ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وارد نشدن به پنل کاربری

saftaber114
March 17th, 2012, 03:39
سلام دوستان خسته نباشید پیشاپیش عیدتون مبارک و سال خوبی داشته باشید در کنار خانواده سالم و خوش باشید دستم به دامنتون ببنید من امروز امدم تو سایتم تستی بزنم بعد یوزر پس زدم وارد نشد رفتم برای ثبت نام یه یوزر ثبت نام هم نتونستم بکنم نمی دونم چه مرگش شده ولی یوزر پس می زنی وارد نمی شه دست به دامنتون چی کار کنم ولی مطمعا هستم با دیتابیس ارتباط برقرار نمی کنه 90 احتما می دم همین باشه حالا دوستان چی کار کنم اگه فایلی از دیتابیس باید پاک کنم و جایگزین بگید بدجوری اعصابو داغون کرده ممنون خیلی با معرفت هستید منتطر کمک هاتون هستم خدا خیرتون بده
:x

---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------

شرمنده در ضمن اینم دموش
http://hub.amazonweb.ir

mhy
March 17th, 2012, 03:47
فعلا که 403 forbidden میده آدرستون

saftaber114
March 17th, 2012, 04:05
نه درست هست برای خودم یه بار دیگه تست کنید ممنون

saftaber114
March 17th, 2012, 16:32
چی شد کسی نبود خدایش یکی یه تست بزنید ممنون

abolfazlgoodarzi
March 17th, 2012, 16:41
سلام
احتمالا مشکل از دسترسی فایل ها و همین طور فایل .htaccess هستش.

saftaber114
March 17th, 2012, 20:31
نمی دونم چی بگم دسترسی ها هم درست هست من یه ماژول نصب کردم برای جوملا که اسکش این هست
jwhmcs
که جوملا وصل کنه به این whmcs ولی وسط نصب دیدم لایسنس می خواد منم پاکش کردم و کلی هم دردسر درست کرد از تو دیتابیس هم درست کردم مشکل از این نبود که همچین شده ممنون یه راه هل بدید خدایش ظلم هست از نوع بخوام نصب کنم و درستش کنم

---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

سلام خودم مشکل را هل کردم انقدر خوشحال شدم بازم از دوستان ممنون اقای کردید خودم هلش کردم