ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با بالا نیومدن سایت

CityKala.net
March 19th, 2012, 15:41
با سلام
ما چند روز پیش بعد از تعویض آیپی متوجه شدیم سایت خودمون برای بعضی مشترکین کلا باز نمیشه فایر وال هم مشکل نداره از ای پی سرور باز میشه ولی از آدرس سایت باز نمیشه

دوستان اگر کسی چیزی میدونه یا میتونه کمک کنه بگه دی ان اس ها فکر نمیکنم مشکل داشته باشن

ipsat
March 19th, 2012, 16:08
تاپيكها از اين دست زياد زده ميشه و مشكل هم عموماً كش دي ان اس در آي اس پي كاربراست.
بهترين روش پينگ كردن آدرس سايت شماست و مشخص ميشه روي چه آي پي هستيد.
بهتر است چند ساعتي صبر تا آي پي جديد رو دي ان اس آي اس پي ها ست شود.

CityKala.net
March 19th, 2012, 16:10
الان تقریبا 1 هفته میگذره
مگر میشه ست نشده باشه

mehrshad.ho
March 19th, 2012, 16:11
اگه طول کشید آدرس سایت رو بدید تا تست کنیم

CityKala.net
March 19th, 2012, 16:18
الان یک هفتس فکر میکنم زیاد باشه
آدرس در امضا قرار دارد

php.source
March 19th, 2012, 16:28
مشخصات whm ارسال کنین برسسی بشه
مشکل عموما بعد از یک روز مربوط به dns server خواهد بود

sarwhost
March 19th, 2012, 18:16
سلامن الان واسه من اومد بالا قبلا منم تو این زمینه مشکل داشتم سایتم برای بعضی ها بالا میومد برا بعضی ها نه حتی سایتهای بعضی مشتریا هم اینطور شده بود خلاصه بعد از الافی فهمیدیم که چون دی ان اس ها ir هست این مشکل داره یه com اوکی کردیم الان دیگه مشکلی نداره

CityKala.net
March 19th, 2012, 19:35
دی ان اس ها .نت هستش جناب اسکندری

OnlineServer
March 19th, 2012, 19:48
مشکل دی ان اس دارید دوست گرامی :)

intoDNS: pasargad-it.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/pasargad-it.ir)

CityKala.net
March 19th, 2012, 20:12
چیکارش کنیم الان دققا

sarwhost
March 19th, 2012, 20:18
dns هاتون مشکل دارن برید پنل دامنهcitykala.net برسی کنید ببینید ای پیتون درست وارد شده بهد از سرور هم چک کنید ببینیدشاید مثبا واسه یکی یه نقطه . افتاده

OnlineServer
March 19th, 2012, 20:39
چیکارش کنیم الان دققا

اول از همه از ران بودن دی ان سرور و در مرحله دوم وب سرور تون اطمینان حاصل کنید.
سپس فایروالتون را چک کنید .
اگر مشکل از موارد بالا نبود باید زونهایی که توسط کنترل پنل ایجاد شده دستی چک بشه . اگر با دی ان سرور تجربه کاری ندارید توصیه نمیکنم چیزی رو تغییر بدید.

amirnano
March 27th, 2012, 12:07
سلام
من یک پنل میزبانی دارم و چند تا سایت روش ایجاد کردم منتهی بعضی اوقات با سرور ارتباط داره و بعضی اوقات دسترسی ندارم پینگ هم میگیرم پاسخی دریافت نمی کنم و بعد از مدتی شاید یکی دو ساعت یا یکی دو روز باز ارتباط برقرار میشده. رو چندین آی اس پی و کامپیوتر مختلف امتحان کردم و همزمان هم جواب نمی ده. ولی کسی که ازش پنل رو گرفتم چندین بار باهاش تماس گرفتم در مواقعی که دسترسی ندارم و با تیم ویوور نشون داده که مشکل از طرف من هست و سرور مشکل نداره.
خواهشا بگید مشکل ممکن هست از کجا باشه.
بدجور اعصابم بهم ریخته:62:
این هم آدرس یکی از سایتها majco.ir
همچنین در مواقعی که به طور عادی دسترسی ندارم با شیلترشکن میتونم دسترسی داشته باشم.
لطفا راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه

sarwhost
March 27th, 2012, 12:21
سلام
من یک پنل میزبانی دارم و چند تا سایت روش ایجاد کردم منتهی بعضی اوقات با سرور ارتباط داره و بعضی اوقات دسترسی ندارم پینگ هم میگیرم پاسخی دریافت نمی کنم و بعد از مدتی شاید یکی دو ساعت یا یکی دو روز باز ارتباط برقرار میشده. رو چندین آی اس پی و کامپیوتر مختلف امتحان کردم و همزمان هم جواب نمی ده. ولی کسی که ازش پنل رو گرفتم چندین بار باهاش تماس گرفتم در مواقعی که دسترسی ندارم و با تیم ویوور نشون داده که مشکل از طرف من هست و سرور مشکل نداره.
خواهشا بگید مشکل ممکن هست از کجا باشه.
بدجور اعصابم بهم ریخته:62:
این هم آدرس یکی از سایتها majco.ir
همچنین در مواقعی که به طور عادی دسترسی ندارم با شیلترشکن میتونم دسترسی داشته باشم.
لطفا راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه

مشکل dns دارید اینجارو نگا کنید
intoDNS: majco.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/majco.ir)

CityKala.net
March 27th, 2012, 12:28
ما مشکلمون سره ptr هستش هم برای مشتریا و هم برای سرور ها
اینو باید دیتاسنتر ست کنه که تقریبا مشکل حل شدس

amirnano
March 27th, 2012, 18:52
مشکل dns دارید اینجارو نگا کنید
intoDNS: majco.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/majco.ir)

میشه بیشتر راهنمایی کنید
من قبلا با اون سایت هم چک کرده بودم ولی چیزی سر در نیاوردم
میشه لطف کنید بگید دقیقا چه چیزی اشتباه است و چه تغییری باید داده شود.
از اینکه راهنمایی میفرمائید ممنونم

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

یه سوال
این یکی سایتم هم روی همون پنل و سرور هست
intoDNS: afarineshgaran.com - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/afarineshgaran.com)
آیا این هم مشکلی که گفتید رو داره؟

CityKala.net
March 28th, 2012, 11:44
توی دی ان اس ها به اون صورت مشکلی نمیبینم