توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست آموزش انتقال دامنه دایرکت آی
okey
March 17th, 2012, 15:45
با سلام و خسته نباشید .
در پنلی در دایرکت آی دارم که حدود 10 دامنه درش هست که 4 دامنه آن منقضی شده ولی باز هم چراغش سبز هست .
می خواستیم این دامنه ها رو به پنل دیگه ای در دایرکت آی انتقال بدیم .
دوستان لطفا راهنمایی کنن
bepad
March 17th, 2012, 15:49
سادست دوست من روی دامنه برید بعد گزینه move service بعد ای دی و ایمیل دایرکت ای مقصد تمام
okey
March 17th, 2012, 15:54
سلام . بله از اول هم همین رو می زدم ولی کار نمی ده نمی دونم چرا می گه اشتباهه :
customer username and customer id dont match
bepad
March 17th, 2012, 15:55
خب این میگه غلطه دیگه اطلاعات صحیح نیست
okey
March 17th, 2012, 15:56
این ارور هم می یاد :
[t3] Error
You are not allowed to perform this action.
If you do not understand the error message above, please create a support request.
sebastian
March 17th, 2012, 16:01
این رو بخونید کمکتون میکنه
1.دامنه شما برای انتقال می بایست حداقل 3 روز تا پایان تاریخ انقضای آن وقت داشته باشد. اگر کمتر از آن وقت باقی است، شما نمی توانید دامنه را منتقل کنید و می بایست با همان ثبت کننده قبلی تمدید کنید.
2. دامنه برای انتقال قفل نباشد. وارد کنترل پنل دامنه شده و آن را در حالت Unlock قرار دهید تا برای انتقال آزاد شود. وضعیت status دامنه در هنگام نمایش whois آن نباید مقدار clientTransferProhibited باشد.
» نکته مهم: طبق قوانین registry امکان انتقال و unlock کردن دامنه تا 60 روز بعد از تاریخ ثبت دامنه وجود ندارد. اگر دامنه شما به تازگی ثبت شده و هنوز 60 روز از تاریخ ثبت آن نگذشته است امکان انجام اقدامات زیر وجود ندارد.
3. کد انتقال دامنه epp یا auth آن را از کنترل پنل دامنه به دست آورید. این کد ترکیبی از عدد و حرف بوده و برای هر دامنه منحصر به فرد و غیرقابل تغییر می باشد. به دست آوردن این کد ممکن است در برخی پنل ها مشکل باشد، از یک فرد متخصص بهره بگیرید.
okey
March 17th, 2012, 16:52
یعضی دامنه ها منقضی شدن ( 4 ام همین ماه میلادی ) و الان از آی وب بوده و ایشون هم که همگان میدونن نیستن که بخوان پنل ما رو شارژ کنن .
این کد رو چگونه بدست بیارم ؟ :
3. کد انتقال دامنه epp یا auth آن را از کنترل پنل دامنه به دست آورید. این کد ترکیبی از عدد و حرف بوده و برای هر دامنه منحصر به فرد و غیرقابل تغییر می باشد. به دست آوردن این کد ممکن است در برخی پنل ها مشکل باشد، از یک فرد متخصص بهره بگیرید.
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
وضعیت دامین: clienttransferprohibited
چگونه برش دارم بشه انتقال داد ؟
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
الان وضعیت رو به ok تغییر دادم ولی بازم امکان انتقال نداره . با اینکه حدود 1 ماهی از دامنه موند
shivahost
March 17th, 2012, 16:59
کاری که شما می خواهید بکنید بایستی با move service به راحتی و بدون هزینه انجام بشه.
okey
March 17th, 2012, 17:08
کاری که شما می خواهید بکنید بایستی با move service به راحتی و بدون هزینه انجام بشه.
t3] Error
You are not allowed to perform this action.
If you do not understand the error message above, please create a support request
mohammd_it
September 3rd, 2012, 11:16
با سلام
چگونه وضعیت دومین خود را از طریق پنل دایرکت ای تغییر بدهم
الان زده Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
lover_irani
September 3rd, 2012, 14:15
با سلام
چگونه وضعیت دومین خود را از طریق پنل دایرکت ای تغییر بدهم
الان زده Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
اره میخوام دومین هام رو منتقل کنم چند تا دومین و برای انتقال با انواع خطاها مواجه میشم
شرکت ثبت کننده (که همه دوستان هم میشناسن ایشان رو) هیچ گونه همکاری برای انتقال نمیکنه
حالا دوستان میشه انواع مشکلاتی که سر راه انتقال وجود داره رو بگن؟
مثلا یکی از دوستان گفته وضعیت دومین باید client transfer prohibited این نباشه ؟ خوب چگونه باید تغییر ش بدم
یا یکی دیگه از دوستان گفته هیچ سرویس رایگانی نباید بر روی دومین فعال باشه ؟ این حرف درسته ایا اگه درسته چگونه سرویس های رایگان رو غیر فعال کنم
sheitonakshirazi
September 4th, 2012, 18:41
درود
شما میتونین از آموزش ما استفاده کنین
چگونگی انتقال دامنه بین اکانت های Directi-کاکو هاست | هاست | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | دامین | نمایندگی هاستینگ (http://www.kakohost.com/learn/show/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%DB%8C_%D8%A7%D9%86% D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D 9%87_%D8%A8%DB%8C%D9%86_%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D 8%AA_%D9%87%D8%A7%DB%8C_Directi/id-12)
mohammd_it
September 5th, 2012, 01:15
درود
شما میتونین از آموزش ما استفاده کنین
چگونگی انتقال دامنه بین اکانت های Directi-کاکو هاست | هاست | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | دامین | نمایندگی هاستینگ (http://www.kakohost.com/learn/show/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%DB%8C_%D8%A7%D9%86% D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D 9%87_%D8%A8%DB%8C%D9%86_%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D 8%AA_%D9%87%D8%A7%DB%8C_Directi/id-12)
فکر میکردم از صحبت هایم متوجه میشوید که این مقدار توضیحاتی که شما برای انتقال دادید رو بنده بلد هستم
مشکل این هست که عمل موو سرویس با خطا مواجه میشود و این طور که از سرچ در سایت های ایرانی متوجه شدم این که اکثر دوستانی که در این عمل با خطا مواجه شدند نتونستن جوابی از دیگر دوستان دریافت کنند و همه هی اومدن گفتن موو کن درست میشه!!!!!!!
f.etemadian
September 5th, 2012, 11:42
دوست عزیز اگر بخوای می تونی اطلاعات کنترل پنلت رو پیغام خصوصی کنی تا چک کنم. ما ریسلری به طور مستقیم داریم، بلکه بتونم مشکل شما رو حل کنم.
موفق باشید.
ekhtesasi
September 13th, 2012, 14:23
دامنه شما lock هست
اول از همه باید unlock بشه که اینکارو باید از شرکتی که خریدین بخواین
تا وقتی ام که چراغش سبزه امکان انتقال هست البته فقط directi به directi
واسه انتقالم فقط باید customer id پنل جدید رو داشته باشید که موقع انتقال بعد از زدن گزینه move service توی پنل دامنه قبلی customer id جدید رو وارد کنید
بعدم انتقال انجام میشه