PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بالا نیامدن vps

omidreza
March 19th, 2012, 12:39
با سلام

متاسفانه امروز سرور رو بخاطر اروری که در نرکافزار پوپکسی داده بود ریست کردم اما متاسسفانه بالا نیومد

و پشتیبانی هم لطف کردن سریعا پیگیری کردن فرمودن نتورک نداره vps تون و تصاویر زیر رو هم به من دادن

5097

5098

5099

نیاز به تعویض ویندوز هست یا با تغییر خاصی مشکل حل میشه!؟

overv
March 19th, 2012, 12:50
شما نمیتونید کاری کنید پس پشتیبانی به چه معنی هست خیلی راحت میتونن کارتون رو انجام بدن
و نتورک نداره کلمه خنده داریه اگه نداره چرا از تو خونه ریموت میشه :-&

RezaFH
March 19th, 2012, 13:21
شما نمیتونید کاری کنید پس پشتیبانی به چه معنی هست خیلی راحت میتونن کارتون رو انجام بدن
و نتورک نداره کلمه خنده داریه اگه نداره چرا از تو خونه ریموت میشه :-&

شما اگر به متن و عکس ها یک نگاهی میکردی ، متوجه میشدی که ریموت نشده و از کنسول VMware عکس گرفته شده!

در جواب باز کننده تاپیک هم عرض کنم که به احتمال زیاد مشکل از فایروال هست (فایروال خود ویندوز یا NAT)
یا اینکه مشکلی در کارت شبکه وی پی اس هست
به هر حال، موردی هست که پشتیبانی باید آن را حل کنند و به هیچ وجه نباید در این باره تاپیک ایجاد بشه (مگر اینکه مدیر سرور خیلی تازه کار و بی تجربه باشه و ... :105: )

m3hdi
March 19th, 2012, 13:27
بهشون بگید یک کارت شبکه جدید ادد کنن مشکل حل میشه

موفق باشید

omidreza
March 19th, 2012, 15:24
از کجا و چطور میشه مشکل فایروال و کارت شبکه رو حل کرد!

ممنون میشم کمک کنید

m3hdi
March 19th, 2012, 15:54
از کجا و چطور میشه مشکل فایروال و کارت شبکه رو حل کرد!

ممنون میشم کمک کنید

شما نمی تونید کاری کنید
به سرویس دهنده تون بگید حتما می تونن کارت شبکه ادد کنند

موفق باشید

astro.alireza
March 19th, 2012, 15:55
اون اروری که به شما نشون دادن ربطی به اینترنت داشتن یا نداشتن سرور نداره. به احتمال زیاد nttac به خاطر تعویض اسم سیستم شما دیگه معتبر نیست و نمی تونه به عنوان سرویس ران بشه
فایروال هم به خاطر routing بسته هست پس مشکل فایروال هم ندارید
به احتمال زیاد کارت شبکه رو خودتون disable کردید یا آی پی و گیت وی رو اشتباه زدید یا آی پی شما بلاک شده و یا به دلیل عدم تنظیم درست سایر وی پی اس های موجود روی سرور شبکه دچار مشکل شده
در کل این مشکل رو مدیر سرور باید حل کنه نه شما

omidreza
March 19th, 2012, 16:13
من از آی پی پینگ دارم اما متاسفانه ریموت نمیکنه!!

منتظر اقدام پشتیبانی هستم

در مورد تغییرات در کارت شبکه و بقیه کاری نکردم فقط همونیکه گفتم در برنامه پوپکسی ارور داده بود که ریست کردم . نتیجه این شد!

tofanweb
March 19th, 2012, 19:22
من از آی پی پینگ دارم اما متاسفانه ریموت نمیکنه!!

منتظر اقدام پشتیبانی هستم

در مورد تغییرات در کارت شبکه و بقیه کاری نکردم فقط همونیکه گفتم در برنامه پوپکسی ارور داده بود که ریست کردم . نتیجه این شد!

از طریق کنسول وارد بشید و چک کنید که ریموت فعال هست یا خیر

کلیک راست کنید روی مای کامپیوتر

properties
بعد تب ریموت
اون پائین

Enable

باید تیک خورده باشه (کاملا ابتدایی گفتم متوجه بشید)

overv
March 19th, 2012, 23:18
شما اگر به متن و عکس ها یک نگاهی میکردی ، متوجه میشدی که ریموت نشده و از کنسول VMware عکس گرفته شده!

در جواب باز کننده تاپیک هم عرض کنم که به احتمال زیاد مشکل از فایروال هست (فایروال خود ویندوز یا NAT)
یا اینکه مشکلی در کارت شبکه وی پی اس هست
به هر حال، موردی هست که پشتیبانی باید آن را حل کنند و به هیچ وجه نباید در این باره تاپیک ایجاد بشه (مگر اینکه مدیر سرور خیلی تازه کار و بی تجربه باشه و ... :105: )

بله حواسم به vmwar نبود و این حرفت یه جوریه که انگار داری میگی ما هیچی حالیمون نیست عزیزم اشتباه نکن :))

tofanweb
March 19th, 2012, 23:34
بله هواسم به vmwar نبود و این حرفت یه جوریه که انگار داری میگی ما هیچی حالیمون نیست عزیزم اشتباه نکن :))

حواس :75:

فکر کنم از حرفش هنگ کردی :53:

دوست من omidreza (http://www.webhostingtalk.ir/member/7024/) چی شد ؟ درست شد؟
این سومین تیکته تو این هفته میبینم طرف عضو میشه سوال میکنه میبینه سریع کسی ج نداد میگذاره میره تیکت بی تکلیف میمونه

omidreza
March 20th, 2012, 00:31
سلام

متاسفم که پاسخ ندادم!!!

زحمت کشیدن و ویندوز رو عوض کردن!!!!

گفتن ادد کردن کارت شبکه به اون آسانی هم که میگویند هم نیست!!!

و . . .

ضمنا از اینجا از تمامی بزرگان و با تجربگان که جسارت میکنم و دوست میناممشون تشکر میکنم.

overv
March 20th, 2012, 00:46
حواس :75:

فکر کنم از حرفش هنگ کردی :53:

دوست من omidreza (http://www.webhostingtalk.ir/member/7024/) چی شد ؟ درست شد؟
این سومین تیکته تو این هفته میبینم طرف عضو میشه سوال میکنه میبینه سریع کسی ج نداد میگذاره میره تیکت بی تکلیف میمونه

شما چند سالته ؟ شما در مورد بنده و تجربیات بنده چه اطلاعی داری که نظر میدی ؟؟؟ از من به شما نصیحت هیچوقت در مورد چیزی که اطلاعات نداری اینطوری نظر نده :-$

ParsWebIT
March 20th, 2012, 01:25
چرا تو تاپیک های اینطوری بیشر دعوا هست تا حل مشکل

overv
March 20th, 2012, 01:31
چرا تو تاپیک های اینطوری بیشر دعوا هست تا حل مشکل

چون این آقایون دوست دارن ادعا کنن کلا" بچه بازی :-&

hpnn.wm
March 20th, 2012, 01:35
چون این آقایون دوست دارن ادعا کنن کلا" بچه بازی :-&
بابا دمت گرم تو که بزرگتری کوتاه بیا