PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مالکیت 100درصد چیست و چه چیزهایی را باید در مورد خرید دامین بدانم

bartholomew
March 25th, 2012, 14:59
سلام دوستان
من در مورد خرید دامین هیچ شکی نداشتم تا اینکه دیروز به یکی از موضوع های دوستان در مورد مالکیت 100درصد برخوردم و به این دلیل که من فعالیت تجاری دارم این سوال برام پیش اومد که آیا ممکنه تحت شرایطی دامینم رو از دست بدم؟ در این مورد هم مطلب خاصی پیدا نکردم به همین دلیل چاره رو در این دونستم که همینجا مطرح کنم. لطفا کمی راجع به مالکیت 100درصد توضیح بدید و این که چه اقداماتی رو باید انجام بدم تا از نام دامینم سوء استفاده نشه.

nimafire
March 25th, 2012, 15:23
سلام
شما باید کنتترل پنل داشته باشید و دامنه و تمام امکانات برای شما فعال باشد

hamtermi
March 25th, 2012, 15:24
دامنه رو از جایی بخرید که مطمئن باشه و از شرکت های با اعتبار بالا خرید نمایید.
قابلیت از دست دادن دامنه بسته به شرکت انتخاب شده بستگی 100 در صد دارد.

sales data
March 25th, 2012, 15:37
دامنه را از یک شرکت معتبر بخرید که مطمئن باشه مشکلی پیش نمیاد

bartholomew
March 25th, 2012, 16:27
یعنی اگه اون شرکته بعد یک سال هوس کنه دامین رو ازم بگیره دست من به هیچ جایی بند نیست؟

mehrshad.ho
March 25th, 2012, 16:31
همه چیز بستگی به ثبت کننده داره
مالکیت 100 % یهنی به نام خودتون باشه همچنین کنترل پنل بین المملی هم ارائه بشه

bartholomew
March 25th, 2012, 16:46
چه مسخره!!! یعنی من پول یه چیزی رو میدم ولی مال خودم نیست؟ یعنی اگر کار من بیشتر از کار شرکت ارائه کننده دامین بگیره اون طرف به راحتی میتونه کسب و کار منو صاحب شه؟

hamtermi
March 25th, 2012, 17:08
تا حالا چنین مشکلی پیش نیومده...
البته پیش اومده مثلا persianblog که دامنه com ***یده شده و هنوز به نتیجه ای نرسیده...
ولی خوب طرف ایرانی نبوده.

ParsWebIT
March 25th, 2012, 17:11
شما برای اینکه خیالتون 100% راحت باشه دامنه رو از شرکتی مثل name.com باید بگیرین که پنل کاملا اختصاصی میده بهتون و واسطه هم ندارید شرکت بسیار معتبری هم هست
اگه از هر کسی بگیرین بلاخره یه دست بالاتر از شما هست اونم فردی هست که پنل اصلی رو خریده.

bartholomew
March 25th, 2012, 17:23
پنل اختصاصی خیلی گرونه و ظرفیت های پایین هم ارائه نمیده. راستی مگه قانون نداره:d!؟
پیشنهاد شما به من چیه من خودم برای شروع Linux2ـه ****** (http://www.***********/index.php?option=com_content&view=article&catid=7:1388-04-02-06-49-51&id=151) مورد نظرم بود. این شرکت یه کارنامه 3کیلومتری تو هر صفحش داره منظور شما یه چیزی مثل ******ست؟

hamtermi
March 25th, 2012, 17:24
خوبه.
شرکت مناسبیه....
تو ردیف بهترین های وب هاست ایران هم می تونین یکیو انتخاب کنین.

ParsWebIT
March 25th, 2012, 17:32
پنل اختصاصی خیلی گرونه و ظرفیت های پایین هم ارائه نمیده. راستی مگه قانون نداره:d!؟
پیشنهاد شما به من چیه من خودم برای شروع Linux2ـه ****** (http://www.***********/index.php?option=com_content&view=article&catid=7:1388-04-02-06-49-51&id=151) مورد نظرم بود. این شرکت یه کارنامه 3کیلومتری تو هر صفحش داره منظور شما یه چیزی مثل ******ست؟

ببینید شرکت name.com برای هر دومین یک پنل اختصاصی میده
یعنی شما در وب سایت بعد اینکه دامنه رو انتخاب کردین و شروع به مراحل ثبت میکنید پنل رو به اسم خودتون ثبت میکنید و بعد اگر کریدیت کارت دارین خودتون پرداخت میکنید اگر نه از دوستان در همین انجمن درخواست کنید پرداخت رو براتون انجام بدن
اینطوری پنل دامنه 100% تحت مالکیت شما هست
برای ثبت نام در name.com از هویت ایرانی استفاده نکنید
اگر دامنه خیلی مهم هست حتما با مشخصات فردی معتبر در خارج از ایران ثبت نام کنید

bartholomew
March 25th, 2012, 17:57
ببینید شرکت name.com برای هر دومین یک پنل اختصاصی میده
یعنی شما در وب سایت بعد اینکه دامنه رو انتخاب کردین و شروع به مراحل ثبت میکنید پنل رو به اسم خودتون ثبت میکنید و بعد اگر کریدیت کارت دارین خودتون پرداخت میکنید اگر نه از دوستان در همین انجمن درخواست کنید پرداخت رو براتون انجام بدن
اینطوری پنل دامنه 100% تحت مالکیت شما هست
برای ثبت نام در name.com از هویت ایرانی استفاده نکنید
اگر دامنه خیلی مهم هست حتما با مشخصات فردی معتبر در خارج از ایران ثبت نام کنید
ممنون از توضیحات کاملتون. اگر در شرایطی بخوام انتقال هاست بدم میتونن ادعای مالکیت اطلاعاتم رو کنند؟

خوبه.
شرکت مناسبیه....
تو ردیف بهترین های وب هاست ایران هم می تونین یکیو انتخاب کنین.
کدوم ردیف؟

از پاسخ ها و پیگیری های دوستان خیلی متشکرم

پس این اتفاق شدنیه که عوامل شرکت هاستینگ دامینم رو از کنترلم خارج کنند در این صورت از نظر قانونی قابل پیگیریه؟
اگر کدهام رو بخوان استفاده کنند چی؟ این کار به راحتی د*ز*د*یدن دامنست؟

ParsWebIT
March 25th, 2012, 18:16
ممنون از توضیحات کاملتون. اگر در شرایطی بخوام انتقال هاست بدم میتونن ادعای مالکیت اطلاعاتم رو کنند؟

کدوم ردیف؟

پس این اتفاق شدنیه که عوامل شرکت هاستینگ دامینم رو از کنترلم خارج کنند در این صورت از نظر قانونی قابل پیگیریه؟

برا انتخاب هاست جای مطمن انتخاب کنید
اگر دامین شما از دستتون خارج بشه میتونید با مدارک کافی پس بگیرید اما 7 خوان رستم داره!
اگر از جایی هاست بگیرید مدیر سرور دسترسی به اطلاعات شما داره و میتونه کپی بگیره
در این صورت ترجیا VPS بگیرین یه کم دسترسی افراد دیگه میاد پایین و در صورت اطلاعات حساس باید سرور اختصاصی داشته باشید و هارد دست خودتون باشه نه share
اگه هاست اشتراکی میگیرین میتونید کدهای سایتتون رو مثلا zend کنید یا با ionCube
که اگه کپی هم شد امکان استفاده نباشه

hamtermi
March 25th, 2012, 18:17

کدوم ردیف؟

در مورد ردیف این لینک مطالعه که معتبر هم هست....
Web Hosting Iran (http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR)

در مورد ***یدن کد ها هم راحت تر از دامنه هست. به همین خاطر پیشنهاد بستن قرارداد کتبی با شرکت ارائه دهنده هاست و دامنه را به شما میدهم و شما موارد بالا را حتما مطرح کنید یا می تونید سرور اختصاصی یا مجازی تهیه کنید که اطلاعاتتون دست خودتون باشه...

mhy
March 25th, 2012, 22:20
پارس ديتا داره از tucows دامنه ميده و تقريبا پنل كامل در اختيار مشتري هست

iranian1
March 30th, 2012, 21:54
شما برای اینکه خیالتون 100% راحت باشه دامنه رو از شرکتی مثل name.com باید بگیرین که پنل کاملا اختصاصی میده بهتون و واسطه هم ندارید شرکت بسیار معتبری هم هست
اگه از هر کسی بگیرین بلاخره یه دست بالاتر از شما هست اونم فردی هست که پنل اصلی رو خریده.

از یکی از دوستام در امریکا می خوام دامنه ای رو برام در name.comثبت کنه براي مسايل حقوقيش
آدرس رو چطور باید بدم باید بگم آدرس خودش رو بزنه به اسم من؟( اگه اون ادرس بده که من باز دچار مشکل ادعای مالکیت می شم!)
سال دیگه برای تمدید دامنه مشکلی نخواهم داشت؟

ParsWebIT
March 31st, 2012, 01:01
از یکی از دوستام در امریکا می خوام دامنه ای رو برام در name.comثبت کنه براي مسايل حقوقيش
آدرس رو چطور باید بدم باید بگم آدرس خودش رو بزنه به اسم من؟( اگه اون ادرس بده که من باز دچار مشکل ادعای مالکیت می شم!)
سال دیگه برای تمدید دامنه مشکلی نخواهم داشت؟

باید به اسم خودش بزنه اگه مشکلی پی بیاد برای دامنه و بخواین پیگیری کنید ایشون باید پیگیری کنند
ببینید در کل برای دامنهای حساس و مهم از شرکتی بگیرید که مشکلی با ایران نداشته باشه مانند directi اما برای خرید از این شرکت باید پنل ریسلری بگیرید که حداقل قیمت 99$ هست و به مقدار 99$ میتونید دامنه ثبت کنید اگه براتون میصرفه اینکارو بکنید که کل دامنه هاتون هم در پنل خودتون هست
اگه نه name.com جای خوبی هست

omid.isf
March 31st, 2012, 10:57
دوست عزیز قوانین مالکیت دامنه بسیار مسخره هست
من خودم هم هنوز جای سوال برام هست چرا وقتی من پولش را میدم یکی دیگه هنوز مالک و صاحب ان دامنه هست ومثلا با یک دعوای ساده میتونه دومینی که براش زحمت کشیدیم و پولش را دادیم را به راحتی بالا بکشه

iranian1
April 1st, 2012, 13:35
باید به اسم خودش بزنه اگه مشکلی پی بیاد برای دامنه و بخواین پیگیری کنید ایشون باید پیگیری کنند
ببینید در کل برای دامنهای حساس و مهم از شرکتی بگیرید که مشکلی با ایران نداشته باشه مانند directi اما برای خرید از این شرکت باید پنل ریسلری بگیرید که حداقل قیمت 99$ هست و به مقدار 99$ میتونید دامنه ثبت کنید اگه براتون میصرفه اینکارو بکنید که کل دامنه هاتون هم در پنل خودتون هست
اگه نه name.com جای خوبی هست

ریسلری فایده نداره شرکت دیگه ی هندی نداریم که بشه end user گرفت؟:39:
اینطوری name.com هم به کار من نمی اد من می خوام بعدا اگه مشکلی داشت خودم طرف حساب باشم ودامنه رو هم با کمترین قیمت بگیرم[-(

victor7732
April 3rd, 2012, 22:53
ریسلری فایده نداره شرکت دیگه ی هندی نداریم که بشه end user گرفت؟:39:
اینطوری name.com هم به کار من نمی اد من می خوام بعدا اگه مشکلی داشت خودم طرف حساب باشم ودامنه رو هم با کمترین قیمت بگیرم[-(

منظورتون رو درست متوجه نشدم ، منظورتون اینه که name.com ریسلره و اعتباری بهش نیست ؟!

server8
April 4th, 2012, 12:09
میشه دامین رو از جای مطمئن گرفت سر وقت تمدید کرد