توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور هک شده !!!
sunyboy2
March 31st, 2012, 11:40
سلام سرورم توسط یک گروه عربی هک شده بود . الان کلا مشکلات زیادی در سرور هست مثلا ریستور نمیکنه!! - اکانت جدید ایجاد نمیشه!!- پی اچ پی مای ادمین کار نمیکنه!! و... چاره چیه؟ گفتن باید دوباره سیستم عامل ریخته بشه.. راهی هست که از تمام سایتها بک اپ گرفته بشه و در جایی از سرور قرار داده بشه بعدش سرور رو دوباره سیستم عمال نصب بشه و درست بشه؟ چون جایی ندارم که بک اپ ها رو منتقل کنم نمیشه بک اپ روی همین سرور نگه داری بشه و سیستم عمال و سی پنل دوباره نصب بشن؟
لطفا راهنمایی کنید.
allbert
March 31st, 2012, 11:46
حجم بکاپتون چقدر هست ؟
sunyboy2
March 31st, 2012, 11:47
نزدیک 550 گیگ
talebi1372
March 31st, 2012, 11:49
خیر نمیشه تو این سرور بک اپ نگه دارید و سیستم عامل عوض بکنید.
چرا همیشه بعد از ایجاد مشکل یاد بک اپ می افتید .
اگر اطلاعات کاربران برای شما با ارزش هست از همون روز اول باید یک سرور بک اپ در یک جای دیگه داشته باشید تا در مواقع ایجاد مشکل بتونه کمکتون بکنه.
یک وی پی اس یا یک هاست بک اپ تهیه کنید و بعد از انتقال فایل ها OSreload بکنید.
pardishosting
March 31st, 2012, 11:56
سلام سرورم توسط یک گروه عربی هک شده بود . الان کلا مشکلات زیادی در سرور هست مثلا ریستور نمیکنه!! - اکانت جدید ایجاد نمیشه!!- پی اچ پی مای ادمین کار نمیکنه!! و... چاره چیه؟ گفتن باید دوباره سیستم عامل ریخته بشه.. راهی هست که از تمام سایتها بک اپ گرفته بشه و در جایی از سرور قرار داده بشه بعدش سرور رو دوباره سیستم عمال نصب بشه و درست بشه؟ چون جایی ندارم که بک اپ ها رو منتقل کنم نمیشه بک اپ روی همین سرور نگه داری بشه و سیستم عمال و سی پنل دوباره نصب بشن؟
لطفا راهنمایی کنید.
1. بخواید روی همون سرور بمونید کار سختی پیش رو دارید ، تهیه بک آپ از سایت ها و انتقال اون ها ... (پس مطمئن باشید امکان تعمیر سرور نیست)
2. راه راحت تر اینه که سرور جدید بگیرید و منتقل بشید.
sunyboy2
March 31st, 2012, 12:25
1. بخواید روی همون سرور بمونید کار سختی پیش رو دارید ، تهیه بک آپ از سایت ها و انتقال اون ها ... (پس مطمئن باشید امکان تعمیر سرور نیست)
2. راه راحت تر اینه که سرور جدید بگیرید و منتقل بشید.
نمیشه فعلا سی پنل رو تعمیر کرد؟
irlogo
March 31st, 2012, 12:28
مشخصات سرور رو تیکت کنید شاید بتونیم کمکتون کنیم
SOI
March 31st, 2012, 12:54
پیشنهاد میکنم هاست بک آپ بگیرید ، 5 ترا بایتش رو فروشنده های خارجی 30 دلار میدن .
hamid.jafary
March 31st, 2012, 13:07
کجا!؟
SOI
March 31st, 2012, 13:10
https://www.saaki.net/support/cart.php?gid=10
البته 35 دلار شده .
sunyboy2
March 31st, 2012, 14:08
https://www.saaki.net/support/cart.php?gid=10
البته 35 دلار شده .
کمترش نیست؟
مثلا یک ترابایت یا دو ترابایت؟
SOI
March 31st, 2012, 15:07
والله من با این سرویسشون کار نکردم ، من ازشون یه تعداد وی پی اس دارم ، برای اطلاعات بیشتر بهشون تیکت بزنید ، شاید داشته باشن ولی توجه کنید که 35 دالار برای ما پول زیادی شده ، برای اون ها یک قوطی مشروبه ...