PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد سرور xl host

alino8
March 28th, 2012, 12:43
دوستان من شنیدم که درون شرکت xl host یک ایرانی وجود داره که به ایرانیا با دلار بانک مرکزی سرور میده ، اگر کسی اطلاعات داره و ایمیل یا راه ارتباط با ایشون رو ممنون میشم

TukaNet
March 28th, 2012, 12:53
عزیزم صاحب این شرکت یک ایرانی هست

میتونید با برادرشون در ایران تماس بگیرید

Dedicated Servers & Dedicated Server Hosting at XLHost.com (http://xlhost.ir/)

sales data
March 28th, 2012, 13:05
شما به قیمت ریال به اقای خرازی پرداخت میکنید
xlhost.ir

alino8
March 28th, 2012, 13:45
واقا از شما ممنون من از یکی xl host خریده بودم که با دلار 1960 حساب میکرد بعد مطلع شدم که ایشون با دلار 1260 پرداخت دارند

noob
March 28th, 2012, 13:54
دوستان ميشه يكي بگه چرا اينقدر قيمتاش نجوميه ؟؟؟

amirlord
March 28th, 2012, 15:10
سلام
برای پرداخت ریالی به xlhost.ir و با آقای مسعود خرازی صحبت کنید .

از نظر شما نجومی هست .
استفاده از کیس سرور های Dell با کیفیت بالا . پهنای باند پرمیوم و Available در بیشترین مواقع .
قیمت های اجاره در این دیتاسنتر بسیار معقول و خوب هست .

sebastian
March 28th, 2012, 16:07

این دیتاسنتر واقعا کارش خوبه و تایید میشه
مخصوصا بهترین کیفیت رو برای فروش وی پی اس میتونید با سرور های اینها تجربه کنید
قیمت هم به دلیل سروریس خوبشه دیگه
شما اگه بخوای با قیمت مقایسه کنی الان قیمت های ovh با اون سرور های قدرتمند قیمت کمیه ولی کیفیت رو میبینید که

DeltaGostar
March 28th, 2012, 16:20
کیفیت سخت افزاری شون بی نظیر است

arazit
March 28th, 2012, 16:30
Xlhost همه ی سرور هارو به قیمت دلار بانکی نمیده
فقط بعضی سرور های معمولی رو اینجوری می دن
موفق باشید

amiry
March 28th, 2012, 16:37
پورت گیگ ارائه نمیدن؟ توی سایت چیزی نبود اگه ارائه میدن هزنیه ماهانه چقدره؟

موفق باشید

می شه لیستشون رو لطف کنید؟

novinvps.com
March 28th, 2012, 16:42
اخه چه کاریه با دلار بانک مرکزی نده همه؟
چه فرقی داره

alino8
March 28th, 2012, 18:20
موفق باشید

میشه کمک کنید یکی از.ن سرور هارو من بگیرم؟

1eng.ir
March 28th, 2012, 18:21
Cheap Dedicated Servers - Bargain Bin (http://www.xlhost.com/bargainbin.php)

noob
March 28th, 2012, 20:25
این دیتاسنتر واقعا کارش خوبه و تایید میشه
مخصوصا بهترین کیفیت رو برای فروش وی پی اس میتونید با سرور های اینها تجربه کنید
قیمت هم به دلیل سروریس خوبشه دیگه
شما اگه بخوای با قیمت مقایسه کنی الان قیمت های ovh با اون سرور های قدرتمند قیمت کمیه ولی کیفیت رو میبینید که

من فكر نميكنم واسه وي پي اس مناسب باشه.اخي كي سروري و با پورت 100مگ و رم 2گيگ رو 260 هزار تومن ميگيره واسه وي پي اس...با چه قيمتي ميخواد وي پي اس بده ؟؟؟
دوستان يكم راهنمايي كنن فكر كنم من دارم اشتباه ميكنم

1eng.ir
March 28th, 2012, 20:28
من فكر نميكنم واسه وي پي اس مناسب باشه.اخي كي سروري و با پورت 100مگ و رم 2گيگ رو 260 هزار تومن ميگيره واسه وي پي اس...با چه قيمتي ميخواد وي پي اس بده ؟؟؟

کیفیت با قیمت دو مقوله'ی جدا از همه. کسی که به کیفیت فکر میکنه کمتر به قیمت دقت میکنه و بالعکس ...

amirlord
March 28th, 2012, 20:31
bebakhshid ba gooshi hastam va farsi nadaram . port gige dedocated va hamishe available ba hazine 1999$ per month emkan pazir hast . port 100 oon niz dedicated hast va gheymate khoobi dare

DeltaGostar
March 28th, 2012, 20:48

خوب دوستان دیگری که پورت 1GB رو محبت میکنن به 24 شیرینگ VPS میفروشند به نظرم فرقی نمیکنه با 10 تا سرور مجازی با پورت 100 مگ

در ضمن شما میتنونید دو تا کارت شبکه اد کنید 2x100Mb/s

sebastian
March 28th, 2012, 23:21
شما میتونید بصورت Optional پورت 1گیگ رو روی سرور خودتون انتخاب کنید
ولی قیمتش رو خودم هم قبول دارم بالاست ولی واسه vps به نظرم بهترین انتخاب همینه

Kian
March 29th, 2012, 00:19
کیفیت و کارایی سرورهای Cheap Dedicated Servers - Bargain Bin (http://www.xlhost.com/bargainbin.php) چگونه است ؟ آیا قابل اطمینان هستند ؟

sebastian
March 29th, 2012, 16:03
کیفیت و کارایی سرورهای Cheap Dedicated Servers - Bargain Bin (http://www.xlhost.com/bargainbin.php) چگونه است ؟ آیا قابل اطمینان هستند ؟
بله

onlinehost
March 29th, 2012, 17:13
تو سایت xlhost.com یک پیج با چند خط اطلاعات برای توضیح دیتاسنتر وجود داره که فکر می کنم واقعاً در سطح یک دیتاسنتر نباشه .
فکر می کنم xlhost.com خودش از یکی از دیتاسنترها سرویس میگیره و دیتاسنتر نیست خودش .
هر دیتاسنتری که تا بحال دیدیم هم سایت بسیار تکمیلی داشته و هم اینکه خدماتی نظیر کالوکیشن و ... داشته که این سایت گویا نداره .
بنده شک دارم به اینکه دیتاسنتر بشاه مگر اینکه کسی اطلاعاتی ارائه کنه که ثابت کنه دیتاسنتر هست .

shivahost
March 29th, 2012, 17:27
سرویس های ما هم روی این دیتاسنتر هست و مشکلی نداشتیم و از همه نظر عملکرد قابل قبولی داشته اند.

amirlord
March 29th, 2012, 17:31
تو سایت xlhost.com یک پیج با چند خط اطلاعات برای توضیح دیتاسنتر وجود داره که فکر می کنم واقعاً در سطح یک دیتاسنتر نباشه .
فکر می کنم xlhost.com خودش از یکی از دیتاسنترها سرویس میگیره و دیتاسنتر نیست خودش .
هر دیتاسنتری که تا بحال دیدیم هم سایت بسیار تکمیلی داشته و هم اینکه خدماتی نظیر کالوکیشن و ... داشته که این سایت گویا نداره .
بنده شک دارم به اینکه دیتاسنتر بشاه مگر اینکه کسی اطلاعاتی ارائه کنه که ثابت کنه دیتاسنتر هست .
سلام
دیتاسنتر معتلق به شرکت eNet ) ee.net ) هست که آقای سعید خرازی موسس و مدیر این شرکت هستند . در Ohio فعالیت داره این شرکت و تصاویری از دیتاسنتر و ساختمون جدید دیتاسنتر و ساختمون لابی و اداری جدید رو میتونید از پیج فیس بوک مشاهده کنید . بله سایت ها بسیار قدیمی هستند و چند سالی هست که آپدیت نشده ! در پی صحبت هایی که با ایشون داشتیم به زودی تغییراتی زیادی خواهد کرد . باید منتظر موند و ببینیم چه میخوان بکنن . خدمات Co-location نیز دارند که بهتره براشون ایمیل بزنید و شرایط رو بپرسید .

onlinehost
March 29th, 2012, 18:07
سلام
دیتاسنتر معتلق به شرکت eNet ) ee.net ) هست که آقای سعید خرازی موسس و مدیر این شرکت هستند . در Ohio فعالیت داره این شرکت و تصاویری از دیتاسنتر و ساختمون جدید دیتاسنتر و ساختمون لابی و اداری جدید رو میتونید از پیج فیس بوک مشاهده کنید . بله سایت ها بسیار قدیمی هستند و چند سالی هست که آپدیت نشده ! در پی صحبت هایی که با ایشون داشتیم به زودی تغییراتی زیادی خواهد کرد . باید منتظر موند و ببینیم چه میخوان بکنن . خدمات Co-location نیز دارند که بهتره براشون ایمیل بزنید و شرایط رو بپرسید .

ممنون از توضیحات

alireza9549
March 30th, 2012, 04:30
اگر کسی سرور از این دیتاسنتر خرید کرده با دلار بانکی مشخصات سرور را لطف کنه و چطور میشه سفارش داد .
همچنین چیزی که میگن به نظر من نیست .

Arashdn
March 30th, 2012, 09:10
یه میل به

ski [at] ee.net
بزنید
ایمیل خودشونه و راهنمایی تون میکنن

Kian
March 30th, 2012, 12:20
من شنیدم که میگن این سرورهاش: Cheap Dedicated Servers - Bargain Bin که به دلار بانکی میدند، کیفیتشون خوب نیست، یعنی سخت افزارشون قدیمی و خیلی کهنه است، لطفا کسانی که از این نوع سرورهای xlhost استفاده زیادی کرده اند راهنمایی کنند. ممنون.

DeltaGostar
March 30th, 2012, 12:49
من شنیدم که میگن این سرورهاش: Cheap Dedicated Servers - Bargain Bin که به دلار بانکی میدند، کیفیتشون خوب نیست، یعنی سخت افزارشون قدیمی و خیلی کهنه است، لطفا کسانی که از این نوع سرورهای xlhost استفاده زیادی کرده اند راهنمایی کنند. ممنون.

شما از کی شنیدی؟
فکر نکنم سخت افزارهاشون از چین وارد باشه‌ چون فاصله زیادی دارن :71: مثل بعضی از دیتا سنتر های آلمان که Cpu intel رو درجه 5 شو تهیه میکنن و ادعا میکنن مین بورد هاشون سوپر میکرو هستن :)

j4b3r
March 30th, 2012, 16:57
درست هست سخت افزار دست دوم هست
ولی قطعا از کیس های خیلی از دیتاسنترها بهتر هست.
و اینکه اگر تا الان تجربه داشته باشید با سرورهای نظیر برند دل کار کرده باشید
متوجه میشید که قدرت و کیفیت سرور رو در مقایسه با سایر دیتاسنترها که سرورهاشون یه کیس هست
و کلا xlhost دیتاسنر با ثباتی هست و سرویس قابل اطمینان و بسیار عالی ارائه میده
چه سرورهای برند دل - چه بقیه سرور های چه سرورهای BB