توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کمک : سرور هاست دان شده !
okey
March 24th, 2012, 00:43
سلام
بچه ها سرور دایرکت ادمین هست .
دوستان ما یه هو به این صفحه خوردیم : ( ای لعنت به گور این صفحه )
I wish to have a block_ip.sh so I can block IPs through DirectAdmin (http://help.directadmin.com/item.php?id=380)
دو تا دستور اولی رو که اجرا کردیم ( حالا اصلا نمی دونستیم برا چیه ها :105: ) یه هو ssh دان شد سایت ها هم بالا نمی یان
هر کاری کردم نتونستم بیارمش بالا
از داخل کنسول هم که پینگ می گیرم سرور اصلا داخلش اینترنت نیست . انگار قطع شده !
خواهشا یکی کمک کنه .
---
March 24th, 2012, 00:45
سلام
دقیقا چکار کردید با این روبرو شدید ؟
okey
March 24th, 2012, 00:47
سلام
دقیقا چکار کردید با این روبرو شدید ؟
دارم می گم که اون صفحه رو دیدی ؟
cd /etc/init.d
mv iptables iptables.backup
wget http://files1.directadmin.com/services/all/iptables
chmod 755 iptables
*** Note that it opens ssh on port 22, so make sure you either change it manually, or have physical access to your server if you're running ssh on some other port.
You'll want to test this out to ensure it works for you:/etc/init.d/iptables restart
این پدر سوخته ها رو زدم این بلا سر سرور ناز گولم اومد :-s
ArtexGroup
March 24th, 2012, 00:51
iptables -F بزنید ببینید مشکل حل میشه ؟
این یکسری rule به فایروال شما اضافه کرده احتمالا کل پورت ها روی سرور شما بسته...
okey
March 24th, 2012, 00:53
iptables -F بزنید ببینید مشکل حل میشه ؟
این یکسری rule به فایروال شما اضافه کرده احتمالا کل پورت ها روی سرور شما بسته...
الان سایت ها بالا می یان بعد چند بار ریست .
ولی وقتی می زنم مثلا : service iptables stop مجدد پینگ می ره و سرور قطع می شه .
نمی شه کاری کرد سرور بر گرده به حالت قبل ؟
ArtexGroup
March 24th, 2012, 00:56
cd /etc/init.d
rm -rf iptables
okey
March 24th, 2012, 00:59
cd /etc/init.d
rm -rf iptables
این که حذفش کرد !
[root@linux init.d]# service iptables stop
iptables: unrecognized service
[root@linux init.d]#
الان این طوری شده ...
وقتی از از داخل ssh پینگ سایتی یا آی پی رو می گیریم ارور می ده :
ping 4.2.2.4
ping: error while loading shared libraries: libresolv.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
فکر کنم اولش بک اپ گرفتم نمی شه اون بک آپه رو ریستور کرد ؟
ArtexGroup
March 24th, 2012, 01:01
mv iptables.backup iptables
okey
March 24th, 2012, 01:47
mv iptables.backup iptables
همین رو اجرا کردم الان وقتی service iptables stop می زنم قشنگ استپ میشه ولی بازم از ssh وقتی پینگ می گیرم پینگ نداره .
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
یه مشکل دیگه هم الان هست و اونم اینکه :
Checking for Ioncube Loader for php...Failed loading /usr/local/lib/ioncube_loader_lin_5.2.so: /usr/local/lib/ioncube_loader_lin_5.2.so: cannot restore segment prot after reloc: Permission denied
Failed loading /usr/local/lib/ZendOptimizer_5.2.so: /usr/local/lib/ZendOptimizer_5.2.so: cannot restore segment prot after reloc: Permission denied
[ NO ]
می گه Ioncube Loader کار نمی کنه
الان با اینکه مطمئنم نصبه ولی برا نصب یه نرم افزار روی سرور نرم افزاره می گه نصب نیست Ioncube Loader