توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف پهنای باند بسیار بالا و غیر عادی سرور
0060
March 25th, 2012, 12:09
با سلام
روی سرورهام از نرم افزار networx برای دیدن مصرف پهنای باند استفاده میکنم به طور معمول مصرف هر سرور در طول ماه زیر 1 ترابایت هست
ولی یه سرور جدید که هنوز یک هفته نشده که گرفتمش و هیچ استفاده ای ازش نکردم حدود 1 ترابایت تا الان مصرف داشته ! از networx هم چک میکنم همه نرم افزار ها رو هم که میبندم باز پهنای باند مصرف میشه هر 5 دقیقه تقریبا 1GB مصرف میکنه :106: ویندوز رو آبدیت کردم پسورد رو عوض کردم ولی باز داره کار خودشو میکنه به مدیر سرور هم گفتم گفتن چیز غیر عادی روی سرور نیست ولی پهنای باند داره مصرف میشه لطفا دوستان راهنمایی کنید چکار کنم ؟!
david1367
March 25th, 2012, 12:26
دوست عزیز وقتی هکر Rootkit داشته باشه که دیگه پسورد عوض کردن کاری نمیکه
معمولا از سرورها برای زامبی و Ddos که استفاده میکنن هکرها این اتفاقا میوفته
یک Rootkit hunter نصب کنن ببین دنیا دسته کیه . . .
nimafire
March 25th, 2012, 14:35
خوب دوست عزیز شما سریعا انتیویروس نصب کنید مثل kasper یا nod بررسی کنید احتمال نصب کرم بر روی سرور هست
pars-2011
March 25th, 2012, 15:02
با سلام
این مشکل میتونه از نرم افزار networx باشه چون من خودم روی کامپیوتر خودم نصب کردم و مثلاً 100 مگ دانلود میکردم میزد 150 مگ. اگر میزان مصرف رو میخواید بدونید فکر کنم بهتره از خود کانکشن استفاده کنید و مصرف رو از اونجا ببینید.
موفق باشید
0060
March 25th, 2012, 15:06
با سلام
این مشکل میتونه از نرم افزار networx باشه چون من خودم روی کامپیوتر خودم نصب کردم و مثلاً 100 مگ دانلود میکردم میزد 150 مگ. اگر میزان مصرف رو میخواید بدونید فکر کنم بهتره از خود کانکشن استفاده کنید و مصرف رو از اونجا ببینید.
موفق باشید
نه مشکل از networx نیست روی چندتا سرور دیگم نصب مشکلی نداره
مدیر سرور هم چک کرد مصرف خیلی بالاست
HyperServer
March 25th, 2012, 16:30
با سلام...
روی سرور ESET Smart 4 نسخه تجاری نصب کنید و سرور رو اسکن کنید.
ParsWebIT
March 25th, 2012, 17:17
کانکشن هارو چک کنید - روتکیت اسکن کنید. ببینید روی سرور اسکریپتی چیزی نصب نشده؟ احیانا سرورتون هک نشده مثلا برای باتنت استفاده شده باشه؟
اگه به نتیجه نرسیدین با توجه به اینکه فرمودین استفاده ای از سرور نکردین کلا سیستم عامل رو ریلود کنید بهتره
talebi1372
March 25th, 2012, 17:29
واسه منم پیش اومده . از سرور برای DDOS استفاده میکردند . (هکر)
کسپر اسکای نصب کن . هم جلوی اتصال هکر رو میگیره . هم ای پیش رو ثبت میکنه . اگه کسپر سرورت رو کند کرد ای پی ها رو بلاک کن و پاکش کن.
با نود کار نکردم نمیتونم نظری بدم .
Rootkit hunter هم مناسب هست. ولی برای سرور لینوکس.
0060
March 26th, 2012, 00:06
Anti-rootkit utility TDSSKiller - Kaspersky Anti-Virus - ESET Smartهیچکدوم هیچ کمکی نکردن :114:
talebi1372
March 26th, 2012, 00:25
آپدیت کردید ؟ یا همینطور بعد از نصب اسکن کردید؟
اگه اطلاعات خاصی رو سرور ندارید بهتره OSreload کنید . اگه دارید بک اپ بگیرید ریلود کنید .
احتمال میدم ویروس یا کرم و یا تروجان جدید باشه . انتی ویروس های مختلف رو امتحان بکن . چون طول میکشه یک ویروس تو دیتابیس انتی ویروس ها ثبت بشه .
از پاندا و اواست کمک بگیر .
ترند میکرو انتی ویروس خوبیه . با سایت انتی ویروس ها انلاین اسکن کن. انشاالله که ویندوزت اپدیت هست.
بعضی ویروس ها مثل برنامه فایروال اجرا میشوند . به نام svchost.exe اگه کسپر رو سیستم هست یک نگاه بکن ببین تو قسمت نتورک مونیتورینگ یک همچین فایلی مصرف اینترنت بالایی نداره ؟
0060
March 26th, 2012, 00:32
آپدیت کردید ؟ یا همینطور بعد از نصب اسکن کردید؟
اگه اطلاعات خاصی رو سرور ندارید بهتره OSreload کنید . اگه دارید بک اپ بگیرید ریلود کنید .
احتمال میدم ویروس یا کرم و یا تروجان جدید باشه . انتی ویروس های مختلف رو امتحان بکن . چون طول میکشه یک ویروس تو دیتابیس انتی ویروس ها ثبت بشه .
از پاندا و اواست کمک بگیر .
ترند میکرو انتی ویروس خوبیه . با سایت انتی ویروس ها انلاین اسکن کن. انشاالله که ویندوزت اپدیت هست.
بعضی ویروس ها مثل برنامه فایروال اجرا میشوند . به نام svchost.exe اگه کسپر رو سیستم هست یک نگاه بکن ببین تو قسمت نتورک مونیتورینگ یک همچین فایلی مصرف اینترنت بالایی نداره ؟
بله همرو بعد نصب آبدیت کردم بعد اسکن کردم
نه چک کردم چون روی سیستم خودم svchost بوده قبلا اولین کار چک کردم نبود هیچ چیزی که از منابع سرور استفاده کنه نشون نمیده فقط پهنای باند داره مصرف میشه توی 6 روز از 1 ترابایت گذشت
حالا بقیه انتی ویروسهارو هم تست میکنم ببینم چیزی یافت میشه
disna
August 24th, 2012, 02:23
خوب شما که آنتی ویروس دارید حتمآ .
با شرکت پشتیبانی تماس بگیر .