PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Kimsufi

tizparvaz
March 29th, 2012, 19:24
سلام کسی از دوستان تا حالا از این دیتا سنتر خرید کرده میتونید کمی اطلاعات بدین در موردش
Kimsufi

pars-2011
March 29th, 2012, 19:41
سلام
پست زیر رو ملاحظه بفرمائید :
http://www.webhostingtalk.ir/f34/36961/#post341789
موفق باشید

faranetwork
March 29th, 2012, 19:50
سلام کسی از دوستان تا حالا از این دیتا سنتر خرید کرده میتونید کمی اطلاعات بدین در موردش
Kimsufi

هر سوالی دارین در خدمتیم

tizparvaz
March 29th, 2012, 19:57
این صحبتهایی که اینجا شده بود ما که پشیمون شدیم عجیب که یه دیتا سنتر این مدلی باشه ممنون بابت اطلاعات خوب اما قیمتاش باور نکردنی بود تا دیدم جا خوردم
بازم ممنون

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

هر سوالی دارین در خدمتیم

ممنون دوست عزیز دنبال دیتا سنتری هستم که ترافیک آنلیمیت باشه به این بر خوردم قیمتهاش هم خیلی خوب بود خواستم اطلاعات کلی ازش داشته باشم که با بحثی که تو اون تاپیک دیدم فک کنم ما تازه کارا سراغش نریم بهتره چون ساپورت نداره

faranetwork
May 21st, 2012, 20:43
این صحبتهایی که اینجا شده بود ما که پشیمون شدیم عجیب که یه دیتا سنتر این مدلی باشه ممنون بابت اطلاعات خوب اما قیمتاش باور نکردنی بود تا دیدم جا خوردم
بازم ممنون

---------- post added at 07:57 pm ---------- previous post was at 07:54 pm ----------

ممنون دوست عزیز دنبال دیتا سنتری هستم که ترافیک آنلیمیت باشه به این بر خوردم قیمتهاش هم خیلی خوب بود خواستم اطلاعات کلی ازش داشته باشم که با بحثی که تو اون تاپیک دیدم فک کنم ما تازه کارا سراغش نریم بهتره چون ساپورت نداره

ساپورتش بستگی داره مستقیم خرید یا نه از جای دیگه ..و اینکه در کل پنلی که سرور توش هست vip داشته باشه یا خیر

amirfateh
May 23rd, 2012, 21:23
میشه مستقیم خرید کرد؟ مشکلی با ما ندارند؟

taghi.karimi
May 23rd, 2012, 21:51
بازم ممنون

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

درود
دوست من ترافیک نامحدودش فکر نمیکنم قیمت مناسبی داشته باشه!
بیشتر تحقیق نمایید.

faranetwork
May 23rd, 2012, 22:38

اگه فرانسه حساب بانکی دارین مشکلی نداره

alireza9549
May 24th, 2012, 00:40
اگر در اروپا حساب بانکی یا ویزا کارت داشته باشد یا کسی که شما را در صورت مشکل با دیتاسنتر کمک کند نه هیچ مشکی ندارد .

kingoftehran
May 24th, 2012, 12:00
بله خرید کردیم ولی اگر برای مجازی سازی می خواهید نخرید به دردسر می خورید.

yum
May 24th, 2012, 15:28
بله خرید کردیم ولی اگر برای مجازی سازی می خواهید نخرید به دردسر می خورید.
کاملا تایید میشه...

makh000f
May 24th, 2012, 16:10
کاملا تایید میشه...

سلام ممنون از شما
میشه اطلاع بدهید که چه دردسیری ؟ منظور از دردسر چی هست ؟

hpnn.wm
May 24th, 2012, 16:15
نمی دونم من الان 2 سرور از هتزنر دارم
و 1 دونه از OVH و 1 دونه از Redstation و 1 دونه هم از وگاس نپ
از همشون راضی ام اما ابیوز هایی که از هتزنر می گیرم از OVH نگرفتم
نمی دونم همه دارند فقط با 10 تا پست نظر می دند!!!!!

ezat1
May 24th, 2012, 16:30
سلام ممنون از شما
میشه اطلاع بدهید که چه دردسیری ؟ منظور از دردسر چی هست ؟

منظورشون اینه با کوچکترین ابیوز آی بسته میشه البته میشه دوباره بازش کرد اما نسبتا ابیوز زیاد میده مثلا رو سرور ویندوز 2003 نصب کن با برنامه cc-pr-xy و البته دست به پورت ها نزنی 12 ساعت بعد ابیوز میاد به 10 برسه تو یه ماه سرور میپره !

hpnn.wm
May 24th, 2012, 16:35
من براتون یه سرور 2003 بهتون نشون می دم که هیچ پورتی بسته نیست و تا حالا هم که نه ای پی بسته شده و نه ابیوزی اومده
و روش هم cc نصبه
نمی دونم شایعات رو از کجا در می ارین

alireza9549
May 24th, 2012, 16:39
نمی دونم من الان 2 سرور از هتزنر دارم
و 1 دونه از OVH و 1 دونه از Redstation و 1 دونه هم از وگاس نپ
از همشون راضی ام اما ابیوز هایی که از هتزنر می گیرم از OVH نگرفتم
نمی دونم همه دارند فقط با 10 تا پست نظر می دند!!!!!
Red که برای ما سال به سال هم شکایتنامه ارسال نمیکنه .
OVH هم اگر پورت بسته باشه هیچ مشکلی ندارد .
hetzner شکایت نامه های ارسال میکنه که هیچ چیزی نیست مثلا از چرا این پورت باز هست .

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

منظورشون اینه با کوچکترین ابیوز آی بسته میشه البته میشه دوباره بازش کرد اما نسبتا ابیوز زیاد میده مثلا رو سرور ویندوز 2003 نصب کن با برنامه cc-pr-xy و البته دست به پورت ها نزنی 12 ساعت بعد ابیوز میاد به 10 برسه تو یه ماه سرور میپره !

خیلی دقیق میشه گفت که شما تا حالا کار نکردید . فقط از حرف ها و شنیده های خود پوست دادید .

hpnn.wm
May 24th, 2012, 16:43
فقط اسپم نشه
هر کاری می کنید مشکلی نداره

amirfateh
May 24th, 2012, 18:55
دوستان ما قصد خرید یک سرور از kimsufi داریم، فقط مشکل پرداخت هست که نمی تونیم خودمون انجام بدیم.
کسی یا شرکتی که پرداخت رو ماهانه انجام بده به ovh، خوشنام باشه و مشکلی نداشته باشه معرفی کنید
نکته مهم این هست که سرور حتما به نام شرکت ما بایستی اجاره بشه تا خودمون بتونیم با دیتاسنتر در صورت لزوم مکاتبه و تماس داشته باشیم.

سپاس

amirfateh
May 25th, 2012, 12:18
خوب مثل اینکه کسی این نزدیکی ها نیست.

hpnn.wm
May 25th, 2012, 12:37
شرکت فرانتورک
با اقای مبین پارسیان تماس بگیرید