توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه کار نمایندگان دیتاسنترها
3245
March 13th, 2012, 22:27
با سلام
میخواستم بدونم افرادی که از یک دیتاسنتر مثل inter server یا secur server و یا Hetzner سرورهایشان را با قیمتی خیلی ارزان تر ارائه میدهند، چگونه کار میکنن؟ مثلا برای فردی مثل من که تازه میخوام شروع به کار کنم چگونه هست؟
حتما باید کلو کنم؟
من میخوام با قیمتی پایین از دیتاسنتر آفر بگیرم مثل بقیه دوستان، آیا اینها همه کلو دارند؟
بخوام با یک دیتاسنتر کارکنم باید مکاتبه کنم و چی بگم بهشون؟
تسلط به زبان انگللیسی هم خوبه مشکلی ندارم
آیا تسلط به چیزی هم برای این کار میخواد؟
اکانت paypal هم دارم، کافیه برای اینکار؟
ممنون میشم دقیق نحوه کار را توضیح بدید
ارادت:x
sebastian
March 13th, 2012, 22:31
بعد از یه مدتی که با اینها کار می کنید و چندین سرور فعال از این دیتاسنتر ها دارید می تونید سرور ها رو با قیمت های کمتری مسلما از اینها میتونید بگیرید
دقیقا همین کاری که بعضی هاستینگ ها انجام میدن و مثلا مینویسن تو سایتشون نماینده ی رسمی فلان دیتاسنتر در صورتی که اون دیتاسنتر اکه بدونه ایرانیه که سرور های خودش رو هم خاموش میکنه :d
ولی بیشترین علت این فعالیت مداوم و تعداد خرید هایی که تا به حال از اون دیتاسنتر داشتند هستش
3245
March 14th, 2012, 00:35
دوستان دیگر نظر ندارند؟
H.G.N
March 14th, 2012, 01:31
اکه بدونه ایرانیه که سرور های خودش رو هم خاموش میکنه :d
دوست عزیز با فرمایشات قبلی شما کاری ندارم اما این تیکه در بعضی از دیتاسنتر ها صدق نمی کند !
به عنوان من خودم در سایت دیتاسنتر گیگا اینترنشنال داشتم یک چرخی میزدم دیدم به صورت رسمی اسم پرشین هویز رو در بین مشتریان و نمایندگی اعتباری خودش نوشته !
در مورد دوست عزیزمون باید یگم بله شما میتونید هرچه قدر تعداد سفارشات شما بالاتر بره قطعا هم سرور برای شما پایین در خواهد اومد و هم سود بالایی نصیب شما خواهد شد چرا که خیلی از همکاران الان از دیتاسنتری چون هتزنر 180 - 200 سرور فعال دارند .
sebastian
March 14th, 2012, 16:41
دوست عزیز با فرمایشات قبلی شما کاری ندارم اما این تیکه در بعضی از دیتاسنتر ها صدق نمی کند !
به عنوان من خودم در سایت دیتاسنتر گیگا اینترنشنال داشتم یک چرخی میزدم دیدم به صورت رسمی اسم پرشین هویز رو در بین مشتریان و نمایندگی اعتباری خودش نوشته !
در مورد دوست عزیزمون باید یگم بله شما میتونید هرچه قدر تعداد سفارشات شما بالاتر بره قطعا هم سرور برای شما پایین در خواهد اومد و هم سود بالایی نصیب شما خواهد شد چرا که خیلی از همکاران الان از دیتاسنتری چون هتزنر 180 - 200 سرور فعال دارند .
من هم که دیتاسنتر خاصی رو مثال نزدم حتی هاستینگ هایی که تو ایران سرور مجازی و اختصاصی هم میفروشن رو هم مثال نزدم
پاسخ من کاملا پارامتری بود