ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای این سرور مجازی چه کانفینگی مورد نیاز هست ؟

kianesfahan
March 27th, 2012, 01:15
عرض سلام خدمت دوستان .

بنده قصد دارم یک سرور مجازی تهیه کنم برای سایت دانلود .

قصدم از سرور فقط اپلود فایل و قرار داد لینک دانلود در سایت اصلی هست و هیچ سایتی روی سرور قرار نیم گیرد .

از دوستان خواهش می کنم بفرمایند که برای این سرور چه کانفینگی لازم هست و هزینه اش حدودا چقدر میشود ؟

با تشکر

overv
March 27th, 2012, 01:22
هم میتونید از IIS خود ویندوز استفاده کنید هم برنامه های اجرا کننده لوکال هل هاست مثل Easy PHP

کانفیگ میتونه رایگان توسط ادمینی که ازش خرید میکنید انجام بشه

alborzhost
March 27th, 2012, 01:27
سلام

شما باید به مقدار نیازتون هارد داشته باشید رم هم فکر 512 مناسب هستش روی سرور یک وب سرور مانند Apache نصب کنید و کارتون رو باهاش انجام بدید

kianesfahan
March 27th, 2012, 01:36
درود . تشکر دوستان .

قصد نصب لینوکس را داریم که توسط ادمین انجام خواهد شد . اما گفتن کانفینگ هزینه دارد . گفتن چه کانفینگی مورد نیاز هست ؟

من موندم چیکار کنم . با یکی از دوستان مشورت کردم گفتند که چون فقط برای اپ فایل هست کانفینگ خاصی مد نظر نیست .

نظر دوستان چی هست ؟

ms313
March 27th, 2012, 01:53
برا لینوکس اگه می خواهیت راحت و بدون هزینه باشه کلوکسو نصب کنید.

areff
March 27th, 2012, 02:38
درود . تشکر دوستان .

قصد نصب لینوکس را داریم که توسط ادمین انجام خواهد شد . اما گفتن کانفینگ هزینه دارد . گفتن چه کانفینگی مورد نیاز هست ؟

من موندم چیکار کنم . با یکی از دوستان مشورت کردم گفتند که چون فقط برای اپ فایل هست کانفینگ خاصی مد نظر نیست .

نظر دوستان چی هست ؟

برای شروع Kloxo خوب هستش خودتون میتونید راه بندازید

kianesfahan
March 27th, 2012, 02:42
امینت خوبی داره کلوکسو؟

دوستان نظر دیگه ای ندارند ؟

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

اخرش ما چیکار کنیم ؟؟!!!!

sajadzero
March 27th, 2012, 02:45
سلام

iis خود ویندوز جواب میده

areff
March 27th, 2012, 03:00
امینت خوبی داره کلوکسو؟

دوستان نظر دیگه ای ندارند ؟

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

اخرش ما چیکار کنیم ؟؟!!!!

بهترین سرویس برای هاست دانلود سرور مجازی لینوکس هست
اگر میخواید خرج کنید میتونید cPanel , Directadmin نصب کنید

RoobinaServer
March 27th, 2012, 04:31
درود . تشکر دوستان .

نظر دوستان چی هست ؟

احتمالا اون دوستتون منظورش کانفیگ Cpanel فکر کنم بوده تا کانفیگ سرور

بهترین راه به نظر من

یه وی پی اس ویندوز سرور 2008 بگیرید و IIS نصب کنید و کار کنید (2008 هم امنیتش بهتره هم مدیریت IIS خیلی بهتری داره)

اول هم نیاز نیست زیاد خرج کنید با رم 256 و هارد کم (دیگه نه زیر 50 گیگ) شروع کنید

فوقش کم آوردین به مدیر سرورتون بگید زیاد کنن کانفیگ سرورتون رو

لازم نیست اول برید کلی پول سرور بدید.

دلیل این که میگم ویندوز باشه یکیش به خاطر اینه که راحت میتونید فایل های حجیم را با خود ویندوز دانلود کنید از جای مد نظر و تغییرات بدید و بگذارید برای دانلود کاربراتون بعضی ها میرن لینوکس سیپنل میگیرن برای آپلود و دانلود هم یه سرور ویندوز کنارش میگیرن که اشتباهه.

موفق باشید یا حق

kianesfahan
March 27th, 2012, 13:26
دوستان ظاهرا بنده بد منظورمو اطلاع دادم .

یه سرور مجازی میخوام بگیرم که فقط و فقط فایل اپ کنم توش و لینگشو بذارم توی وب سایت .
قصد دارم لینوکس هم نصب کنم . حالا چه کانفینگ هایی مورد نیاز این سرور هست ؟

cpanel هم نمی خوام نصب کنم .

ممنون میشم راهنمایی کنید

ms313
March 27th, 2012, 14:33
دوستان ظاهرا بنده بد منظورمو اطلاع دادم .

یه سرور مجازی میخوام بگیرم که فقط و فقط فایل اپ کنم توش و لینگشو بذارم توی وب سایت .
قصد دارم لینوکس هم نصب کنم . حالا چه کانفینگ هایی مورد نیاز این سرور هست ؟

cpanel هم نمی خوام نصب کنم .

ممنون میشم راهنمایی کنید

lمنظورتون از کانفیگ چیه ؟
مشخصات سخت افزاری می خواهین بدونید چه نیاز دارین ؟