توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : NetAfraz یا ParsDev بگیرم
green-dell
March 26th, 2012, 02:31
سلام یک هاست اشتراکی میخوام بگیرم بین نت افزار و نگاه روشن پارس کدوم بهترن؟
قیمتهاشون تقریبا یکی هست
novinvps.com
March 26th, 2012, 02:32
توصیه ی من که برخی مشترکینم تعریف کردند netafraz
itjavani
March 26th, 2012, 02:38
نت افراز بهتره!
Ramin
March 26th, 2012, 02:47
100% نت افراز بهتره ! نگاه روشن پارس جدیدا اصلا پشتیبانی ندارد !! قویترین پشتیبانی مربروط به نت افزار است . اطلاعات بالای پشتیبانی و پاسگویی سریع .تنها مشکل این شرکت عدم ارائه سی پنل می باشد . کنترل پنل سرویس ها دایرکت است ....:54:
green-dell
March 26th, 2012, 02:56
خوب آخه من خاطره خوبی از این هاستهایی که مدام حجم و باند بالا تبلیغ می کنن اما یک پنجمشو استفاده کنی بلوکه می کنن ندارم
من هاستی برای وردپرس با بازدید حدود 120 هزار تا در ماه نیاز دارم
باند مصرفی هم حدود 50 گیگ میشود
همزمان هم حداکثر 100 کاربر در لحظه مطلب جدید ممکنه انلاین بشن
حالا نظرتون چیه؟
m2n
March 26th, 2012, 02:58
نت افراز 100 درصد توصیه میشه :x
تیکت ها کمتر از 15 دقیقه جواب داده میشه
سرور های امنی دارن
مسئولیت پذیرن
هدفش پول نیست ارائه سرویس خوبه
کارمندان با حوصله و با ادبی دارن
سرعت و پایداری سرور واسه چند صد یوزر آنلاین جواب میده
از همه مهم تر 2 سایت در دو سرور مختلف این شرکت دارم تا حالا هم قطعی نداشتیم یکیش یک سال هست یکیش 2 ماه.
green-dell
March 26th, 2012, 03:09
نت افراز یک چیزیش مشکوکه اونم این باند بالایی هست که داره میده
اگه قرار باشه یک سوم اونو استفاده کنی بدون شک بار روی سرور بالا میره بلوکه می کنن مثل بقیه شیر هاستینگها
نظرتون چیه؟
من این تجربه رو داشتم اولش میگن بفرمایید در خدمت باشیم بعد مداوم بلوکه پشت بلوکه :(
m2n
March 26th, 2012, 03:16
نت افراز یک چیزیش مشکوکه اونم این باند بالایی هست که داره میده
اگه قرار باشه یک سوم اونو استفاده کنی بدون شک بار روی سرور بالا میره بلوکه می کنن مثل بقیه شیر هاستینگها
نظرتون چیه؟
من این تجربه رو داشتم اولش میگن بفرمایید در خدمت باشیم بعد مداوم بلوکه پشت بلوکه :(
خوب از نت افزار نگیر اونی که پهنای باند بالا میده بگیر تو این انمجن دوستان گلی هستن که سرویس ارائه میدن
green-dell
March 26th, 2012, 03:24
دوست عزیز الان نت افراز میگه 150 گیگ میدم
من 50 گیگ بسمه
اما مساله اینه که اگه قرار باشه استفاده کنی بار رم و سی پی یو مانع میشه
یعنی اون 150 گیگ تبلیغه الکیه
مشکل اینه
من دانلود ندارم تو وبلاگم فقط مطلب هست اما این به تجربه بهم ثابت شده:->
0060
March 26th, 2012, 04:07
دوست عزیز الان نت افراز میگه 150 گیگ میدم
من 50 گیگ بسمه
اما مساله اینه که اگه قرار باشه استفاده کنی بار رم و سی پی یو مانع میشه
یعنی اون 150 گیگ تبلیغه الکیه
مشکل اینه
من دانلود ندارم تو وبلاگم فقط مطلب هست اما این به تجربه بهم ثابت شده:->
نت افزار از این شرکتهای 2 روزه نیست که یه چیزی بنویسن بعد بمونن توش اعتبار خودشونو زیر سوال ببرن ، مطمئن باشید اگه اینطور بودن که شما فکر میکنید توی این تاپیک همه نمیگفتن نت افزار پس اینقدر حساس نباشید وقتی چند نفر تایید میکنن با خیال راحت خریدتون رو انجام بدید
mehrshad.ho
March 26th, 2012, 10:34
خوب آخه من خاطره خوبی از این هاستهایی که مدام حجم و باند بالا تبلیغ می کنن اما یک پنجمشو استفاده کنی بلوکه می کنن ندارم
من هاستی برای وردپرس با بازدید حدود 120 هزار تا در ماه نیاز دارم
باند مصرفی هم حدود 50 گیگ میشود
همزمان هم حداکثر 100 کاربر در لحظه مطلب جدید ممکنه انلاین بشن
حالا نظرتون چیه؟
با این بازدید سخت می تونید روی هاست اشتراکی باشید ورد پرس خیلی رم و سی پی یو رو درگیر می کنه
php.source
March 26th, 2012, 12:26
parsdev اصلا انتخاب خوبی نیست
باز نت افزار بهتره ولی با این بازدید بعیده بتونن ساپورت بدن
Ramin
March 26th, 2012, 12:35
بنده شخصا بر روی پلن طلایی نت افراز در 24 ساعت مصرف ترافیک 150 گیگ را نیز تجربه داشتم ، حتی اخطار هم ندادند. برای همین پلن در یک ماه 1.8 ترابایت مصرف کردم. بنده اطلاع ندارم چقدر پهنا از هتزنر دریافت می کنند. اما واقعا شگفت زده شدم. مصرف 1.8 ترا در یک ماه حتی یک اخطار هم وجود نداشت !
نگاه روشن پارس نیز سرویس داریم یکی از ...... ترین هاستیگ های ایران است . پشتیبانی = صفر ( واقعا صفر ) برای هاست شا مشکل ایجاد می شود . بعد از 24 ساعت که مشکل را بر طرف کردند پاسخ می دهند >>> سایت شما مشکلی ندارد ! کیفیت سرویس هم پاین است. اصلا از نگاه روشن پارس برای هاست اشتراکی استفاده نکنید . سایر سرویس ها این شرکت را اطلاع ندارم چون استفاده نکرده ام !
HADNEZ-ICT
March 26th, 2012, 12:35
نت افزار از parsdev خیلی بهتره
parsdev معمولا می شه گفت هزینه بالایی می گیره اما هم پهنای باند کمه و هم کیفیت سرور ها
سرور های نت افزار معمولا در iweb هستش
موفق باشید .
Ramin
March 26th, 2012, 12:40
نت افزار از parsdev خیلی بهتره
parsdev معمولا می شه گفت هزینه بالایی می گیره اما هم پهنای باند کمه و هم کیفیت سرور ها
سرور های نت افزار معمولا در iweb هستش
موفق باشید .
با عرض معذرت نام شرکت " نت افراز" است / سرور های این شرکت هم معمولا در هتزنر قرار دارد شما احتمالا به دلیل سرور سایت شرکت فرمودید iweb؟ ;)
HADNEZ-ICT
March 26th, 2012, 13:05
با عرض معذرت نام شرکت " نت افراز" است / سرور های این شرکت هم معمولا در هتزنر قرار دارد شما احتمالا به دلیل سرور سایت شرکت فرمودید iweb؟ ;)
ببخشید تا حالا ننوشته بودم :D
خیر یکی از دوستان خرید کرده بودند گفتند iweb هستش
موفق باشید .
green-dell
March 26th, 2012, 13:11
خوب به نظر دوستان پلن طلایی نت افراز کافی هست؟
mhy
March 26th, 2012, 13:22
الان برخی از قدیمی تر از نت افراز هم، اخطار و ارور 1054 و بلاک کردن رو هم دارن، اما عجیبه که چطور نت افراز این مشکل رو نداره
php.source
March 26th, 2012, 14:08
خوب به نظر دوستان پلن طلایی نت افراز کافی هست؟
سالانه نگیر فقط که ضرر میکنی
sebastian
March 26th, 2012, 14:10
NetAfraz
m2n
March 26th, 2012, 18:32
به نظر بنده شما هاست نگیرین بهتره!
چرا؟چون نمی تونین خودتونو قانع کنین به همه شک دارین یکی که میگه من خریدم خوبه 1 سال رو سرور نت افزار بودم لابد خوبه که 1 سال دوام آورده.
اگر شما از یه جای خوب هاست بگیرید هیچ سودی به ما نداره از لحاظ مالی از یه جای بد هم بگیرید هیچ سودی نداره پس اومدید تاپیک زدین که مشورت بگیرین 10 نفر میگن خوبه لابد خوبه میگن.
hamids68
October 25th, 2012, 23:56
پشتبانی شون خوبه قبول
قیمت هاشون توجه منو جلب کرده
علت ارزون بودن سرویس هاشون چی هست ؟ اختلاف قیمت زیاد هست
دوست عزیز هر شرکتی سیاست کاری خاص خود را دارد ! یک شرکت فروش کمتر و سود بیشتر را در کوتاه مدت ترجیح می دهد ! شرکت دیگر فروش بیشتر و کسب رتبه و اعتبار و سود را در بلند مدت ترجیح می دهد !!
در ک نت افراز شرکتی نیست که شما ارزانی را دلیل بر کلاه برداری و با تبلیغات بگذارید !
این شرکت با سابقه چندین ساله و میزبانی بسیاری از سایت های پربازدید ایرانی و خارجی امتحان خود را پس داده است ...
mr-secret
October 26th, 2012, 00:16
NetAraz تایید میشه کافیه یه بار زنگ بزنید و مشاوره خرید بگیرید متوجه خواهید شد!
hamids68
October 26th, 2012, 00:21
دوست عزیز هر شرکتی سیاست کاری خاص خود را دارد ! یک شرکت فروش کمتر و سود بیشتر را در کوتاه مدت ترجیح می دهد ! شرکت دیگر فروش بیشتر و کسب رتبه و اعتبار و سود را در بلند مدت ترجیح می دهد !!
در ک نت افراز شرکتی نیست که شما ارزانی را دلیل بر کلاه برداری و با تبلیغات بگذارید !
این شرکت با سابقه چندین ساله و میزبانی بسیاری از سایت های پربازدید ایرانی و خارجی امتحان خود را پس داده است ...
منظورم کلاه برداری نبود... فقط کنجکاوی بود...
من چند تا سوال ازشون داشتم خیلی سریع و مودبانه جواب دادن.
معلومه که سرویسشون خوبه تونستن رتبه خوبی تو هاستینگ های برتر بگیرن...چون خوب سرویس دادن بهترین تبلیغه
mortezafox
October 28th, 2012, 15:14
من اول يه خريد زدم بعد راجبش سرچ كردم
والا منكه زنگ زدم
دندون گردي نكردن اطلاعات واقعي بهم دادن و ازشون واقعا ممنون هستم چون بعد چند ماه گشت گذار اينجا به دلم نشت و دوستان قديمي تر كه هم دانشگاهي هم هستن اين سايت نت افراز پيشنهاد دادند
5 سايت در هاست 50 گيگ