ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست اسپم

SOI
March 31st, 2012, 13:47
سلام .
وقت بخیر ، برای ارسال ایمیل تبلیغاتی نیاز به هاست یا سرور مجازی هست ، در حال حاضر اولویت بر روی هاست هست ، دوستان در هر دو مورد اگر پیشنهادی دارند ارائه کنند .

tizparvaz
March 31st, 2012, 13:52
هاست مخصوص این کار بهتون ارائه میدیم پرداخت ماهانه 4000 تومان سالانه 30000 تومن اگر خواستید از طریقسایت ما با پشتیبانی در ارتباط باشید چون جزئ پکیجهای استاندارد قرار نداره

SOI
March 31st, 2012, 13:57
میزان ارسال در هر ساعت چقدر هست ؟

itjavani
March 31st, 2012, 14:24
من متوجه نشدم تیتر تاپیک اسپم هست ! متن ایمیل مارکتینگ!
دقیقا میخواید اسپم کنید یا ایمیل مارکتینگ؟

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

هاست مخصوص این کار بهتون ارائه میدیم پرداخت ماهانه 4000 تومان سالانه 30000 تومن اگر خواستید از طریقسایت ما با پشتیبانی در ارتباط باشید چون جزئ پکیجهای استاندارد قرار نداره

قیمتتون مفته! ای پی سرور را ارسال نمایید چک کنم که در بلک لیست نباشه!

tizparvaz
March 31st, 2012, 14:36
من متوجه نشدم تیتر تاپیک اسپم هست ! متن ایمیل مارکتینگ!
دقیقا میخواید اسپم کنید یا ایمیل مارکتینگ؟

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

قیمتتون مفته! ای پی سرور را ارسال نمایید چک کنم که در بلک لیست نباشه!
علت قیمت پایین استفاده از سی پنل مخصوص و بدون نیاز به لایسنس گفتم فقط برای اف تی پی بک آپ و ایمیل مارکتینگ قابل استفادست

itjavani
March 31st, 2012, 14:38
علت قیمت پایین استفاده از سی پنل مخصوص و بدون نیاز به لایسنس گفتم فقط برای اف تی پی بک آپ و ایمیل مارکتینگ قابل استفادست

آی پی را نفرستادید!
بعد سی پنل بدون لایسنس چجوری کاربر اکانت ایمیل بسازه؟ شل اکسز میدید؟

SOI
March 31st, 2012, 14:54
والله خدمت شما عرض شود که ما حدود 200 هزار ایمیل فعال از سایت هامون داریم ، میخواییم ایمیل بزنیم بهشون ، در ضمن دعوا نکنید با هم :d بیشتر منظور ایمیل مارکتینگ هست .

سوال بنده هم این هست که میزان ارسال در هر ساعت چقدر هست .

tizparvaz
March 31st, 2012, 14:59
آی پی را نفرستادید!
بعد سی پنل بدون لایسنس چجوری کاربر اکانت ایمیل بسازه؟ شل اکسز میدید؟

مشخصات پ.خ شد

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

والله خدمت شما عرض شود که ما حدود 200 هزار ایمیل فعال از سایت هامون داریم ، میخواییم ایمیل بزنیم بهشون ، در ضمن دعوا نکنید با هم :d بیشتر منظور ایمیل مارکتینگ هست .

سوال بنده هم این هست که میزان ارسال در هر ساعت چقدر هست .

دعوا نیست دوست عزیز
هیج عددی نمیشه تضمین داد هر چی بگم رو هواست میتونم بهتون تست بدم برای 10 دقیقه امتحان کنید اگر مایل بودید خرید کند
اگر خواستید از طریق پشتیبانی سایت در ارتباط باشید

tizparvaz
November 10th, 2012, 03:39
این سرویس دیگه ارائه نمیشه لطفا سوال نفرمایید
m2n
November 10th, 2012, 03:48
این سرویس دیگه ارائه نمیشه لطفا سوال نفرمایید
کی سئوال کرد؟ :65:

1391
November 10th, 2012, 13:07
من دیروز سوال کردم :)

tizparvaz
November 10th, 2012, 13:14
کی سئوال کرد؟ :65:

اگر کسی نمیپرسید که پست قدیمی رو بالا نمیاوردم حدارو شکر نیاز به اسپم کردن هم نداریم