توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل html به joomla
extern
March 26th, 2012, 01:01
سلام.
یه سئوال در مورد تبدیل قالب html به joomla دارم
برای تبدیل مثلا اگه یه index و css داشته باشیم باید همه کد ها رو داخل index ببریم ؟
sebastian
March 26th, 2012, 01:21
خیر میتونید به صورت تفکیک شده اینکارو رو انجام بدید و بعد نام همه ی فایل ها رو تو TemplateDetails.xml بیارید
extern
March 26th, 2012, 01:25
سلام.ممنون
اما مشکل من اینجاست که قالب روی جوملا لود میشه اما برای اضافه کردن منو ها توی مدیریت اضافه می کنم اما توی قالب تغییری ایجاد نمیشه چنتا آموزشی که دیدم index شامل همه این ها بود کد منو رو اضافه می کرد اما من اضافه می کنم تغییری نمی کنه ؟
m.e
March 26th, 2012, 13:10
سلام
اگر خواستید فایل رو پیوست کنید تا قالب رو براتون آماده کنم.
درضمن در انجمن زیر بنده چند سال پیش آموزش اینکار رو گذاشته بودم ، فکر میکنم با این آموزش بتونید اینکا رو خودتون انجام بدید
تبدیل قالب html به جومفا : قالب های جومفا (http://forum.joomfa.org/post125616.html#p125616)
sebastian
March 26th, 2012, 13:48
سلام.ممنون
اما مشکل من اینجاست که قالب روی جوملا لود میشه اما برای اضافه کردن منو ها توی مدیریت اضافه می کنم اما توی قالب تغییری ایجاد نمیشه چنتا آموزشی که دیدم index شامل همه این ها بود کد منو رو اضافه می کرد اما من اضافه می کنم تغییری نمی کنه ؟
شما مثلا باید با یه موقعیت ماژول که هم به تگ Jdoc خودتون برای نمایش در صفحه میدید و همچنین در پنل مدیریت اینکارو انجام بدید که در این صورت هر تغییری در پنل در مازول منو بدید اینچا نمایش داده میشه
مثل این
آموزش کامل تبدیل html به php برای قالب جوملا فقط 10 هزار تومان
شرکت طراحی وب سایت مرسا ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، وب سایت خبری ، سی دی مالتی مدیا ، بنر تبلیغاتی ، هدر سایت ، بروشور .:: mersa-co.ir ::. (http://www.mersa-co.ir)
extern
March 27th, 2012, 15:12
سلام.ممنون از تمام راهنمایی دوستان
بنده تا یه جاهایی پیش رفتم و روی یک قالب کامل تبدیل شد و عمل کرد
اما روی یک قالب دیگه مورد دارم همون مراحل طی شد
اما منو ها و محتوای سایت مطالب با قرار دادن کد مربوطه فراخوانی نمیشن
سئوالم اینه باید مثلا واسه فراخوانی مطلب های ارسالی
<jdoc:include type="component" />
این کد قرار بگیره داخل قسمت مورد نظر
باید قبل و بعد این کد تگ خاصی بزنیم یا نیاز نیست ؟
sebastian
March 27th, 2012, 16:19
راه همینه
حالا بعضیا با توابع شرطی php کاری میکنن که وقتی مثلا منو محتوایی رو نداره کلا نمایش داده نشه ولی این کار هم لازم نیست
برای نمایش مطالب از این کد استفاده کنید
راه همینه
حالا بعضیا با توابع شرطی php کاری میکنن که وقتی مثلا منو محتوایی رو نداره کلا نمایش داده نشه ولی این کار هم لازم نیست
برای نمایش مطالب از این کد استفاده کنید
<jdoc:include type="message" /> <jdoc:include type="component" />
پس تگ قبل و بعد نیاز نیست
اما دلیل اینکه در بعضی قالب ها به نمایش در نمیاد چیه ؟
به طور پیش فرض باید هر کجا این کد گذاشته بشه متن نمایش داده بشه دیگه
sebastian
March 27th, 2012, 22:56
پس تگ قبل و بعد نیاز نیست
اما دلیل اینکه در بعضی قالب ها به نمایش در نمیاد چیه ؟
به طور پیش فرض باید هر کجا این کد گذاشته بشه متن نمایش داده بشه دیگه
خوب باید قالب رو دید تا فهمید چرا نمایش داده نمیشه
از قالب های استاندارد که توسط سایت های معتبر قالب های جوملا ارائه میشن استفاده کنید هم خوبه
چون قالب های ایرانی کمی غیر استاندارد هستند (حداقل تو جوملا که اینطوریه)
extern
March 27th, 2012, 22:58
خوب باید قالب رو دید تا فهمید چرا نمایش داده نمیشه
از قالب های استاندارد که توسط سایت های معتبر قالب های جوملا ارائه میشن استفاده کنید هم خوبه
چون قالب های ایرانی کمی غیر استاندارد هستند (حداقل تو جوملا که اینطوریه)
قالب رو براتون ارسال می کنم ببینید