PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رایکا تیم یا ووریا ؟؟؟؟

AriyaDownload
March 25th, 2012, 10:38
سلام دوستان
سال نو رو به همه تبریک می گم
ما تصمیم داریم یک سایتی رو از اردیبهشت به بعد استارت بزنیم، سایت اختصاصی هست و نمونه مشابه ایرانی نداره (نمونه خارجی هم فقط دوسایت پیدا کردم)
می شه گفت سایت یک نوع شبکه اجتماعی هست ولی با مشخصات و امکانات خاص که در زمینه خاصی هم فعالیت می کنه
حالا می خواستم بدونم اگه شما در شرایط ما بودید و می خواستیم یک پروژه ای رو راه اندازی کنید برای برنامه نویسی و طراحی این سایت به چه کسی یا کسانی این کار رو می سپردید؟؟؟
من دو تا تیم رو پیدا کردم ولی نمی دونم کدومشون بهتر هست و بهتر می تونه پروژه ما رو تحویل بده
اولی تیم رایگا هست اینم توضیحاتی در مورد این تیم : لینک (http://www.rayka-team.ir/AboutUs.htm)
دومی تیم ووریا هست : لینک (http://www.vooria.com/)

در مورد تیم اول یعنی رایکا یکی از دوستام ارشون یک سیستمی رو خواسته بود، بهش سره موقع تحویل داد و از این تیم راضی هم بوده
در مورد تیم دوم اطلاعات زیادی ندارم

و نکته ای دیگه این که در مورد پروژه با تیم رایکا صحبت های اولیه شده ولی با تیم ووریا هیچ گونه صحبتی صورت نگرفته
کیفیت کار و انجام دادن درخواست های ما مهم هست

خوب از دوستان کسی با این دو تیم آشنایی خاصی داره؟؟؟؟
و اینکه اگه تیم برنامه قدرتمند دیگه ای می شناسید لطفا معرفی کنید
با سپاس

پ.ن: خواهشن تبلیغات الکی نکنید، اگه می خوایید تیمی رو معرفی کنید، در مورد کارهای انجام شده توسط این تیم اطلاعات کافی رو داشته باشید

vahidmom
March 25th, 2012, 11:02
سلام
تیم اولی رو من نمیشناسم
اما در مورد ووریا
نمیدونم چه حد میشناسیشون
ووریا از حدود 5 6 سال پیش میشناسمشون و میتونم به جرات بگم اولین سایت ارائه دهنده اسکریپت های رایگان بود!! حتی قبل از پی سی ول و .... و
بعد دو 3 سالی زدن تو کار طراحی وب به صورت تخصصی
خودم قبلا یه پروژه میخواستم بهشون بدم اما خوب یه خورده قیمتشون زیاد بود و تحویلش هم طولانی
در کل ووریا تیم خوبی میتونه باشه

itjavani
March 25th, 2012, 11:55
رایکا رو من نمیشناسم! اولین بار هم هست اسمشو شنیدم! ولی ووریا قدیمی هست و تا بحال کارهای زیادی انجام داده است ، حتما نمونه کارها شون رو ببینید و با مشتریانشون صحبت کنید
یه فاکتور رو در نظر بگیرید اون هم پشتیبانی بعد از تحویل پروژه هست! اگر پشتیبانی خوبی نباشه شاید در بعضی جاها کارتون لنگ بمونه

amirlord
March 25th, 2012, 14:38
ووریا از حدود 5 6 سال پیش میشناسمشون و میتونم به جرات بگم اولین سایت ارائه دهنده اسکریپت های رایگان بود!! حتی قبل از پی سی ول و .... و

البته قبل از ووریا هم بودند مثل 2days و ... :d

در مورد ووریا شک نکنید که جزو بهترین تیم های ایرانی می باشند . تقریبا از آغاز افتتاح سایتشون باهاشون آشنا هستم و برخی از اعضای تیم رو میشناسم که استاد بنده هستن و حرفه ای .