توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال خیلی مهم راجع به خرید
saleh0n
March 27th, 2012, 23:30
سلام دوستان
من یه سوال کلی دارم اونم اینه که توی مثلا این سایت چندین نفر دارن با قیمت مثلا واسه یه گیگ 15000 تومن به بالا هاست اشتراکی میدن
آیا این قیمتای پایین قابل اعتماده؟ فرق قیمتای اینا با اونایی که مثلا میدن 100 تومن چیه؟ من باید به کدوم اعتماد کنم؟ ارزونا رو بگیرم یا نه؟
لطفا کمک کنید هاستی که میگیرم باید معتبر باشه حتی اگه پیشنهاد بدین ممنون میشم
pardishosting
March 28th, 2012, 00:00
قیمت 1 گیگ هاست به صورت متعارف بین 30 تا 50 هست. کسی که زیر 20 می ده و قیمت بالای 70 بی انصافی هست.
serverpars
March 28th, 2012, 12:11
فقط قیمت نمیتونه ملاک خوب و یا بد بودن یک شرکت باشه! شما باید از تجربه دیگر کاربرا استفاده کنید تا یک شرکت معتبر پیدا کنید .
sarwhost
March 28th, 2012, 13:13
دوست عزیز یکی میبینی وارز میده یا با دیتا سنترای مختلف مار میکنه یکی تخفیف میده خیلی دلیل داره من من اعتقاد ندارم که از روی قیمت شما قضاوت کنیدهمه تلاش میکنن بهترین سرویس ها به ارزونترین قیمت بدن تا مشتری اعتماد کنه
sales data
March 28th, 2012, 13:19
قیمت یک بخش مسئله است
شاید یکی با 1000 تومان هم بده
شرکت ثبت شده باشه
معتبر باشه
دفتر داشته باشه
شماره ثابت داشته باشه
و .....
stchost
March 28th, 2012, 13:22
البته نکته ای هم که هست اینکه که برخی افراد به صورت شخصی کار می کنند و سرور از خودشون ندارد و reseller تهیه کردند از شرکت های دیگه ، به همین دلیل هزینه هاشون کمه و سرویس ها را هم با هزینه کم ارائه میدن.
البته دلایل زیادی داره که دوستان به برخی از اونا اشاره کردن ، و بهتره کیفیت را ببینید تا هزینه
parsianweb
March 28th, 2012, 13:23
مثلا جایی مثل هاستیران که داره این همه پول میگیره مسلما باید یه فرقایی بکنه
برا خودش کارمند و دم دستگاه داره
noob
March 28th, 2012, 13:26
كيفيت چيزي نيس كه بشه با قيمت تشخيص داد
همونطور كه دوستان گفتن شركت ثبت شده باشه معتبر تره اما دليل به با كيفيت تر بودن نيس
شما راجع به هاستينگي كه ميخوايي ازش سرويس بگيري تحقيق كني موفق تري تا اينكه راجع به متعارف بودن قيمت پست بدي.
mehrshad.ho
March 28th, 2012, 14:26
بهترین راه اینه که کیفیت هاست و پشتیبانی رو از مشتریان سوال کنید