توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : redirect شدن دامنه
ehsanf
March 14th, 2012, 22:46
سلام ما یک سایت موزیک داریم که فیل-تر شده! حالا برای این که آدرس جدید به سایت اضاف کنیم یک دامین co.cc ثبت کردیم.
مشکل ما این است که هر دامین یا ساب دامین می گذاریم به صفحه اصلی سایت انتقال داده میشه! من در cpanel هم چک کردم اصلاً چیزی را redirect نکردیم! مشکل از چیه؟ باید چه کار کنیم تا به صفحه اصلی redirect نشیم؟
با تشکر
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
کسی نیست کمک کنه؟
sebastian
March 15th, 2012, 01:04
از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده میکنید؟
شما باید دامنه رو پارک کنید روی هاستتون
ehsanf
March 15th, 2012, 01:07
phpnuke استفاده می کنیم. مشکل این هست که هر دامینی می گذاریم redirect میشه به صفحه اصلی!
tofanweb
March 15th, 2012, 01:10
سلام ما یک سایت موزیک داریم که فیل-تر شده! حالا برای این که آدرس جدید به سایت اضاف کنیم یک دامین co.cc ثبت کردیم.
مشکل ما این است که هر دامین یا ساب دامین می گذاریم به صفحه اصلی سایت انتقال داده میشه! من در cpanel هم چک کردم اصلاً چیزی را redirect نکردیم! مشکل از چیه؟ باید چه کار کنیم تا به صفحه اصلی redirect نشیم؟
با تشکر
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
کسی نیست کمک کنه؟
سلام
عزیز مدیریت محتوای سایتتون چی هست ؟
ببینید مثلا ویبولتین آدرس صفحه اصلی که از اول تنظیم میشه مثلا روی yourdomain.com
وقتی شما توی ساب دومین 01.yourdomain.com میریزید کل فایلهای ویبولتین رو هم بازم باید آدرس رو از تنظیماتش درست کنید در غیر اینصورت خودکار میره رو آدرس اصلی دومین و دچار مشکل میشید.
(چون نمیدونستم مدیریت محتوای شما چی هست از ویبولتین مثال زدم بقیه محتوا ها هم همینطوری هستن 90 درصدشون)
:57:
sebastian
March 15th, 2012, 01:12
یه بار فایل .htaccess سیستم phpnuke رو دوباره آپلود کنید در public_html
tofanweb
March 15th, 2012, 01:14
phpnuke استفاده می کنیم. مشکل این هست که هر دامینی می گذاریم redirect میشه به صفحه اصلی!
جواب من دیر رسید هم زمان پست دادیم :56:
نیوک هم از تنظیمات صفحه اصلی اونجا آدرس سایت رو عوض کنید و آدرس ساب دومین رو بگذارید (تا به دومین اصلی ریدایرکت نشه)و کل فایلها رو به ساب دومین منتقل کنید.:57:
اصلاح پست (طبق نظر دوست خوبمونsepastian (http://www.webhostingtalk.ir/member/8494/) ) :
نیوک هم از تنظیمات صفحه اصلی اونجا آدرس سایت رو عوض کنید و آدرس دومین جدید را بگذارید (تا به دومین اولیه ریدایرکت نشه)http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/57.gif.
sebastian
March 15th, 2012, 01:27
سلام
عزیز مدیریت محتوای سایتتون چی هست ؟
ببینید مثلا ویبولتین آدرس صفحه اصلی که از اول تنظیم میشه مثلا روی yourdomain.com
وقتی شما توی ساب دومین 01.yourdomain.com میریزید کل فایلهای ویبولتین رو هم بازم باید آدرس رو از تنظیماتش درست کنید در غیر اینصورت خودکار میره رو آدرس اصلی دومین و دچار مشکل میشید.
(چون نمیدونستم مدیریت محتوای شما چی هست از ویبولتین مثال زدم بقیه محتوا ها هم همینطوری هستن 90 درصدشون)
:57:
شما اول پست رو بخون بعد سوال کن
خودش داره میگه از نیوک استفاده میکنه که
جواب من دیر رسید هم زمان پست دادیم :56:
نیوک هم از تنظیمات صفحه اصلی اونجا آدرس سایت رو عوض کنید و آدرس ساب دومین رو بگذارید (تا به دومین اصلی ریدایرکت نشه)و کل فایلها رو به ساب دومین منتقل کنید.:57:
بعد پشتش درباره نیوک گفتم پس من درست خوندم شما درست نخوندی پست من رو اون موقع که ایشون گفتن نیوک من داشتم ج پست قبلیشون رو میدادم و چون زیاد بود متن من طول کشید و ارسال کردم صفحه رفرش شد دیدم پست جدید زدن گفتن نیوک.
در مورد حرف دومتون هم که گفتین موضوع دومینه و ساب دومین نیست بگم که هیچ فرقی نداره راه حلی که گفتم چون ساب دومین برای یک سایت که میخواد بره روی اون بالا بیاد یا دومین جدا هیچ فرقی نداره هر دو تا دومین جدا حساب میشه دیگه حالا جای اون قسمت هایی که من گفتم ساب دومین شما فرض کن گفتم دومین
من راه حل رو به ایشون توضیح دادم به صورت کلی (طبق نظر شما ویرایش کردم و دومین اصلی هم گفتم ممنون :d)