ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال اطلاعات از whmcs نال به whmcs لایسنس دار

eh3@n
March 27th, 2012, 16:11
سلام

می خوام یک لایسنس دائمی whmcs بگیرم اما نمیدونم ار کجا به سایت whmcs.ir رفتم اما انگار امکان سفارش وجود ندارد

سوال دوم هم چگونه باید اطلاعات را از این نسخه نال به نسخه لایسنس انتقال بدم

ممنون میسم راهنمایی بفرمایید

TukaNet
March 27th, 2012, 16:33
چون لایسنس دائمی نیاز دارید و اگر با موارد مربوط به خرید و ... آشنا هستید توصیه میکنم مستقیم خرید کنید

در ضمن برای انتقال نیاز نیست کار خاصی انجام بشه ، فقط فایل های نسخه جدید رو روی فایل های موجود میریزید و آپگرید میکنید

eh3@n
March 27th, 2012, 17:49
تیکت زدم به whmcs.ir میگن قیمت کپی رایت دارش 500 هزار تومانه !

ServerDL.com
November 2nd, 2012, 15:07
در حال حاضر من به شما پیشنهاد می کنم دائم بخرید !!!
دائم !
ما که این ضرر رو کردیم ! ولی به شما اعلام کی کنم پول بدید دائم بخرید !
اگر تو این انجمن کسی لایسنس دائم دست دوم داره ! می خرم !!!

TARIMEHR
November 2nd, 2012, 18:27
چون لایسنس دائمی نیاز دارید و اگر با موارد مربوط به خرید و ... آشنا هستید توصیه میکنم مستقیم خرید کنید

در ضمن برای انتقال نیاز نیست کار خاصی انجام بشه ، فقط فایل های نسخه جدید رو روی فایل های موجود میریزید و آپگرید میکنید

پیشنهادم اینه کل فایل ها رو حذف کنن و فایل جدید رو بریزن
بعد به دیتابیس قبلی وصل کنن

اینطوری اگه درون نسخه ی نال شده شل یا نسخه های اپلودر مخفی هم وجود داشته باشه از بین میره

مهم اطلاعات کاربران و تیکت ها و سفارشات و .... هست که درون دیتابیس موجوده

=================
درضمن حتما بعد استفاده از نسخه ی اصلی برای پوشه ی ادمین رمز بذارین
نام ئوشه ی ادمین رو تغییر بدین

سه تا پوشه های اصلی ای رو که شرکت whmcs تعیین کردن رو هم از روت خارج کنید

ServerDL.com
November 2nd, 2012, 19:56
دوستان از کجا می تونیم بفهمیم نام کاربری و پسورد دیتابیس که مثلا قدیم ساختیم برای whmcs در حال حاضر چی هست ؟
از تو تنظیمات whmcs میشه فهمید ؟

TARIMEHR
November 2nd, 2012, 20:10
از فایل کانفیگ

درون روت هست

configuration.php

habiballahafg
November 2nd, 2012, 20:14
یوزرtukanet درست میگن به این شیوه عمل کنید

هاست 97
November 3rd, 2012, 11:03
سلام

می خوام یک لایسنس دائمی whmcs بگیرم اما نمیدونم ار کجا به سایت whmcs.ir رفتم اما انگار امکان سفارش وجود ندارد

سوال دوم هم چگونه باید اطلاعات را از این نسخه نال به نسخه لایسنس انتقال بدم

ممنون میسم راهنمایی بفرمایید

1- فراسو و یا آلما هاست ارائه میدهند که باید تیکت بزنید و یا اینکه مستقیم خرید کنید که قیمت آن 250 دلار هست و اگر تیکت بزنید به خودشون گاها تخفیف هم میدهند( من گرفتم! )
2- کافی هست فایلهای اصل را جایگزین نال بکنید و یکبار آپگرید نمایید

madvps
May 12th, 2013, 22:06
ببخشید ما یک لایسنس دایم دست دوم از همکاران خریدیم برای آپگرید باید چیکار کنم نسخه اورجینال رو از کجا بیارم که جایگزین کنم ؟

mehdi.gh
May 12th, 2013, 23:06
ببخشید ما یک لایسنس دایم دست دوم از همکاران خریدیم برای آپگرید باید چیکار کنم نسخه اورجینال رو از کجا بیارم که جایگزین کنم ؟

اگر تمایل دارید در یاهو با من تماس بگیرید تا نسخه ای که فراسو به ما داده رو آپلود کنم و بهتون بدم
mg.hosting

madvps
May 12th, 2013, 23:27
اگر تمایل دارید در یاهو با من تماس بگیرید تا نسخه ای که فراسو به ما داده رو آپلود کنم و بهتون بدم
mg.hosting

با تشکر از شما کار ما رو را انداختن :53:

madvps
May 13th, 2013, 01:18
دوستان یه راهنمایی بعد جایگزین کردن فایل از 5.0.3 به 5.2.4 و وارد کردن لایسنس ولی بازم ادمین سایتم باز نمیشه پیغام توی عکس رو میده

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f177/13033-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-whmcs-%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-whmcs-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1-1-png

TARIMEHR
May 13th, 2013, 01:51
کل فایل های موجود در فایل منیجر رو پاک کنین(غیر از فایل کانفیگ)
مجددا نسخه ی اصلی رو آپلود و اکسترکت کنین
فایل configerition.php رو ادیت کنین و در خط فکر کنم اول یا دوم ازتون سریال لایسنس رو میخواد. لایسنس اصلی که گرفتید رو وارد کنید و ذخیره کنین
حالا وارد صفحه ی install بشید به شکل خودکار وارد اپگرید میشه

madvps
May 13th, 2013, 02:08
باز هم همین پیغام میاد !! عجیبه

samsam
August 4th, 2013, 14:35
با سلام
باید پنل whmcs.com را به شما می دادند یعنی مشخصات خودشونو حذف و مشخصات شما را قرار می دادند در این صورت شما همواره می توانستید از خود سایت اصلی دانلود نمایید
اما در هر حال
از لینک زیر می توانید دانلود نمایید
هاست ویندوز ، هاستینگ لینوکس ایران |ثبت دامین | ایده پردازان نظری : هاست ویندوز - Windows SQL 2008 | ASP .NET 4 | Windows Host ...هاست حرفه ای ویندوز ، هاست لینوک (http://iranwebsazan.org/downloads.php?action=displaycat&catid=8)

---------------------------------