ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامین اکسپایر شده 1 ماه هم گذشته آزاد نمیشه !!

talebi1372
March 29th, 2012, 11:15
قصد خرید یک دامین رو داشتم که تاریخ Expiration Date: 05-feb-2012 همونطور که میبینید اکسپایر شده. 1 ماه هم از زمان انقضاش گذشته .
اما امکان انجام خرید نیست و هنوز هم دردسترس نیست !
دامین مهمی هست . نمیخوام از دست بدم.
مشکل چیه؟ کی اقدام کنم ؟
Registrar: ENOM, INC

1eng.ir
March 29th, 2012, 11:20
80 روز بعد از اکسپایر شدن برای ثبت آزاد میشه.
اگه تو این 80 روز، ثبت کننده یا صاحب دامین فعلی، ثبت نکنند.

talebi1372
March 29th, 2012, 11:39
backorder به درد میخوره ؟
سفارش بدم؟

1eng.ir
March 29th, 2012, 11:43
آره بده ضرری نداره.
اگه برنده شی که گیرت میاد، اگه نه بر میگرده به حساب کاربریت

Only4U
June 14th, 2012, 14:37
با عرض پوزش یه سوال دارم تاپیک را دوباره اوردم بالا
این دامین ها که میخوایم بک اوردر کنیم زده مثلا میشه بک اوردر کرد با یه هزینه ای اگه کسی بیشتر از قیمت ما دوباره قیمت نده
اینا بدین معناست که دقیقا بعد از اکسپایر شدن اون کسی که بک اوردر کرده برنده هستش ؟ و بلافاصله بعد از ازاد شدن خودکار ثبت میشه ؟
راه حلی چیزی ندارین ؟ من الان یه دامین میخوام بک اوردر کنم و اکسپایر هم هست حدود 1 ماه هم از روش گذشته
کاری میتونم بکنم http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/1.gif ؟؟؟

کلا یکی در مورد بک اوردر یکم توضیح بدهد ممنون میشم
تو ریسلر کلاب نمیشه بک اوردر کرد ؟ فقط تو نیم دات کام میشه ؟
الان من چجوری بک اوردر کنم

agarb98
June 14th, 2012, 14:57
خوب میتونی جریمش رو پرداخت کنی و ثبت کنی

Only4U
June 14th, 2012, 15:35
ای بابا
مال من نیست که
میخوام تازه بک اوردر کنمش
از یکی دیگه بوده
اکسپایر شده
الان تو مدت اون 80 روز هستش که باید طرف با جریمه تمدید کنه
میخوام ببینم از تو ریسلر کلاب نمیتونم بک اوردر کنم ؟ چون من جایی برا این ندیدم! و سایر سوالات قبلم!

ms313
June 14th, 2012, 16:56
منم يه دامنه .in داشتم خود به خود يه سال تمديد شد به اسم كسي كه ازش خريده بودم بود بهشون گفتم گفتن خود به خود شارژ شده ما هم همين امروز ديدم . اين يعني چطوري ميشه ?!:ِ

Only4U
June 14th, 2012, 17:16
منم يه دامنه .in داشتم خود به خود يه سال تمديد شد به اسم كسي كه ازش خريده بودم بود بهشون گفتم گفتن خود به خود شارژ شده ما هم همين امروز ديدم . اين يعني چطوري ميشه ?!:ِ

این که کلا بحثش فرق داره که !
این نمایندگی که به شما دامنه را داده تو تنظیمات پنلش زده که اتوماتیک اکانت ها شارژ بشه و..
کلا فرق داره اینا