PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم دسترسي به پوشه

shazo
March 15th, 2012, 23:28
سلام

دوستان من يه سايت عكس دارم

بعد توي هاست عكس ها رو آپ كردم

مثلا تو اين مسير

www.phtop.com/ax

توي پوشه عكس الان طرف همين رو بزنه به راحتي همه چيز مي افته مي خوام كه اين اتفاق رخ نده بايد چي كار كنم ؟

ممنون

sarwhost
March 15th, 2012, 23:32
سلام منظورتونو دقیق متوجه نشدم اما اگه میخواید کسی به اون پوشه دسرسی نداشته باشه یه پسورد واسش بده تا هرکس اون لینک زد ازش یوزر پسورد بخواد

tofanweb
March 15th, 2012, 23:40
سلام

دوستان من يه سايت عكس دارم

بعد توي هاست عكس ها رو آپ كردم

مثلا تو اين مسير

www.phtop.com/ax (http://www.phtop.com/ax)

توي پوشه عكس الان طرف همين رو بزنه به راحتي همه چيز مي افته مي خوام كه اين اتفاق رخ نده بايد چي كار كنم ؟

ممنون

سلام

یه فایل درست کنید به این نام و پسوند :
index.html

فایل را خالی بگذارید

دیگه کسی با زدن آدرس پوشه چیزی نخواهد دید و صفحه سفید مشاهده میکنه :56:

shazo
March 15th, 2012, 23:42
ميشه بگيد چه طوري ميشه روي پوشه پسورد گذاشت ؟

ممنون

tofanweb
March 15th, 2012, 23:50
Password Protect Directories
در سیپنل هست

رو پوشه مورد نظر میتونید رمز بگذارید

sarwhost
March 15th, 2012, 23:56
از فایل منیجر وارد بشید رو اون پوشه ای که میخواید پسورد باشه راست کلیک کنید گزینه password protect انتخاب کنید و به روایت عکس
5066

shazo
March 16th, 2012, 00:05

از كجا بايد پيداش كنم؟

sarwhost
March 16th, 2012, 00:11
بالا عرض کردم رو پوشه مرد نظر راست کلیک کنید و گزینه Password Protect انتخاب کنید بعد صفحهع ای مانند عکس بالا باز میشه که تو عکس توضیح دادم

tofanweb
March 16th, 2012, 00:23

از كجا بايد پيداش كنم؟

آموزش :

(sajadie - tofanhost) هاستینگ سجادیه - چت جاوا - دامنه - مرکز آموزش - ایجاد رمز عبور برای یک پوشه در cpanel (http://www.sajadie.com/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=15)

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

بالا عرض کردم رو پوشه مرد نظر راست کلیک کنید و گزینه Password Protect انتخاب کنید بعد صفحهع ای مانند عکس بالا باز میشه که تو عکس توضیح دادم

آخه سرو هاست جان اسمتم نمیدونم متاسفانه

ببین تو همه مرورگرها کلیک راست رو فایل کار نمیکنه

بهترین راه به نظرت همون دکمه داخل صفحه اول سیپنل نیست ؟;)

sarwhost
March 16th, 2012, 01:53
آموزش :

(sajadie - tofanhost) هاستینگ سجادیه - چت جاوا - دامنه - مرکز آموزش - ایجاد رمز عبور برای یک پوشه در cpanel (http://www.sajadie.com/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=15)

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

آخه سرو هاست جان اسمتم نمیدونم متاسفانه

ببین تو همه مرورگرها کلیک راست رو فایل کار نمیکنه

بهترین راه به نظرت همون دکمه داخل صفحه اول سیپنل نیست ؟;)

اره این هم هست حالا شده دیگه شما بزارید به پای بیسوادی ما اسمم تو امضا هست:67:

tofanweb
March 16th, 2012, 02:01
اره این هم هست حالا شده دیگه شما بزارید به پای بیسوادی ما اسمم تو امضا هست:67:

اختیار داری منم آنچنان سوادی ندارم یعنی هیچ کس کامل نیست همه اینجا هستیم برای این که کنار هم از هم ایراد بگیریم تجربمون بره بالا بتونیم کنار هم بهترین خدمات رو بدیم ;)

sarwhost
March 16th, 2012, 02:04
اختیار داری منم آنچنان سوادی ندارم یعنی هیچ کس کامل نیست همه اینجا هستیم برای این که کنار هم از هم ایراد بگیریم تجربمون بره بالا بتونیم کنار هم بهترین خدمات رو بدیم ;)

کاملا موافقم