توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ست کردن ای پی اضافه برای vps 2003
Afsarie
March 30th, 2012, 17:20
با سلام.
دوستان من یک وی پی اس ایرانی دارم.امروز یک ای پی اضافه خریدم برای همین وی پی اس و شرکت اطلاعات رو داد و گفت که توی تنظیمات سیستم عاملتون این ای پی هارو ست کنید.
والا من اویل بارمه که ای پی اضافه میگیرم.ویندوز سرور هم 2003 هست.لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم ای پی اضافه فعال شه ؟
March 30th, 2012, 18:36
آیپی اضافه رو برای چه کاری میخواید؟
Afsarie
March 30th, 2012, 18:51
آیپی اضافه رو برای چه کاری میخواید؟
برای گیم سرور
areff
March 30th, 2012, 18:59
باید به مدیر سرورتون بگید یک کارت شبکه ی جدید (Network Adapter) براتون اضافه کنه تا شما به وسیله ی اون یک کانکشن جدید داشته باشید
البته این مال وقتیه که سیستم مجازی ساز VMWare باشه، بقیه ی مجازی سازها رو دقیق نمیدونم
سپس یک کانکشن جدید اضافه کنید، بعد اطلاعات را داخل اون وارد کنید
Afsarie
March 31st, 2012, 01:09
باید به مدیر سرورتون بگید یک کارت شبکه ی جدید (Network Adapter) براتون اضافه کنه تا شما به وسیله ی اون یک کانکشن جدید داشته باشید
البته این مال وقتیه که سیستم مجازی ساز VMWare باشه، بقیه ی مجازی سازها رو دقیق نمیدونم
سپس یک کانکشن جدید اضافه کنید، بعد اطلاعات را داخل اون وارد کنید
با سلام.حرفتون اشتباه بود.خود پشتیبانی تیکت زد گفت که چطوری میشه ای پی جدید رو Active کرد.
آموزشش کاری نداره.شما میرید توی Local Area Connection بعدش Properties رو میزنید و سپس به قسمت TCP/IP Protocal میرید.حالا گزینه Advanced رو میزنید و از اونجا ای پی رو add میکنید.بسیار راحت:69:
اینم از آموزش اضافه کردن ای پی اضاف روی سرور های مجازی :69::o)
tizparvaz
March 31st, 2012, 01:37
کارت شبکه جدید فک میکنم مال موقعی باشه که بخواین یه پرت اینترنت دیگه اضافه کنید که البته اونم مال سرور نه وی پی اس
و دقیقا همین کار دوم درسته
serverstar.ir
March 31st, 2012, 01:40
با سلام.حرفتون اشتباه بود.خود پشتیبانی تیکت زد گفت که چطوری میشه ای پی جدید رو Active کرد.
آموزشش کاری نداره.شما میرید توی Local Area Connection بعدش Properties رو میزنید و سپس به قسمت TCP/IP Protocal میرید.حالا گزینه Advanced رو میزنید و از اونجا ای پی رو add میکنید.بسیار راحت:69:
اینم از آموزش اضافه کردن ای پی اضاف روی سرور های مجازی :69::o)
درسته حرف شما تایید میشه برای اینکار نیاز به مدیر نیست و هرکسی که بتونه وارد سرور مجازی بشه میتونه ip جدید رو اضافه کنه موفق باشید
areff
March 31st, 2012, 01:54
ایشون گفتن ایپی اضافه !!
روی خود لوکال که ایپی ست هست
tizparvaz
March 31st, 2012, 01:58
شما داخل سیستم خونگیه خودت هم میتونی روی یک کارت شبکه دو یا سه یا هر چندتا آی پی ست کنی به همین شکل هم داخل وی پیاس میتونی آی پی اضافه ست کنی فرقی نداره
serverstar.ir
March 31st, 2012, 01:59
ایشون گفتن ایپی اضافه !!
روی خود لوکال که ایپی ست هست
عزیزم بنده اضافه کردن آی پی های اضافه رو تایید کردم که به این صورت است نه عوض کردن آی پی ;)
areff
March 31st, 2012, 02:09
عزیزم بنده اضافه کردن آی پی های اضافه رو تایید کردم که به این صورت است نه عوض کردن آی پی ;)
منم میگم برای اضافه کردن آیپی اضافه باید اون کاری که گفتم رو کرد .دوستان گفتن لوکال رو ادیت میکنیم منم میگم روی لوکال آیپی اولیه وی پی اس ست شده
tizparvaz
March 31st, 2012, 02:14
منم میگم برای اضافه کردن آیپی اضافه باید اون کاری که گفتم رو کرد .دوستان گفتن لوکال رو ادیت میکنیم منم میگم روی لوکال آیپی اولیه وی پی اس ست شده
ببینید درسته که روی لوکال آی پی های اصلی ست شده اما با اینکار از نظر آی پی دقیقا انگار یک کارت شبکه دیگه اضافه شده میگم از نظر آی پی چون هیچ تاثیر دیگه ای نداره
serverstar.ir
March 31st, 2012, 02:23
توضیحات شما اشتباه بوده اگر دقت کنید دوستمون که مشکل داشته خودش اومده و گفته که توضیحات شما اشتباه بوده بنده این کار رو بالای 100 بار انجام دادم و این توضیح شما به موضوع ارتباط نداره
موفق باشید
areff
March 31st, 2012, 02:37
ببینید درسته که روی لوکال آی پی های اصلی ست شده اما با اینکار از نظر آی پی دقیقا انگار یک کارت شبکه دیگه اضافه شده میگم از نظر آی پی چون هیچ تاثیر دیگه ای نداره
همش بستگی داره از آیپی چه استفاده ای بشه
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
توضیحات شما اشتباه بوده اگر دقت کنید دوستمون که مشکل داشته خودش اومده و گفته که توضیحات شما اشتباه بوده بنده این کار رو بالای 100 بار انجام دادم و این توضیح شما به موضوع ارتباط نداره
موفق باشید
وقتی روی لوکال آیپی هست شما میای یک آیپی دیگه میدید اون آیپی اولی چی میشه ؟
اگر این کاری که شما میگید رو بکنیم چه فرقی داشت اگر نمیکردیم ؟
serverstar.ir
March 31st, 2012, 02:41
وقتی روی لوکال آیپی هست شما میای یک آیپی دیگه میدید اون آیپی اولی چی میشه ؟
اگر این کاری که شما میگید رو بکنیم چه فرقی داشت اگر نمیکردیم ؟[/quote]
دوست من شما متوجه موضوع نشدید بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه :65:
tizparvaz
March 31st, 2012, 02:55
serverstar.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/43526/) با ایشون موافقم
مفاهیم ابتدایی شبکه =+network
Afsarie
March 31st, 2012, 18:55
با سلام.
دوستان یک مشکلی پیش اومده.من سرور رو برای سرور بازی کال اف دیوتی4 میخوام.الان 2 تا کنسول که باز میکنم هر دوتا کنسول یک ای پی دارند و عوض هم نمیشه !!
توی قسمت کارت شبکه هم که میرم میبینم همون ای پی که هر دو تا کنسول هست اونجا ست شده به عنوان Default..کسی راهی داره که وقتی از هی ای پی میرم قسمت کارت شبکه مال همون ای پی ست شده باشه ؟؟:66:
areff
April 1st, 2012, 23:46
با سلام.
دوستان یک مشکلی پیش اومده.من سرور رو برای سرور بازی کال اف دیوتی4 میخوام.الان 2 تا کنسول که باز میکنم هر دوتا کنسول یک ای پی دارند و عوض هم نمیشه !!
توی قسمت کارت شبکه هم که میرم میبینم همون ای پی که هر دو تا کنسول هست اونجا ست شده به عنوان Default..کسی راهی داره که وقتی از هی ای پی میرم قسمت کارت شبکه مال همون ای پی ست شده باشه ؟؟:66:
من دارم میگم که... شما حرف همدیگرو تایید میکنید:))
دوباره مطالبی که گفتم رو بخونید