توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مفهوم روتر و نات در سرور
sniper000man
March 13th, 2012, 12:16
با سلم خدمت دوستان و اساتيد محترم وقتي ميگين روتر و نات من هنوز نفهميدم يعني چي از روتر تا حالا به زور دو كار فهميدم يكي اي پي فيلتر مي باشد و يكيم پخش نت تو وي ام ممنون ميشم به طور كامل روتر و نات تو سرور فرقي نميكنه لينوكس ويندوز ميكروتيك مفهوم كليشو به طور كامل توضيح بدين و يكيم سئوالم اينجاست كه فكر كنم روتر براي ميكروتك حتما لازم چرا براي ميكروتيك لازمه روتر تو ميكروتكم اگه ميشه يكم بشتر از كامل توضيح بدين با تشكر از اساتيد محترم و دوستان عزيز با تشكر
Online24
March 13th, 2012, 13:24
روتر و یا مسیر یاب وسیله ای است که شما برای اتصال به شبکه های دیگر و خارج شدن از شبکه خود و اتصال به شبکه های دیگر به آن نیاز خواهید داشت .
نات ؟! احتمالا منظور شما NAT نَـت هست . نت روشی است که این امکان را میدهد که با داشتن تنها یک ip valid ، تعداد زیادی از کامپیترها و کاربران را به اینترنت متصل کنیم و آن ها را پشت نت قرار دهیم . در صورت عدم وجود نت ، هر کامپیوتر باید یک آی پی ولید داشته باشد . مزایا آن صرفه جویی در هزینه ها و افزایش امنیت می باشد . امنیت هم با این روش به این طریق تامین میشود که از خارج شبکه ، تنها آی پی نت قابل مشاهده خواهد بود و آی پی هر یک از کاربران داخلی شبکه مخفی خواهد ماند و از اتصال مستقیم به انها جلوگیری خواهد شد .
مقاله مفید :
برگردان نشانی شبکه - ویکیپدیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86_%D9%86% D8%B4%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87)
میکروتیک os هم سیستم عاملی است که با نصب آن روی یک سیستم معمولی و یا سرور ، میتوان آن را به یک روتر تبدیل کرد و به طور کلی میکروتیک هم یک روتر است .
ضمنا روتر میتواند قابلیت firewall هم داشته باشد .
پیشنهاد میکنم قبل از شروع کار ، مطالب basic شبکه را مطالعه فرمایید .
sniper000man
March 17th, 2012, 20:01
آقا خيلي ممنون از اين همه لطف محبتتون الان اگه تايپك دخواست سرور زده بودم هزار نفر ريخته بودن اموزش فريم ميدادن ايول دمتون گرم
اگه ميشه بيشتر توضيح بدين
اين لينكارو هم با هر چي باز ميكنم باز نميكنه :d