توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدها پندینگ میمونه
tizparvaz
April 1st, 2012, 13:48
سلام من یه مشکل دارم با whmcs وقتی یکی خرید میکنه پرداخت میکنه تحویلش میدم میرم از پندینگ به اکتیو تبدیلش میکنم بازم تو قسمت پندینگ اوردر باقی میمونه و اونجا استتوسش رو پندینگ مینوییسه در حالی که رو آیدی خرید کلیک میکنم میرم تو مشخصات پروداکت اکتیو زده
این ایرا از چی میتونه باشه چطوری باید حلش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
هاست 97
April 1st, 2012, 14:38
برای مثال یک هاست سفارش میدهند و تحویل کاربر هم میشه ولی قابل تایید نیست؟
درسته؟
اگر این موضوع هست احتمالا تحویل نشده و شما دقت نکرده اید
اگر تحویل شده سرویسی که کاربر سفارش داده رو ادیت کنید و از درون سرویس اکتیو نمایید سپس از Pending Orders انتخاب کنید و تایید کنید
tizparvaz
April 1st, 2012, 17:20
نه ببینید من هم هاست هم دومینرو تنظیمات انجام دادم هر دو بعد از پرداخت ثبت و تحویل میشه اما مشکل اینه که ثلا یک هاست ثبت میشه پرداخت میشه و بعد هم تحویل میشه هم فعال و تایید شدست اما تو خود برنامه قسمتی که پندینگ اوردرها رو نشون میده اون خرید هنوز همونجاست
حالا فرض کنید میخواید ببنید چرا پندینگ رو آی دی خرید کلیک میکنید صفحه مربوط به اون خرید باز میشه اونجا توی منوی بازشو زده اکتیو
نمیدونم ایرادش چیه
Sajad
April 2nd, 2012, 08:35
محصول رو شما اکتیو کردید. سفارش هم باید accept کنید تا فعال بشه
tizparvaz
April 2nd, 2012, 23:17
یدونم عزیز اینکار و میکنم و باز میمونه واسه همین اینجا مطرح کردم
RoobinaServer
April 2nd, 2012, 23:27
یدونم عزیز اینکار و میکنم و باز میمونه واسه همین اینجا مطرح کردم
احتمالا مشکل از ترجمه فارسی سیستم فروشتون هست بنده هم این مشکل رو دیدم تو سفارش ها با این که تایید میشد میزد پندینگ اشتباه ترجمه شده بود به فارسی
البته میتونه مشکل از خود سیستم فروشتون هم باشه (چنانچه که قبلا هم به هتون گفته بودم و کلی مشکل داشتید با این سیستم این احتمال رو دادم tofan web)/:)
tizparvaz
April 2nd, 2012, 23:43
نمیدونم من تا این سستم و آدمش نکنم سر جام نمیشینم کاش میشد وقتی مه این ایراداتش رفع شد ازش یه نسخه مثله نصب نشدش تهیه کرد واسه مصرف دیگران چون من اینو آدمش میکنم
:d