توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست لینوکس نامحدود یا محدود؟؟؟
hamed_hymn
March 28th, 2012, 02:35
سلام
من حدود 1سال ه که از سرویس های نامحدود لینوکس استفاده میکنم
سرعتش نسبتا خوبه ولی قطعی زیاد داره
میخواستم بدونم نامحدود لینوکس بهتره یا محدود؟
من حدود 15 سایت میزبانی میکنم
که جمعا میشه 2 گیگ
لازم به ذکر است که بگم لطفا قیمت سرویس هم بیان بفرمائید در صورت اطلاع
اگه نامحدود لطفا دوستان معرفی کنند اونایی که خودشون سرویس گرفتن ازش
اگه هم محدود که به همین صورت.
amirlord
March 28th, 2012, 02:46
جفتش محدوده :دی
ولی معمولا فشار بیشتری روی هاست های نامحدود ارزون هست . همونجور که خودتون هم میگید 15 سایت !!! فکر میکنید برای چی این همه قطعی داره ؟! اگر حتی 50 تا یوزر مثل شما بگیره که پول سرورش در بیاد میشه حدود 700-800 تا هاست که هر کدوم دارن کار میکنن !
hamed_hymn
March 28th, 2012, 03:13
جفتش محدوده :دی
ولی معمولا فشار بیشتری روی هاست های نامحدود ارزون هست . همونجور که خودتون هم میگید 15 سایت !!! فکر میکنید برای چی این همه قطعی داره ؟! اگر حتی 50 تا یوزر مثل شما بگیره که پول سرورش در بیاد میشه حدود 700-800 تا هاست که هر کدوم دارن کار میکنن !
بله اینکه محدوده شکی نیست چون خودم تجربه کردم
ولی در کل شما کدوم و پیشنهاد میکنید؟
من با این تعداد سایت البته سبک ( وردپرس) چه سرویسی بگیرم؟
m-mehdipoor
March 28th, 2012, 03:37
بله اینکه محدوده شکی نیست چون خودم تجربه کردم
ولی در کل شما کدوم و پیشنهاد میکنید؟
من با این تعداد سایت البته سبک ( وردپرس) چه سرویسی بگیرم؟
دوست من وردپرس یکی از سنگین ترین هسته ها رو داره
خصوصا وقتی افزونه هاش زیاد شن
اینکه محدود باشه یا نامحدود نمی تونه به تنهایی دلیل قدرت یا ضعف سرویس دهنده ای باشه
ممکنه محدود هم تهیه کنید و قطعی داشته باشید.
باید دنبال یه سرویس دهنده ی خوب باشید
جای شما بودم هیچ موقع از هاست نامحدود استفاده نمی کردم مگر اینکه شرکت سرویس دهنده اش یکی مثل Hostgator.com بود.
shivahost
March 28th, 2012, 04:03
شما روی hostgator هم روی یک اکانت آن 15 تا وردپرس با بازدید متوسط بالا بیارید باز هم بهتون گیر می دهند. تجربه شخصی داشتم روی bluehost که گیر به مصرف cpu دادند و خودشون پیشنهاد دادند که سایت ها را روی چند اکانت آنها تقسیم کنیم.
اما پیشنهاد اصلی من به شما: اکانت نامحدود برای سایت شما مناسب است. دیگر دغدغه مصرف پهنای باند یا فضا ندارید. تنها دغدغه ای که باید داشته باشید میزان مصرف منابع مثل ram - cpu می باشد که خب این مسئله در هاست های محدود هم هست.
من با سایت های شما آشنایی ندارم. ممکنه 100 تا سایت وردپرس داشته باشید که فشاری به سرور نیارند مثل سایت های شرکت های مختلف که بازدید کننده زیادی ندارند و ممکنه یک سایت وردپرس داشته باشید که سرور را بخواباند به خاطر بازدید زیاد و قالب نامناسب و افزونه های مختلف.....
http://www.webhostingtalk.ir/f20/43813/
m-mehdipoor
March 28th, 2012, 04:12
شما روی hostgator هم روی یک اکانت آن 15 تا وردپرس با بازدید متوسط بالا بیارید باز هم بهتون گیر می دهند. تجربه شخصی داشتم روی bluehost که گیر به مصرف cpu دادند و خودشون پیشنهاد دادند که سایت ها را روی چند اکانت آنها تقسیم کنیم.
اما پیشنهاد اصلی من به شما: اکانت نامحدود برای سایت شما مناسب است. دیگر دغدغه مصرف پهنای باند یا فضا ندارید. تنها دغدغه ای که باید داشته باشید میزان مصرف منابع مثل ram - cpu می باشد که خب این مسئله در هاست های محدود هم هست.
من با سایت های شما آشنایی ندارم. ممکنه 100 تا سایت وردپرس داشته باشید که فشاری به سرور نیارند مثل سایت های شرکت های مختلف که بازدید کننده زیادی ندارند و ممکنه یک سایت وردپرس داشته باشید که سرور را بخواباند به خاطر بازدید زیاد و قالب نامناسب و افزونه های مختلف.....
http://www.webhostingtalk.ir/f20/43813/
نمی خوام از تاپیک منحرف شم.
فقط یک نکته رو عرض می کنم، هاست گیتور رو با بلوهاست و ... مقایسه نکنید
سایت با الکسای 10 هزار رو به راحتی روی میزبانی اشتراکیشون میزبانی کردن ...
سایت های بزرگی که نمی شه اسمشون رو آورد و کلا ندیدم به سایتی گیر بدن...
البته چندتایشون ریپورت داده شدن و به جرم ایرانی بودن از سرور هاستگیتور اخراج شدن.
AmirHosein
March 28th, 2012, 04:41
نامحدود نداریم :) اگر حس میکنید کمی سرعت سایتتون و یا هاستتون افت کرده به دنبال یه هاست اشتراکی باشید که سرورش از منابع خوب و بالایی استفاده کنه :)
pardishosting
March 28th, 2012, 10:55
سرعت و دان تایم ربطی به محدود و نامحدود نداره ، به توان شرکت ارائه دهنده برای کنترل سرویس ها و همچنین مشتری مداریش اهمیت داره. وگرنه این پلان ها یه چیزای قراردادی هست و ارتباطی با مدیریت سرور ندارند.
البته هاست نامحدود یه سری نکاتی داره که اگه سرویس دهنده رعایت نکنه سرویسش به مشکل می خوره. الان ما هم هاست نامحدود می دادیم (به خاطر افزایش دلار متوقف کردیم) اما اینهمه قطعی نداریم و نداشتیم.
mehrshad.ho
March 28th, 2012, 10:57
به نظر من برای هر سایت یه هاست محدود کم حجم تهیه بشه کافیه
مخصوصا اینکه 15 تا سایت شده 2 گیگ
noob
March 28th, 2012, 12:39
پيشنهاد بنده به شما اينه كه يا يه هاست اختصاصي بگيريد يا روي يك vps سايتتون رو بالا بياريد
البته اينكه از يه سرويس دهنده خوب سرويس بگيريد بي تاثير نيست
عزيزاني كه براي جذب مشتري قيمت پايين ارائه ميدن به همون نسبت كيفيت و خدمات رو ميارن پايين
شما خودت قضاوت كن كسي كه واسه يه هاست نامحدود سالي 20-30 تومن از شما ميگيره چقد واسش ارزش ساپورت دارين ؟؟؟
shivahost
March 28th, 2012, 13:02
نمی خوام از تاپیک منحرف شم.
فقط یک نکته رو عرض می کنم، هاست گیتور رو با بلوهاست و ... مقایسه نکنید
سایت با الکسای 10 هزار رو به راحتی روی میزبانی اشتراکیشون میزبانی کردن ...
سایت های بزرگی که نمی شه اسمشون رو آورد و کلا ندیدم به سایتی گیر بدن...
البته چندتایشون ریپورت داده شدن و به جرم ایرانی بودن از سرور هاستگیتور اخراج شدن.
ما روی بلوهاست سایت ranksaz.com را داشتیم که رتبه الکسا زیر 30 هزار هم داشت و از این اسکریپت های تبادل ترافیک و بازدید بود که می دونید وقتی شلوغ میشه چه مصرف منابع فجیعی داره اما حتی یک اخطار هم نگرفتیم و البته همچنان هم بخش تبادل ترافیک این سایت روی همان بلوهاست است اما خب اقبال به این سایت ها کم شده و رتبه اش افت زیادی کرده. خلاصه منظور اینکه نگید بلوهاست ضعیفه و .... اما سایت وردپرس روی بلوهاست داشتیم که خب واقعا هم مصرف بالا داشت و برای همین روی سرور خودمون نگه نمی داشتیم اما بلوهاست هم توان سرویس داد بهش را نداشت!
این که یک سایت نیاز به سرور مجازی یا اختصاصی داره و بلوهاست یا شیوا هاست نتونه از اون میزبانی کنه دلیل بر ضعف ما نیست! به هر حال نباید از یک هاست اشتراکی توقع بیش از حد داشت. هاست اشتراکی است و سرور پرقدرتی دارد اما قرار است به 300 نفر سرویس بدهد نه اینکه 2-3 نفر باعث کندی سایت های دیگران بشوند.
hamed_hymn
March 28th, 2012, 14:43
دوستان گلم
تعدادی از این سایتها ماهی یک بازدید هم ممکنه نداشته باشن
مصرف رم و cpu هم پایین
همه این سایتها برای تعدادی شرکت هستند که فقط سایت زدن از قافله عقب نمونن
ولی سایت خودمه که فروشگاه داره و برام مهمه که قطعی مداوم نداشته باشه.
اصلا مصرف آنچنانی نداره...
در اصل 1 گیگ هست. اون یک گیگ دیگه زیپ شده از انتقال از سرور قبلی بوده
shivahost
March 28th, 2012, 14:51
دوستان گلم
تعدادی از این سایتها ماهی یک بازدید هم ممکنه نداشته باشن
مصرف رم و cpu هم پایین
همه این سایتها برای تعدادی شرکت هستند که فقط سایت زدن از قافله عقب نمونن
ولی سایت خودمه که فروشگاه داره و برام مهمه که قطعی مداوم نداشته باشه.
اصلا مصرف آنچنانی نداره...
در اصل 1 گیگ هست. اون یک گیگ دیگه زیپ شده از انتقال از سرور قبلی بوده
همانطور که قبلا گفتم در خدمتیم:
هاست حرفه ای لینوکس (http://shivahost.ir/webhosting/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3)
hamed_hymn
March 28th, 2012, 15:30
همانطور که قبلا گفتم در خدمتیم:
هاست حرفه ای لینوکس (http://shivahost.ir/webhosting/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3)
در حال بررسی سایت شما هستم قربان
KamranOnline
April 2nd, 2012, 10:39
شما میتوانید از سرویس نمایندگی میزبانی ما ساتفاده نمایید و روی کاربرانتان کنترل بیشتری داشته باشید و آنهارا مدیریت کنید
مشخصات سرویس به شرح زیر
فضا
3000Mb
پهنای باند
300000Mb
ماهیانه
20000 تومان
سالیانه
200000 تومان
اطلاعات بیشتر : نمایندگی حجمی |هاست|دامین|هاستینگ|میزبانی وب|سرورمجازی - (http://ehost.ir/reseller?splan=1)
amirfateh
April 2nd, 2012, 10:54
با سلام
وب ایده با 5 سال تجربه تیم فنی و پشتیبانی اماده همکاری باشماست
50% تخفیف نوروزی تا 18 فروردین
http://www.webhostingtalk.ir/f20/43778/
با ما در تماس باشید
1 هفته مهلت تست کاملا رایگان
سرور های ایمن پرقدرت پایدار
باتشکر،
فاتح
RoobinaServer
April 2nd, 2012, 14:29
دوست عزیز فروشگاهتون که گفتید براتون خیل مهم تره یه هاست اشتراکی خوب براش بگیرید
برای بقیه سایت های شرکت ها هم هاست اشتراکی معمولی بگیرید
اینجوری بهتره و همه هم میتونن پشتیبانیتون رو انجام بدن
ولی 15 تا سایت رو یه هاست فکر نکنم کسی قبول بکنه و اصلا بتونه
چون کلا برای سرور اصلی به صرفه نیست به جای شما میتونه 15 تا مشتری دیگه روی سرور قرار بده و هزینه سرور رو در بیاره
اینا هم باید در نظر گرفت دیگه
البته اگر مشکل هزینه ندارید پیشنهاد یکی از دوستامون که گفت سرور مجازی بگیرید بهتره اگر مشکل هست همون برای هر سایت یک هاست مجزا
masterphp
April 8th, 2012, 12:13
سرویس هاست اشتراکی که از منابع سرور قوی استفاده میکنه از نظر من کافیه
هاست هایی که نا محدود هست سایت های زیادی رو روی سرور قرار میدن و این کار باعث افت سرعت میشه
سرویس هاستینگ مستر | مستر هاست | میزبانی وب | دامنه | هاست وارز | هاست ارزان | هاست حرفه ای | هاست رایگان (http://www.master-php.com)
قیمت ها رو ببین هم قیمت مناسبه هم سرور های قدرتمند