دوستان به نظرتون سیستم whmcs توانایی مدیریت بیش از 100 هزار مشتری یا سرویس را داره!؟ اگر بشه در مورد ارسال ایمیل ها از چه سروری باید استفاده کرد ( فکر کنم مشکل مهم مربوط به ایمیل های زیادش باشه )
pars-2011
March 29th, 2012, 14:16
سلام
میتونه داشته باشه چون بعضی شرکت های بزرگ(خارجی) هم از این سیستم دارن استفاده میکنن و کم نیاوردن(البته کو تا 100 هزارتا:-s)
برای مشکل ایمیل هم میشه از طریق SMTP به یه سرور که قابلیت ارسال ایمیل به تعداد بالا رو داره وصل کنید.
موفق باشید
shivahost
March 29th, 2012, 14:25
کو تا 100 هزار تا نداره! چون قرار نیست برای هاستینگ استفاده بشه و برای سایت مرکز پیامک فوتبال (http://www.90sms.ir) داره استفاده میشه
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
حالا چند تا سرور smtp برام معرفی می کنید؟
Mohammad_reza
March 29th, 2012, 14:29
اگه سرور قوی باشه تا هرچقدر مشتری که سرور بتونه ساپورت کنه whmcs هم ساپورت می کنه ، در حقیقت این سروره که تعداد رو تعیین می کنه نه whmcs
پ.ن : (سایت خارجی میشناسم که با 350 هزار مشتری از این سیستم استفاده می کنه)
vps-baran.ir
March 29th, 2012, 15:15
حالا چند تا سرور smtp برام معرفی می کنید؟
من با این دیتاسنتر کار می کنم چند سرور برای ارسال ایمیل انبوه دارم سرعتش هم فوق العاده است
Caronet Managed Data Center Solutions: Reliable East Coast Data Center - Caronet
(https://www.caro.net)
در ساعت 150.000 تا ایمیل ارسال می کنم
VatanDC
March 29th, 2012, 15:28
ببنید قابلیت نرم افزار بالاست و مشکلی پیش نمیاد
شما باید از سرور قوی استفاده کنید - و ببنید میزان استفاده کاربران شما از سیستم چقدر هستش شما تو یه خوابگاه 100 نفری نمیتونید 100 هزار نفر رو اسکان بدید
===============================
shivahost
March 29th, 2012, 16:01
ببنید قابلیت نرم افزار بالاست و مشکلی پیش نمیاد
شما باید از سرور قوی استفاده کنید - و ببنید میزان استفاده کاربران شما از سیستم چقدر هستش شما تو یه خوابگاه 100 نفری نمیتونید 100 هزار نفر رو اسکان بدید
===============================
میزان استفاده کاربران زیاد نیست. تعدادشون زیاد میشه اما استفاده کمی هر شخص داره. اما خب مثلا می دونید که whmcs برای خودش cron داره که مکنه هر شب 5000 تا ایمیل بخواد بفرسته و یا کارهای دیگه بکنه و در آن لحظه مخصوص اجرای cron به سرور فشار خاصی بیاره. البته آن را هم می تونیم روی هر 3-4 روز یکبار تنظیم کنیم تا هر شب نباشه.
VatanDC
March 29th, 2012, 16:57
اتفاقا مسئله همین جاست - خوب 3 4 روز یه بار اون وقت کران جابز باید حجم کاری بیشتر رو انجام بده تنظیمش کنید رو هر 7 8 ساعت که حجم کاری کمتری رو ارسال کنه
ولی بازم میگم باید دید مصرف یوزرهاتون چقدر هستش
100 هزار تا کاربر زیاده ها @-) یعنی اگه هرچیزی هم باشه تبریک میگم کاره خوبی انجام میدید
shivahost
March 29th, 2012, 17:17
اتفاقا مسئله همین جاست - خوب 3 4 روز یه بار اون وقت کران جابز باید حجم کاری بیشتر رو انجام بده تنظیمش کنید رو هر 7 8 ساعت که حجم کاری کمتری رو ارسال کنه
ولی بازم میگم باید دید مصرف یوزرهاتون چقدر هستش
100 هزار تا کاربر زیاده ها @-) یعنی اگه هرچیزی هم باشه تبریک میگم کاره خوبی انجام میدید
پیشنهاد بسیار جالبی بود که کرون را بگذاریم روی ساعت کمتر! اما در مورد ارسال صورتحساب ها و غیره فکر کنم whmcs تاریخ رو نگاه می کنه و اونوقت در روز چند بار یک امیل رو میفرسته! اینطور نمیشه!؟
VatanDC
March 29th, 2012, 17:21
کران جابیز در اخر شب برای کل فعالیت ها یک ایمیل ارسال میکنه که اطلاعات اتفاق های روز رو اعلام میکنه . فقط یک ایمیل ارسال میکنه
shivahost
March 29th, 2012, 17:23
کران جابیز در اخر شب برای کل فعالیت ها یک ایمیل ارسال میکنه که اطلاعات اتفاق های روز رو اعلام میکنه . فقط یک ایمیل ارسال میکنه
امتحان می کنم.
RoobinaServer
March 29th, 2012, 18:37
والله من حتی دیدم یک کاربر هر شب 2 یا 3 تا میل بده به هش مثلا سه تا فاکتور پرداخت نکرده باشه 3 تا میل میده دیگه
از یک ایمیل منظورتون چیه ؟
به نظر من درباره با مشکل شیوا هاست بهتره همون وصل کنه به سرور ارسال ایمیل انبوه برای حل مشکل ارسال میل زیاد
shazo
March 29th, 2012, 18:38
سلام.. بايد داشته باشه.. سر فور يو پس چه طوري كار مي كنه !
VatanDC
March 29th, 2012, 19:01
البته شما برای کم کردن بار سرور باید یه سری مسائل خبر رسان رو غیر فعال کنید فکر کن کلی بار کم بشه مثلا هنگام سفرش 3 تا ایمیل میره برای تایید و این چیز ها که فقط تایید پرداخت ارسال بشه کافیه
shivahost
March 29th, 2012, 19:24
حالا به غیر از مسئله ایمیل ها دیگه چی؟ مشکل خاصی بنظرتون نمیرسه پیش بیاد؟
amirlord
March 29th, 2012, 19:41
mysql ! agar az hard ssd baraye mysql use nakonid ehtemal ijad moshkel ziad hast .
pars-2011
March 29th, 2012, 19:43
حالا به غیر از مسئله ایمیل ها دیگه چی؟ مشکل خاصی بنظرتون نمیرسه پیش بیاد؟
مشکل خاصی نباید پیش بیاد، البته میزان رم و سی پی یو و نوع هارد سرورتون هم مهم هستش.
موفق باشید
shivahost
March 29th, 2012, 19:45
mysql ! agar az hard ssd baraye mysql use nakonid ehtemal ijad moshkel ziad hast .
سایت مورد نظر رو فعلا روی سرورهای bluehost داریم که فکر می کنیم امکاناتش خوبه.... کاربرا که زیاد بشه فکر سرور براش می کنیم. روی سرورهای هاست خودمون هم نمیاریمش که به مشتری ها ظلم نشه!
saharhost.ir
March 30th, 2012, 12:32
خوب این دوستمون بیشتر به نظر میاد سرور ارسال ایمیل تبلیغاتی بزنه خوب بهت پیشنهاد میکنم اسکریپت ارسال ایمیل نصب کنی :d
VatanDC
March 30th, 2012, 12:40
البته مشکل Mysql رو هم میتونید بانک اطلاعاتی رو روی یه هاست پرقدرت قرار بدید و فقط ارسال ایمیل و خواندن فایل ها رو با سرورتون انجام بدید :)
MohsenV
September 5th, 2012, 04:12
سلام
دوست عزیز از عملکرد برنامه برای این تعداد مشتری راضی هستین؟
من هم برای سایت غیر هاستینگ می خوام استفاده کنم.
shivahost
September 5th, 2012, 11:15
سلام
دوست عزیز از عملکرد برنامه برای این تعداد مشتری راضی هستین؟
من هم برای سایت غیر هاستینگ می خوام استفاده کنم.
کار مورد نظر بطور کلی ادامه پیدا نکرد و مجری آن جمع کرد و رفت.... اما تا زمانی که فعال بود خوب بود.