم و سی پی یو به نسبت تعداد آنلاین ها کافی نباشد . ارور های نامشخص در پینگ نمایش داده می شود و ریموت نیز کانکت نمی شود و همچنین تمامی آنلاین ها ارور دریافت می کنند اما سرور همچنان آنلاین است . در این مواقع تنها راه ریستارت سرویس است . بنده شخصا تجربه کرده ام ....
aria-adword
April 2nd, 2012, 19:58
رم و سی پی یو که پائین هست
به نظر شما یکم ارتقاء بدم بهشون درست میشه؟
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
دیگه داره اعصابمو خورد میکنه
از بچه های انجمن یه vds گرفتم خیلی راضیم سرعتش از اینی که دارم یه نمه کمتره ولی قطعی فعلا که نداشته
ولی این قدیمیه مغزمو داغوون کردههههه
به نظرتون ارتقاءش بدم بهتر میشه؟
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
پینگ میگیرم
تغریبا هر 7 تا replay یه time out میده
_omid_
April 2nd, 2012, 22:59
پینگ میگیرم
تغریبا هر 7 تا replay یه time out میده
با درود
7 تا پینگ 1 time out مشکلی نداره. ( احتمال داره از ISP خودتون باشه که 1 Timed out میخوره.
موقعی که اینجوری میشه پینگ vps بالا میره یا نه ( Time= xxx Ms )
میتوانید درخواست کنید که منابع افزایش بده و تست کنین مشکلی پیش میاد یا نه !
اگر بازم مشکل داشتین بگین ویندوز عوض کنه.
با احترام
RoobinaServer
April 2nd, 2012, 23:31
سلام اون مشکل پینگ که طبق گفته دوستمون _omid_ (http://www.webhostingtalk.ir/member/10223/) چیز عادی هست
در مورد ریموت بگم که ویروسی اومده که ریموت رو تداخل میده و قطع میکنه وقتی سرور ریست بشه درست میشه
توی ماکروسافت هم گفته شده و پکیج های امنیتی ریموت رو گذاشتن برای دانلود البته با آپدیت هم به روز میشه تا اونجایی که میدونم
serverstar.ir
April 2nd, 2012, 23:48
سلام بنده فکر میکنم از سرور باشه و به برنامه ها ارتباط نداره سرور شما به روتر میکروتیک متصل میشه ؟ این موضوع مهم است ...
RoobinaServer
April 2nd, 2012, 23:56
سلام بنده فکر میکنم از سرور باشه و به برنامه ها ارتباط نداره سرور شما به روتر میکروتیک متصل میشه ؟ این موضوع مهم است ...
منظورتون اتصال آیپیش به میکروتیک هست ؟ روتر آیپی؟
حالا که نیومدن ج شما رو بدن ولی برام سوال شده چی تو فکرتونه میشه بگید اگر میکروتیک باشه روتر آیپی اصلی رنج مشکل چیه؟ منظورتون چیه؟
serverstar.ir
April 3rd, 2012, 00:05
بله استفاده از میکروتیک به عنوان روتر
چون بنده این مشکل رو یکی از سرورامون داشتم که از روتر بوده چون روتر دسترسی رو انجام میده