توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا سوال برای سی پنل و تحریم
CityKala.net
March 16th, 2012, 13:18
سلام خدمت دوستان
ما حدود چند شب پیش به مشکل برخوردیم و شرکت سی پنل فهمید که ایرانی هستیم امروز صبح برای رفع مشکل ای پی عوض کردیم
حالا الان میخوام برای اینکه دیگه این مشکلات پیش نیاد یک چند سوال بپرسم :
1- سی پنل با هاست کردن دومین ir مشکل داره
2- الان سی پنل بالا اومد بر روی یک ای پی دیگه بنظر شما خوبه که 2 تا ای پی بذارم یکی برای مشتری یکی برای لایسنس
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ولی اگر کسی چیزی میدونه که سی پنل بهش گیر میده بگه که دیگه مشکل نخوریم
ممنون
bepad
March 16th, 2012, 13:22
سلام
1- خیر مشکلی ندارد چون سی پنل نمیاد اکانت های شمارو بررسی کنه
2- فرقی نداره باید موارد دیگر رو مد نظر داشته باشید بیشتر این موارد که منجر به تحریم میشه در هنگام خرید یا پنل کاربری در اون شرکته
دقت کنید name server ها اسمی از ایران و پارسی و.... نباشه 100% بسته میشه
امیدوارم مفید بوده باشه
موفق باشید
CityKala.net
March 16th, 2012, 13:25
ببخشید ما دی ان اس هامون
pasargad داشت :دی واسه همین اینجوری شده
bepad
March 16th, 2012, 13:27
ببخشید ما دی ان اس هامون
pasargad داشت :دی واسه همین اینجوری شده
اینم یکی از علت هاست کلا ببینید شرکت سی پنل از هر لایسنس که مشخصات یوزذ هارو نداره یه سری اطلاعات مثل خریدار و چند مشخصه مثل نیم سرور ای پی و... داره باید توی اونها دقت کنید
CityKala.net
March 16th, 2012, 13:33
حالا یک چیزی
CENTOS 5.8 i686 on pasargad
الان اون بالای سی پنل اینو زده اون pasargad رو عوض کردم ولی عوض نشد چیکارش کنم
sellpad
March 16th, 2012, 14:17
dns ها رو در centos عوض کنید
tofanweb
March 16th, 2012, 14:19
فکر نکنم به اسم پاسارگاد در سنتوس گیر بدن و مشکلی باشه چون اصلا مشخصات سنتوس رو نمیبینن که اونا :-؟ من ندیدم چنین چیزی
فقط تو مشخصات سیپنل از جمله nameserver اسم ایرانی و همچین چیزایی به کار نبرید
navid2zp
March 16th, 2012, 14:20
لایسنس که حتما سعی کنید رو یه آی پی دیگه باشه چون در غیر این صورت فقط شما نیستید که رعایت کنید و با آی پی دیگه برید و همهچی درست بشه و از طرفی نمیتونید بقیرو وادار کنید که با آی پی ایران وارد نشن همین خودش ممکن دردسر ساز بشه
اسم سرور هم که دوستان گفتن نباید ایرانی باشه وگرنه به مشکل خواهید خود
با ir هم مشکلی نیست شما آی پی لایسنس رو جدا کنید مشکل برطرف میشه