توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب دیتا سنتر برای راه اندازی فایل شیرینگ
rasez
March 14th, 2012, 15:53
سلام من میخوام یه سایت فایل شیرینگ راه بندازم ولی توی انتخاب موندم بین سه دیتاسنتر
1- leaseweb
2- server4you
3- hetzener
نمیدونم کدوم انتخاب کنم لیز وب ینظرم خوب ولی server4you قیمتای خیلی خوبی داره hetzener هم دوستان پیشنهاد دادند قیمت برام مهمه ولی اگه کیفیت خوب باشه یعنی بعدش مشکلات سرور نداشته باشه وارز بودن هم مهمه شما کدوم رو پیشنهاد میدید
CityKala.net
March 14th, 2012, 15:55
با سلام
ovh خوبه ها
قیمتشم بد نیست
MihanTech
March 14th, 2012, 15:55
سلام
دور s4y رو برای فایل شیرینگ کلا خط بزن
به نظر من بهترین گذینه لیزوب میتونه باشه
taghi.karimi
March 14th, 2012, 16:05
با سلام
ovh خوبه ها
قیمتشم بد نیست
میشه بفرمائید به جز قیمت برای فایل شرینگ چه چیز ovh خوب هست ؟
پهنای باند محدود به اسم نامحدود یا موارد دیگر؟
---
March 14th, 2012, 16:06
ovh امتحانش رو توی فایل هاستینگ پس داده
CityKala.net
March 14th, 2012, 16:12
میشه بفرمائید به جز قیمت برای فایل شرینگ چه چیز ovh خوب هست ؟
پهنای باند محدود به اسم نامحدود یا موارد دیگر؟
اون پهناش نامحدوده ولی پورتش صعودی پایین میاد
ما خودمون هاست دانلودو اینا دادیم الان دارن استفاده میکنن
P30Tools
March 14th, 2012, 16:13
Leaseweb , سرورهای 100 ترابایتی اون پیشنهاد میشه
rasez
March 16th, 2012, 00:15
یه سوال دیگه اینکه لیز وب قوانینش برای اضافه کردن هارد چی هست مثلا روی سرور های 100TB تا چند تا هارد اضافه میکنن و هزینه رو چه طور حساب میکنند مثلا سرور 4x1TB SATA2 * رو میشه به 2 تا 2x1 تغییر داد
hpnn.wm
March 16th, 2012, 00:22
فکر کنم uk2 بهترین گزینه باشه
پینگ خوب
نامحدود واقعی
تقریبا وارز در صورتی که ovh نمی شه گفت وارز کامل هست
ولی قیمت uk2 المپیکیه
takmaisam
March 16th, 2012, 00:52
به نظر من این دیتا سنتر المان hetzener برای فایل شیرینگ خوب هست پینگ پایین عئالی داره
navid2zp
March 16th, 2012, 00:56
hetzenerبرای ایران فک کنم مناسب باشه فقط باید درست انتخاب کرد البته leaseweb هم خوبه میشه هر دو رو انتخاب کرد
AmirHosein
March 16th, 2012, 02:16
اول از همه دنبال یه پورت خوب باشید! فکر کنم پور 100 بعدا باعث بشه خیلی فشار روی سرورهاتون بیاد! در مورد وارز بودن هم تا اونجایی که من اطلاع دارم شاید بشه روی leaseweb حساب باز کرد! در مورد سرور فور یو همین رو بدونید که تجهیزاتش دست دوم هست یه جورایی :d یعنی یهو دیدید سرورتون سوختش :d {برای یکی از دوستان من پیش اومد :d} بهتر هست سولوشن های دیگه ای رو انتخاب کنید لازم به ذکر هست بگم دوستان دارن OVH رو نام میبرن! به نظر من دیتاسنتر خوبیه اگر توان خرید رو داشته باشید {یکی از دوستان ما داره از کیم سوفی برای آپلودسنتر استفاده میکنه + تورنت!} دوستان تجربه هاشون رو توی انجمن گفتن میتونید کمی جستوجو کنید به نتیجه برسید و یا حتی از برخی از فروشندگان درخواست کنید داخل تاپیک شما شرکت کنن و شمارو راهنمایی کنن.
موفق باشید.
داودی
March 16th, 2012, 03:14
اول از همه دنبال یه پورت خوب باشید! فکر کنم پور 100 بعدا باعث بشه خیلی فشار روی سرورهاتون بیاد! در مورد وارز بودن هم تا اونجایی که من اطلاع دارم شاید بشه روی leaseweb حساب باز کرد! در مورد سرور فور یو همین رو بدونید که تجهیزاتش دست دوم هست یه جورایی :d یعنی یهو دیدید سرورتون سوختش :d {برای یکی از دوستان من پیش اومد :d} بهتر هست سولوشن های دیگه ای رو انتخاب کنید لازم به ذکر هست بگم دوستان دارن OVH رو نام میبرن! به نظر من دیتاسنتر خوبیه اگر توان خرید رو داشته باشید {یکی از دوستان ما داره از کیم سوفی برای آپلودسنتر استفاده میکنه + تورنت!} دوستان تجربه هاشون رو توی انجمن گفتن میتونید کمی جستوجو کنید به نتیجه برسید و یا حتی از برخی از فروشندگان درخواست کنید داخل تاپیک شما شرکت کنن و شمارو راهنمایی کنن.
موفق باشید.
دست دوم ؟ اصلا امکان نداره
جدیدترین سی پی یو ها رو داره
با کریستال دیسک همیشه باید هارد سرور رو تست کنید
هم عمر می ده هم سلامتیش
leaseweb مناسبه می شه گفت
چون پورت 1 داره
AmirHosein
March 16th, 2012, 03:22
دست دوم ؟ اصلا امکان نداره
جدیدترین سی پی یو ها رو داره
با کریستال دیسک همیشه باید هارد سرور رو تست کنید
هم عمر می ده هم سلامتیش
leaseweb مناسبه می شه گفت
چون پورت 1 داره
فردا اطلاعات دقیق میگیرم بهتون میگم :) سرور های توی usa که داغون بودن یادش بخیر چه قدر خندیدیم :))
talebi1372
March 16th, 2012, 05:03
وارز واقعی خرج زیادی براتون بر می داره !
یا باید برید از چین و روسیه بگیرید یا باید از شرکت هایی که مربوط به کشور های بدون کپی رایت هستن بگیرید.
نمیشه هم وارز باشه هم ارزون باشه .
مثلا سرور های آمریکا انصافا خیلی ارزون در میاد ولی متاسفانه کوچکترین شکایتی بشه ساسپند می کنند.
اگر می خواهید سرور وارز بگیرید باید بدونید پورت 100 تو کشور هایی مثل چین و روسیه قیمتش خیلی بالاست.
شما فایل شیرینگتون رو راه بندازید تو اروپا - اصلا سمت امریکا نرید که تازگیا فایل شیرینگ ها رو بدبخت کرده . یکیشم که به فنا داد - بعد فایل های دارای موارد کپی رایت رو حذف کنید. هیچ گیری بهتون نمیدن.
در مورد سرویس هم سعی کنید از جایی بگیرید که هارد زیادی بده .
اگه بعدا نیاز به پردازش بیشتر پیدا کردید میتونید یک سرور تو یک جای دیگه بگیرید و با استفاده از cloud پردازش هاتون رو اون سرور هم انجام بدید.
rasez
March 16th, 2012, 19:04
استفاده از چند هارد روی یک سرور خیلی رو سرعت اون تاٍثیر نمیداره؟
bepad
March 16th, 2012, 19:07
استفاده از چند هارد روی یک سرور خیلی رو سرعت اون تاٍثیر نمیداره؟
اگر خود هارد سرعت پردازش پایین نداشته باشه نه
Hoomanf
March 16th, 2012, 19:32
اول از همه هیچ دیتاسنتری رو نمیتونید وارز خطاب کنید و هیج دیتاسنتری هم خودشو وارز معرفی نمیکنه، چیزی که شما احتیاج دارید اینه که از یجا سرویس بگیرید که وقتی شکایتی یا هر چیزی شد خیلی جدی برخورد نکنند و راحت مشکلتون رو حل کنند.
پیشنهاد اول برای شما اگه قصد سرمایه گذاری واسه این کارو دارید ایه که کولوکیشن کنید تو دیتاسنتر EvoSwitch که لیزوب هم سرورهای هلندش همگی داخل این دیتاسنتر هستن و اگه نمیتونید این کارو کنید بهترین پیشنهاد میتونه کرایه کردن سرور های لیزوب باشه.