توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی برای انجمن
demonse2
March 17th, 2012, 13:18
با سلام و خسته نباشید
ما یک انجمن داریم که حدود 40000 کاربر و 200000 پست و چیزی حدود 35 گیگ هم فایل آپلود شده دارد .
دنبال یک سرور اختصاصی و یا مجازی خیلی خوب برای انجمنمان هستیم
چیزهایی که برای ما مهم هست ( سرعت بالا - پشتیبانی بسیار قوی -آپ تایم 100% - امنیت خیلی خیلی خوب )
توی ضمینه فعالیت ما دشمن زیاد داریم و داشتن امنیت بالا برایمان مهم هستش
لطفا دوستانی که توانایی همکاری با ما در بهترین شرایط ممکنه را دارند همین جا لطف کنند اطلاعات سرورها و قیمت آنها را درج کنند تا بتوانیم به خوبی تصمیم گیری کنیم .
لطفا اگر به عنوان مثال مشتری هایی مانند ما دارید که بر روی سرور هایی اختصاصی که شما به آنها ارائه داده اید هستند آدرس آنها را برایم پیغام خصوصی کنید .
در اسکریپت نصب شده دارای لایسنس میباشد و نیازی به سرویس ها وارز و ... نداریم
با تشکر از لطف همگی
faranetwork
March 17th, 2012, 13:20
با سلام تماس بگیرید..شماره تماس در امضا هست...
آفر هم خدمت شما :
http://www.webhostingtalk.ir/f11/43536/?highlight=
saeed25
March 17th, 2012, 17:16
با دروود
برای دریافت اطلاعت بیشتر با ما در تماس باشید.
---
March 17th, 2012, 17:48
سلام
همونطور که میدونید سرور های اختصاصی Self manage هستند و پشتیبانی خاصی هم از سمت دیتاسنتر ارایه نمی شه مگر در مواردی که شبکه یا سخت افزار مشکل داشته باشه .
در مورد مدیریت و امنیت هم باید با یه کارشناس مشورت کنید من نمی دونم شما تجربه ی کار با سرور دارید یا خیر
با توجه به موارد بالا در صورتی مایل به پرداخت هزینه برای مدیریت امنیت و پشتیبانی هستید میتونید از طریق پیغام خصوصی مطرح کنید تا براتون اطلاعات بیشتر رو بفرستم
اما چون شما تک سایت هستید روی یک سرور یه سری راه حل خوب برای جلوگیری از حملات داس و دی داس و ... بدون نصب فایروال داریم می تونیم براتون انجام بدیم .
demonse2
March 17th, 2012, 17:57
با دروود
برای دریافت اطلاعت بیشتر با ما در تماس باشید.
عزیزم شما اصلا اطلاعات به من دادی که من برای اطلاعات بیشتر بخوام باهاتون تماس بگیرم .
پناه بر خدا !!!!
pc30
March 17th, 2012, 19:13
عزیزم شما اصلا اطلاعات به من دادی که من برای اطلاعات بیشتر بخوام باهاتون تماس بگیرم .
پناه بر خدا !!!!
Parsianmyzban- Web Hosting |Domain Registration|VPS Solutions
Website : www.Parsianmyzban.net (http://www.parsianmyzban.net/)| www.Parsianmyzban.com (http://www.parsianmyzban.com/)
email :info[ at ]parsianmyzban[ dot ].com
Live Chat:Parsianmyzban [at] Gmail [dot] com :66:
razavihost
March 21st, 2012, 23:12
EX5 بدون هزینه ستاپ
CPU : Intel® Core™ i7-920 / i7-930 / i7-950 Processor
RAM : 24G Ram DDR3
Hard : 2 x 750 GB SATA 3 Gb/s HDD
Port : 100Mbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
201650 تومان
alborzhost
March 21st, 2012, 23:55
با سلام و خسته نباشید
ما یک انجمن داریم که حدود 40000 کاربر و 200000 پست و چیزی حدود 35 گیگ هم فایل آپلود شده دارد .
دنبال یک سرور اختصاصی و یا مجازی خیلی خوب برای انجمنمان هستیم
چیزهایی که برای ما مهم هست ( سرعت بالا - پشتیبانی بسیار قوی -آپ تایم 100% - امنیت خیلی خیلی خوب )
توی ضمینه فعالیت ما دشمن زیاد داریم و داشتن امنیت بالا برایمان مهم هستش
لطفا دوستانی که توانایی همکاری با ما در بهترین شرایط ممکنه را دارند همین جا لطف کنند اطلاعات سرورها و قیمت آنها را درج کنند تا بتوانیم به خوبی تصمیم گیری کنیم .
لطفا اگر به عنوان مثال مشتری هایی مانند ما دارید که بر روی سرور هایی اختصاصی که شما به آنها ارائه داده اید هستند آدرس آنها را برایم پیغام خصوصی کنید .
در اسکریپت نصب شده دارای لایسنس میباشد و نیازی به سرویس ها وارز و ... نداریم
با تشکر از لطف همگی
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه,
سرویس زیر رو به شما پیشنهاد میدم :
فضای بک آپ : 160 گیگ
هارد : 160 گیگابایت
سی پی یو : 4 هسته 2.8
رم : 4 گیگابایت
پورت سرور : یک گیگابیت
تعداد آی پی : 2 عدد
کنترل پنل : سی پنل