ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با سلام. سوال در مورد یکی از سرویس دهنده ها. چطور سرور 2008 با رم 256 (vps) ارائه میدن؟

webpaiman
March 23rd, 2012, 22:39
سلام.
یکی از سرویس دهنده ها vps داخل کشور با 256 تا رم با windows server 2008 ارائه می کنه.
اما من هم روی hyper-v و هم روی virtual box تست کردم و اصلا پنجره های نصب در صورتی که سیستم 256 تا رم داشته باشه بالا نمیاد و fatal error و blue screen میاد.
البته windows server 2008 r2 رو تست کردم. ولی با افزایش رم به 512 مشکل حل شد.
کسی می دونه داستان چی می تونه باشه؟

camelian77
March 24th, 2012, 00:12
شاید رم burst able دارن ؟‌ البته راه کار این قضیه این هست که با رم ۱ گیگ ویندوز رو نصب کنید -- سپس page file ها رو زیاد کنید و رم رو به ۲۵۶ کاهش بدید.

alimomen
March 24th, 2012, 10:34
server core hast

milade
March 24th, 2012, 10:55
سلام

البته زیاد این کار بهینه نیستش .
اما در این موارد معمولاً از نسخه هایی همچون Server Core ویندوز سرور استفاده میکنند که به دلیل عدم داشتن رابط گرفیکی قوی این امکان رو میده تا روی رم های زیر 512 کار کند . چون خود ویندوز سرور 2008 حداقل رم 512 رو میخواد .

البته این نسخه ها بیشتر برای ریموت استفاده دارند که کاربر گرفیک نمیخواد .

موفق باشید .

astro.alireza
March 24th, 2012, 11:02
اول ویندوز رو با رم ۱ گیگ نصب می کنند
بعد رم رو کاهش می دن
غافل از اینکه اگر ۴ تا وی پی اس اینجوری درست کنند هاردشون می سوزه!

milade
March 24th, 2012, 11:08
اول ویندوز رو با رم ۱ گیگ نصب می کنند
بعد رم رو کاهش می دن
اینجوری سیستم عامل لود نمیشه .و یا اگر در بهترین حالت لود بشه بسیار سنگین عمل میکنه .

astro.alireza
March 24th, 2012, 11:15
اینجوری سیستم عامل لود نمیشه .و یا اگر در بهترین حالت لود بشه بسیار سنگین عمل میکنه .
مشتری ۵ تومن داده به همینش هم راضیه، فروشنده هم اورسل کرده فکر جیبشه!

sales data
March 24th, 2012, 11:18
حداقل رم برای 2008 512 میباشد

milade
March 24th, 2012, 12:02
مشتری ۵ تومن داده به همینش هم راضی
متاسفانه این طور نمیشه !

فردا میاد میگه چرا سیستم من هنگ میکنه ؟! مگه سرور نیست ؟
توصیه من اینه که ، چرا عاقل کند کاری که باز اید یوسف گم گشته به کنعان ، سال نو مبارک .

کلاً واسه استارتر میگم که این کارو نکنه چون مشتری فردا فکر میکنه شما اور سل کردید ، تا اینکه رم خودش رو چک کنه .

اولین چیزی هم که میگه اینه که من توی یه سرور دیگه همینو دارم اما اندازه یه رم 1 گیگ کار میکنه !!!
حالا شما هستید و یه تاپیک فروش ناز ، که خراب شده .

ضمن اینکه اگر فردا خواست 2 تا برنامه نصب کنه هر روز تیکت کشی دارید .

در کل موفق باشید .

camelian77
March 24th, 2012, 12:06
چرا عاقل کند کاری که باز اید یوسف گم گشته به کنعان ، سال نو مبارک .

عالی !!!!

webpaiman
March 24th, 2012, 21:55
تصمیم گرفتم از یه vps استفاده کنم که 1G رم داره.
(البته ازشون سوال کردم، server core نصب نمی کنند. full installation نصب می کنند. ضمنا حتی در صورتی که بخواهید core نصب کنید، باید برنامه نصب شروع به کار کنه، که شروع نمی شه. مگر اینکه طبق گفته دوستان اول نصب کنند، بعد رم رو پایین بیارند.)

milade
March 24th, 2012, 22:22
اره ، حداقلها هنگام نصب چک میشه .

بازم توصیه میکنم 256 نکنید !