توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فوری در مورد css وردپرس !
ShahroKH
March 17th, 2012, 16:40
سلام دوستان یک سوال دارم .
تو کد های وردپرس اگه آدرس به این صورت باشه بهتره یا به صورت شماره 2 ؟
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
up !
EXXXIR
March 17th, 2012, 17:14
از نظر اینکه قالب وردپرس هست و امکان تغییر دامین هست برای همین استفاده بدون دامین بهتره که اگر مشکلی برای دامنه، دی ان اس پیش اومد الزامی به درست کاار کردن دامین نباشه (مثلا حتی با ای پی هم بالا بیاد)
اما اگر هدفتون سرعت باشه استفاده از یکی دو ساب دامین برای تصاویر و جاوا و... میتونه به سرعت سایتتون کمک کنه تا لود بهتری داشته باشید. (امکان دانلود همزمان)
ShahroKH
March 17th, 2012, 19:32
من قالب رو تغییر و دامنه رو تغییر نمیدم آیا با آدرس عکس ها رو لینک بدم برای cpu سرور هم مناسب هست ؟
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
Up !
ir2seda
March 17th, 2012, 20:13
اما اگر هدفتون سرعت باشه استفاده از یکی دو ساب دامین برای تصاویر و جاوا و... میتونه به سرعت سایتتون کمک کنه تا لود بهتری داشته باشید. (امکان دانلود همزمان)
منظور ایشون cdn هست که سرعت لود میره بالا
شما اگه امار سایت بالا هست و تعداد page view هم بالاست به صورت ادرس کامل بزن چون فشار خیلی زیادی به سرور و mysql میاد
ولی اگر امار کمتری دارید به صورت شماره 2 بزنید که بهنره
موفق باشید
ShahroKH
March 17th, 2012, 23:10
مرسی از هر دو دوست گلم فقط یک سوال دیگه روش اول فشار به cpu سرور رو کم تر میکنه درسته ؟ . و راه خوبیه برای من که آدرس ها تغییر نمیکنن ؟
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------