PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در دامنه ها..!

mehdifx
March 29th, 2012, 19:07
با سلام..

سال نو مبارک..

دامنه baazia.com
baaziha.com

در ابتدا در دی ان اس خودشون ست شده بودن. که دی ان اس ها هم روی آی پی سرور..

تا وقتی که سرور را کنسل کردم و کل سایتها را به سرور دیگه ای انتقال دادم...

الان تو intodns.com دی ان اس را درست نشون میده و ns1,ns2 نیز درست با آی پی سرور جدید ست شده ولی سایت بالا نمیاد...!!!
و اگه هویز گرفته بشه سرور را چیز دیگه نشون میده.. (سرور اول را نشون میده..!)

لازم به توضیحه که فقط یکبار سایت روی سرور جدید نشون داده شد ولی دیگه نیومد.. کلا قاطی کردم...!!!!!!

از تغییر دی ان اس و آی پی ها هم بیشتر از 3 روز هست که گذشته..! جالب اینجاست که ns1,ns2 مربوط دامنه را به آی پی اتصال برقرار کرده اما در هویز چیز دیگه نشون میده و بعد از اینهمه تغییرات باز به آی پی اول که مربوط به یکماه پیش بوده رفته..!(البته درهویز گرفتن)

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

VatanDC
March 29th, 2012, 19:17
ببنید باید برای دی ان اس هاتون یه a رکورد ثبت کنید و اگه قبلا ثبت کردید شاید فراموش کردید الان تغییر بدید ( چک کنید شاید اون رو تغییر ندادید ) یکبار هم برای ما این مشکل پیش اومد - یه بار دوباره به دی ان اس قبلی برگردونید دوباره به این برگردونید درست میشه به احتمال زیاد

mehdifx
March 29th, 2012, 23:22
ببنید باید برای دی ان اس هاتون یه a رکورد ثبت کنید و اگه قبلا ثبت کردید شاید فراموش کردید الان تغییر بدید ( چک کنید شاید اون رو تغییر ندادید ) یکبار هم برای ما این مشکل پیش اومد - یه بار دوباره به دی ان اس قبلی برگردونید دوباره به این برگردونید درست میشه به احتمال زیاد

با سلام..

این a رکورد را باید تو کنترل پنل دامین ثبت کنم و یا در کنترل پنل هاست..!! (تاحالا بدون انجام دادن اینکار در کنترل پنل دامنه کارم راه افتاده..!!)

البته الان دو روزه که تمامی دی ان اس ها را به ns1.goje.ir , ns2.goje.ir ست کردم.

فقط این دوتا دامنه هستند که مشکل دارن.. بقیه براحتی سایت بالا میاد .

مشکل دقیقا اینجاست که سایت intodns.com همه چیز را درست نشون میده . اما در whois ها چیز دیگه دیده میشه...!!! یعنی ns‌ ها را نشون میده که چی هست اما سرور را میگه آلمان..!! در حالی که سرور ایرانه..!

the_coder
March 29th, 2012, 23:30
با سلام..

این a رکورد را باید تو کنترل پنل دامین ثبت کنم و یا در کنترل پنل هاست..!! (تاحالا بدون انجام دادن اینکار در کنترل پنل دامنه کارم راه افتاده..!!)

البته الان دو روزه که تمامی دی ان اس ها را به ns1.goje.ir , ns2.goje.ir ست کردم.

فقط این دوتا دامنه هستند که مشکل دارن.. بقیه براحتی سایت بالا میاد .

مشکل دقیقا اینجاست که سایت intodns.com همه چیز را درست نشون میده . اما در whois ها چیز دیگه دیده میشه...!!! یعنی ns‌ ها را نشون میده که چی هست اما سرور را میگه آلمان..!! در حالی که سرور ایرانه..!
سلام
a record میتونه هم داخل دامنه هم هاستینگ ست بشه
اما چیزی که مشخص هست (طبق اطلاعات intodns.com) شما یک a record ساختید و این ای پی رو براش قرار دادید : 176.9.198.204

Your www.baaziha.com A record is:
www.baaziha.com [176.9.198.204]
داخل هاستتون dns های مربوط به این دامنه رو نگاه کنید و این ای پی ر اصلاح کنید
موفق باشید

mehdifx
March 31st, 2012, 23:25
سلام
a record میتونه هم داخل دامنه هم هاستینگ ست بشه
اما چیزی که مشخص هست (طبق اطلاعات intodns.com) شما یک a record ساختید و این ای پی رو براش قرار دادید : 176.9.198.204

داخل هاستتون dns های مربوط به این دامنه رو نگاه کنید و این ای پی ر اصلاح کنید
موفق باشید

یک دنیا تشکر..

من تا حالا فکر میکردم که intodns فقط اون بالا را باید خوند در حالی که کامل باید خوند..

بنده را نجات دادید. این اشکال بخاطر ریستور کردن فول بکآپ بوده که دی ان اس ها را هم برگردونده..!