ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساب‌دامین به دامین در سرورهای مجازی

فسقل
March 22nd, 2012, 16:24
سلام.
تا حدود ۷، ۸ صفحه از این تالار رو رفتم، اونی که باید پیدا نکردم.
یه دونه هاست دارم، روش ۴ دامنه که مجازی هم هستن(آی‌پی‌ها یکی هست) و رکوردهای DNSشون هم ست شده :
first.ir
second.ir
third.ir
fourth.ir
روی first.ir چند ساب‌دامین دارم از جمله:
fz.first.ir
که وب‌اپلیکیشن خودشو داره و داره کار می‌کنه(اون موقع second.ir رو نداشتم). بعد از مدتی second.ir اضافه شد. حالا می‌خوام وقتی مخاطب second.ir رو می‌زنه، از رو fz.first.ir بخونه و url همون second.ir بمونه. در نتیجه ریدایرکت کردن جواب کار منو نمی‌ده(هرچند فعلاً گذاشتم رو این). یخده با .htaccess ور رفتم ولی بازم کار ریدایرکت رو می‌کنه. الان دقیقاً رو کدوم دامنه چه چیز رو چی جوری باید کانفیگ کنم؟

با تشکر

فسقل
March 24th, 2012, 23:01
اساتید توضیحم مبهم بود؟

با تشکر

talebi1372
March 25th, 2012, 00:35
ریدایرکت second.ir رو پاک بکن . بعد از addon domains دامنه second.ir رو روی پوشه fz روی هاست first.ir تنظیم کن . نتونستی من در خدمت هستم میتونی پیام خصوصی بدی برات درستش بکنم.

kamran_b
March 25th, 2012, 13:34
سلام

اگربرای سرورمجازی بخوای ساب دامین ایجاد کنی اول نیم سرورت رو با اون ساب دامین ست کند مثلا این ns1.domain.com یا server.domain.com بعد بور به اون جایی که دامنه روثبت کردی یه DNS به اسم اونی که رو سورت ست کردی بده ip روهم وارد کنم مشکلت حل میشه .

ویا برای دایرکت ادمین

مثل اینکه ویخوای یک دامین جدید ایجاد کنی وای به جای اسم دامنه اسم ساب دامینت رو وارد کن مثلا:server.domain.com البته انوهم بگم که اون دامنه باید رو همون سرورت باشه .

5178

فسقل
March 26th, 2012, 14:04
من فقط به قسمت یوزر پنل دسترسی دارم نه ریسلر. اون‌ کاری که من کردم الان اینه:
5189
زیر اون قسمت Source Domain هم آدرس ساب‌دامین مذکور نوشته شده.

وانگهی من روی second.ir فقط همین پوینتر رو گذاشتم و اصلاً ریدایرکت(۳۰۱و۳۰۲و۳۰۳) نداره. اون addon domain هم در صورت وجود در دسترسی سطح یوزر(که من باشم) نیست. با اون htaccess. باید بشه یه کاری کرد، ولی من اون‌قدری که بلد بودم رو نوشتم، تأثیر نداشت.
خب حالا چی؟

با تشکر

kamran_b
March 26th, 2012, 19:32
سلام

مثل عکس مشخصات روپر کن به حای اسم دامنه اسم ساب دامنه رووارد کن

5192 5193