توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای تبدیل pc به سرور!
ehsanf
March 16th, 2012, 14:29
دوستان من می خواهم برای تست کردن کامپیوترم رو که ویندوز 7 آلتیمیت داره رو برای مدیتی به سرور تبدیل کنم. برای این کار باید چه کار کنم؟
Ramin
March 16th, 2012, 14:36
ابتدا یک آیپی اختصاصی تهیه بفرمائید. سایر مراحل در انجمن موجود است . سرچ کنید ودر ضمن برای ایجاد تاپیک بخش مناسب با موضوع تاپیک خود را انتخاب کنید
overv
March 16th, 2012, 14:51
چه سروری میخواید اگه تحت اینترنت باید ip ولید بگیری ولی شبکه محلی نمیخواد مجانیه :دی
ehsanf
March 16th, 2012, 14:56
Ip از همون isp بگیرم؟
overv
March 16th, 2012, 14:59
بله
lived
March 16th, 2012, 17:53
اول باید دقیقا بگید میخواید چه کاری انجام بدین ، پروژه ای که توی ذهنتون هستش رو دقیقا باز کنید تا بشه راهنمایی دقیق کرد در غیر این صورت مقداری سر در گم میشید و دیر به نتیجه دلخواه میرسید
aminhacker
March 16th, 2012, 23:20
اگه واسه یک مدت کوتاه میخد که آی پی ولید میخاد چکار . واسه تسته دیگه دی سی نمیشه آی پیش ثابت میمونه تو اون مدت.
rezahd
March 17th, 2012, 11:13
اول نیاز به ip ولید دارید دوم یک وب سرور
ehsanf
March 17th, 2012, 15:30
کار خاصی نمی خواهم انجام دهم. فقط برای آشنایی بیشتر و تست می باشد. شاید یک وردپرس یا یک چیز دیگه نصب کنم و برای مدت کوتاهی استفاده کنم. در این صورت باید IP از isp بخرم؟
هم چنین الان ویندوز 7 آلتیمیت دارم ولی می خواهم سرور لینوکس راه اندازی کنم. اگر vmware نصب کنم خوبه؟ لینوکسش چی باشه؟ همین لینوکسی که توی بازار هست خوبه؟ centos خوبه یا redhat یا چیزای دیگه؟
bepad
March 17th, 2012, 15:46
البته چون برا تست میخوایی مودمت اگر کیفیتش خوبه و توانشو داره خاموشش نکن ای پی ثابت حساب میشه
ehsanf
March 17th, 2012, 17:02
البته چون برا تست میخوایی مودمت اگر کیفیتش خوبه و توانشو داره خاموشش نکن ای پی ثابت حساب میشه
بله مودم کیفیتش خوب هست البته چون voip هم داریم مودم شبانه روز روشن است!
فعلاً که مشکل IP حل شد. در قدم بعد باید چه کار کنم؟ نصب مجازی ساز + لینوکس؟
hpnn.wm
March 17th, 2012, 17:17
خوب ما دو نوع مجازی ساز داریم دسته ای از این مجازی ساز ها خودشون سیستم عامل هستند و دسته ای دیگه روی سیستم عامل های دیگه نصب می شند
ctrix یا VMware از نوع اول یعنی اینکه خودشون سیستم عامل هستند
openVZ و Xen از دسته دوم هستند یعنی اینکه روی سیستم عامل لینوکس نصب می شند
البته اینها تنها نیستند من فقط مشهوراشون رو گفتم
و برای اینکه شما یه سرور بهینه درست کنی بهتره که از دسته اول انتخاب کنی چون گذشته از اینکه دسته دوم از دسته اول ضعیف تره
نصب و کانفیگ سخت تری هم داره
حالا شما مجازی سازتون رو انتخاب کنید تا راهنمایی تون کنیم
ehsanf
March 17th, 2012, 23:30
خوب ما دو نوع مجازی ساز داریم دسته ای از این مجازی ساز ها خودشون سیستم عامل هستند و دسته ای دیگه روی سیستم عامل های دیگه نصب می شند
ctrix یا VMware از نوع اول یعنی اینکه خودشون سیستم عامل هستند
openVZ و Xen از دسته دوم هستند یعنی اینکه روی سیستم عامل لینوکس نصب می شند
البته اینها تنها نیستند من فقط مشهوراشون رو گفتم
و برای اینکه شما یه سرور بهینه درست کنی بهتره که از دسته اول انتخاب کنی چون گذشته از اینکه دسته دوم از دسته اول ضعیف تره
نصب و کانفیگ سخت تری هم داره
حالا شما مجازی سازتون رو انتخاب کنید تا راهنمایی تون کنیم
چون من نمی خواهم تغییری در سیستم عامل اپ تاپم بدم بهتره از xen یا openvz استفاده کنم. جال نظر شما چیست؟ کدام بهتر است؟ از کدام استفاده کنم؟ لطفاً راهنمایی کنید.
CityKala.net
March 18th, 2012, 00:02
با سلام
رم سیستم شما چند گیگه اگر بالای 2 گیگ باشه یک وی ام ویر (vmware Exsi) نصب کنید // البته فرقی نداره برای تست هر چی نصب کنید نصب کردید
1 گیگ رم میگیره ولی اگر بخواید سرور مجازی بسازید بازم به ای پی نیاز دارید
در ضمن میتونید تحته شبکه خانگی حالته lan ایجاد کنید و از ای پی های lan استفاده کنید که 192.168.0.1 و ... ما اینجوری یک بار تست زدیم انجام شده اینترنتم لازم نداره فقط خوده شما میتونی مشاهده کنی
ehsanf
March 18th, 2012, 00:09
با سلام
رم سیستم شما چند گیگه اگر بالای 2 گیگ باشه یک وی ام ویر (vmware Exsi) نصب کنید // البته فرقی نداره برای تست هر چی نصب کنید نصب کردید
در ضمن میتونید تحته شبکه خانگی حالته lan ایجاد کنید و از ای پی های lan استفاده کنید که 192.168.0.1 و ... ما اینجوری یک بار تست زدیم انجام شده اینترنتم لازم نداره فقط خوده شما میتونی مشاهده کنی
رم سیستم 4 گیگابایت هست و cpu intel core i7 6meg cache هست. سیستم عامل هم ویندوز 7 هست 64 بیتی.
من می خواهم تحت اینترنت باشه نه شبکه خانگی.
sniper000man
March 18th, 2012, 14:14
کار خاصی نمی خواهم انجام دهم. فقط برای آشنایی بیشتر و تست می باشد. شاید یک وردپرس یا یک چیز دیگه نصب کنم و برای مدت کوتاهی استفاده کنم. در این صورت باید IP از isp بخرم؟
هم چنین الان ویندوز 7 آلتیمیت دارم ولی می خواهم سرور لینوکس راه اندازی کنم. اگر vmware نصب کنم خوبه؟ لینوکسش چی باشه؟ همین لینوکسی که توی بازار هست خوبه؟ centos خوبه یا redhat یا چیزای دیگه؟
من شنید وی ام ا خودش یک سیستم عامل ؟ یعنی رو لینوکس نصب میشه ؟
_omid_
March 18th, 2012, 18:18
با درود
دوست گرامی vmware چندین مدل داره. هم رو لینوکس داریم هم رو ویندوز.
من شنید وی ام ا خودش یک سیستم عامل ؟ یعنی رو لینوکس نصب میشه ؟
--------------------------
پیشنهاد من vmware Player نصب کنین یا VMware-workstation برای ویندوز میباشد ولی کلاینت های زیادی هست.
من خودم شخصا از هر 2 مورد رو سیستم خانگی استفاده کردم.
رو vmware Player میتوانین ویندوز 8 هم نصب کنین.
یک سرچ کنین بد نیست در این مورد مطالب زیادی هست.
سوالی بود در خدمتم.
با تشکر
sniper000man
March 19th, 2012, 12:34
با درود
دوست گرامی vmware چندین مدل داره. هم رو لینوکس داریم هم رو ویندوز.
--------------------------
پیشنهاد من vmware Player نصب کنین یا VMware-workstation برای ویندوز میباشد ولی کلاینت های زیادی هست.
من خودم شخصا از هر 2 مورد رو سیستم خانگی استفاده کردم.
رو vmware Player میتوانین ویندوز 8 هم نصب کنین.
یک سرچ کنین بد نیست در این مورد مطالب زیادی هست.
سوالی بود در خدمتم.
با تشکر
دوست عزيز من نگفتم كانت براي لينوكس و ويندوز از يكي شنيدم وي ام خودش مثل لينوكس و ويندوز سيستم عامله برام تعجب اور بود گفت بذار از دوستان بپرسم كه اين طوره يا مجازي سازه و رو لينوكس يا ويندوز نصب ميشه شما اصلا به متن من توجه كرديد ؟
m_hdi
March 26th, 2012, 03:48
چند اصیل مهم باید انجام بدی اول زنگ بزنی به شرکتی که اینترت گرفتی و درخاست ایپی استاتیک بدی
دوم اینکه باید اپلود بالایی داشته باشید
این دو اصل رو که داشته باشی میمونه کارهای نرم افزاری که مثل دیگر سرور ها هست
tofanweb
March 26th, 2012, 05:31
با سلام
من هرچی سعی کردم نتونستم روی آیپیش دست ببرم جوری که با آیپی استاتیک اینترنت بشه لودش کرد
اگر آیپیش روی لوکال باشه یعنی 127.0.0.1 راحت با آیپی استاتیک لود میشه ولی بدبختی همین رنج 127 رو نمیشه توش اضافه کرد و خطا میده
راهی دارید؟
m_hdi
March 26th, 2012, 23:32
vmware Exs
این رو نباید نصب کنی روی همون ویندوزت که اگه 64 بیتی باشه بهتر هست
vmware workstation
رو نصب کن بعد دوتا کارت شبکه براش معرفی کن یکی رو حتما بزار رو بریج و ایپی استاتیک رو بهش اضافه کن البته نیازی به اضافه کردن نداره درست نصب کنی خودش ریداکت میکنه