ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پينگ Ip

shazo
March 29th, 2012, 23:45
سلام

دوستان چه طوري ميشه پينگ يه اي پي رو بدست ْ آورد ؟

مثلا مي خوايم بدونيم كه اين آي پي پينگش خوب هست يا نه ؟

ممنون

talebi1372
March 29th, 2012, 23:53
run - cmd
تایپ کنید
ping ip
به جای ای پی ، ای پی مورد نظر رو بنویسید و اینتر بزنید.
از گوگل میتونید استفاده کنید . اینجور تاپیک ها اسپم به حساب میاد ( جستجو در انجمن)

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------

times نشان دهنده سرعت پینگ در واحد میلی ثانیه هست.
پینگ مناسب برای سرور های داخلی زیر 80 و خارجی زیر 200 مناسب هست . البته این نظر شخصی منه.

sarwhost
March 29th, 2012, 23:55
با سلام
از استارت ویندوز خود cmd رو انتخاب کنید(در ران یا سرچ استارت بنویسید cmd(
یه صفحه سیاه براتون باز میشه همون داس
به ترتیب بنویسید
ping 1.1.1.1.1
اینتر بزنید
بین پنگ و ای پی یه فاصله هست

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

بجای 1.1.1.1.1 ای پی مورد نظر رو بنویسید

shazo
March 30th, 2012, 20:48
ممنون از دو دوست عزيز

يه سوال ديگه الان Ping : كردم 353 مناسبه ؟ چه پينگي مناسب هست ؟ بعد از ping يه ttl هم هست كه يه عدده اُون چيه ؟

و يه سوال ديگه ؛ بعضي اوقات گوگل رو هم پينگ مي كنن ؛ دليلش چيه ؟ مرسي

pars-2011
March 30th, 2012, 20:52
ممنون از دو دوست عزيز

يه سوال ديگه الان Ping : كردم 353 مناسبه ؟ چه پينگي مناسب هست ؟ بعد از ping يه ttl هم هست كه يه عدده اُون چيه ؟

مورد اول بستگی به محل سرور داره یعنی هر چی از ایران که پینگ میگیرید دورتر باشه اون عدد هم بزرگتره(البته این عدد برای هر کشوری که باشه یه کم زیاده)
مورد دوم هم فکر میکنم به این خاطر باشه که چک کنن و ببین که آیا اینترنت خودشون وصل هستش یا قطع شده.

موفق باشید

DeltaGostar
March 30th, 2012, 20:55
بستگی به هاست یا همون محلی که ازش عملیات ping میگرید هم داره و هر ISP یه ریلوشین های برای خودش داره

شما بهتر است از هاست تراکر این عمل رو انجام دهید

shazo
March 30th, 2012, 21:06
ممنون من متوجه نشدم عددي كه پينگ به ما ميده بايد روي چند باشه تا متوجه بشيم كه مناسبه پينگ آي پي

و اين كه نزديك بودن يه كشور خارجي روي پينگ تاثير داره ؟

Ashkankamangar.ir
March 30th, 2012, 21:18
ر چی پیشنگ کمتر باشه بهتره
در ضمن به جای
ping ip
میتونید
ping site.com
هم بزنید به جای
site.com
آدرس سایت رو بزن که دنبال پینگشی

shazo
March 30th, 2012, 21:19
ممنون ولي من دنبال پينگ نيستم. . vps گرفتم مي خوام بدونم كه پينگش مناسب هست يا نه

Ashkankamangar.ir
March 30th, 2012, 21:21
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] (http://host-tracker.com/)
از این سایت هم میتونی استفاده کنی

pars-2011
March 30th, 2012, 21:23
ممنون من متوجه نشدم عددي كه پينگ به ما ميده بايد روي چند باشه تا متوجه بشيم كه مناسبه پينگ آي پي

و اين كه نزديك بودن يه كشور خارجي روي پينگ تاثير داره ؟

مناسب بودن پینگ کاملاً بستگی به فاصله سرور از اونجایی که پینگ میگیرید داره مثلاً اگر شما از ایران پینگ سروری رو بگیرید که داخل ایران هستش مناسب ترین عدد، عددی هستش که بین 30 تا 50 باشه و اگر از همونجا یه سرور مثلاً آمریکا رو پینگ بگیرید مناسب ترین عدد، عددی بین 250 تا 350 هستش(البته این اعداد دقیق نیستند و میتونن بالا یا پایین باشند)

نزدیک بودن به سرور توی پینگ خیلی تاثیر گذار هستش.

shazo
March 30th, 2012, 21:24
مناسب بودن پینگ کاملاً بستگی به فاصله سرور از اونجایی که پینگ میگیرید داره مثلاً اگر شما از ایران پینگ سروری رو بگیرید که داخل ایران هستش مناسب ترین عدد، عددی هستش که بین 30 تا 50 باشه و اگر از همونجا یه سرور مثلاً آمریکا رو پینگ بگیرید مناسب ترین عدد، عددی بین 250 تا 350 هستش(البته این اعداد دقیق نیستند و میتونن بالا یا پایین باشند)

نزدیک بودن به سرور توی پینگ خیلی تاثیر گذار هستش.

ممنون ؛ سوال آخر بعضي اوقات گوگل و سايت هاي ديگه رو پينگ مي گيرن اين دليلش چيه ؟

Ashkankamangar.ir
March 30th, 2012, 21:27
صحبت pars-2011 (http://www.webhostingtalk.ir/member/33049/) مهمه ولی برای اکثر دوستان مهم اینه سایتشو از همه جا پینگ بده
و این عدد هم برای سرور های آلمانی مخصوصا هتزنر در حد 150 تا 200 باشه
سایتی که بهت معرفی کردم از نقاط مختلف از سایتت یا آی پیت پینگ میگیره ولی شما با این دستور cmd فقط از اینترن ایران داری پینگ میگیری ولی اون سایت از کشورهای مختلف پینگ میگیره و یه میانگین جالب بهت میده ولی باز میگم مهم اینه سایت یا آی پی از همه جا با پینگ خوب دیده بشه
همین
اینو ببین
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] (http://host-tracker.com/check_res_ajx/10059660-0/)

pars-2011
March 30th, 2012, 21:28
فکر میکنم به این خاطر باشه که چک کنن و ببین که آیا اینترنت خودشون وصل هستش یا نه و یا اینکه وضعیت شبکه خودشون رو چک کنن چون شبکه گوگل مناسب هستش و احتمال اینکه پینگ گوگل خراب بشه کم هستش و از اون به عنوان یه سایت استاندارد استفاده میکنند.

m3hdi
March 30th, 2012, 21:31
ممنون از دو دوست عزيز

TTL = Time To Live
مراجعه شود به مقالات مربوط به شبکه های کامپیوتری ...

موفق باشید

shazo
March 30th, 2012, 21:33
ممنون

من الان گوگل رو پينگ كردم 318 بود پينگش و ttl 38

shazo
March 31st, 2012, 00:57
دوستان اين رو موجه نشدم

بخوايم بفهميم نت داريم يا نه چه طوري از گوگل مثلا پينگ مي گيريم ؟

serverstar.ir
March 31st, 2012, 01:46
[QUOTE=shazo;409701]دوستان اين رو موجه نشدم

بخوايم بفهميم نت داريم يا نه چه طوري از گوگل مثلا پينگ مي گيريم ؟[/QUOT

برای اینکار کافیه از دی ان اس 4.2.2.4 پینگ بگیرید و اگر مقدار ttl رو برگردوند اینترنت دارید و اگر time out برگردوند یعنی به شبکه وصل نیستید البته توضیحات من کامل نبوده

شکل کلی دستور برای شما ping 4.2.2.4 -t

از t- استفاده کردم تا مقدار پکت های ارسالی از پیشفرض بیشتر باشه و شما ببینید مقدار ttl رو و در آخر پنجره رو ببندید