توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال ریسلر کلاب به whmcs
tizparvaz
March 13th, 2012, 11:46
سلام کسی آموزش اتصال ریسلری به whmcs رو داره من میخوام مشتری ها بتونن آنلاین دامنشونرو ثبت و تحویل بگیرن
ریسلر آی دی و پسورد رو هم زدم اما انجام نشده فک میکنم باید تنضیمات دیگه ای هم انجام بشه فوری نیاز دارم
لطفا راهنمایی کنید
tizparvaz
March 13th, 2012, 13:54
کسی نیست جواب بده ؟
vahidmom
March 13th, 2012, 14:19
تو رسیلر کلاب قسمتی هست به عنوان api
اونجا باید ایپی سرورتو بدی
بعد حدود 2 ساعتی فکر کنم طول میکشه با سرور ست بشه
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
همه کارها انجام شد اما وصل نشده هنوزم وقتی یه دومین ثبت میکنم تو whmcs و پرداخت میکنم نه از کردیت کلاب چیزی کم میشه نه دومین اشغال میشه در اصل یعنی انجام نشده
ServerDL.com
March 13th, 2012, 15:41
منم واقعا با این موضوع مشکل دارم و فکر کنم اگه کسی لطف کنه که تمامی مراحل رو بگه ممنون می شوم
در ضمن من شنیدم نیاز با کرون جاب دارد ؟
درسته ؟
shivahost
March 13th, 2012, 15:48
....
ServerDL.com
March 13th, 2012, 16:08
من لایسنس دارم ولی این مشکل رو دارم کرون هم نصب شده
ولی نمی دونم چرا هر روز با تعداد زیادی ایمیل از طرف ریسلر کلاب مواجعه می شوم با مضمون زیر
فکر نکنم کاربر مورد نظر در پنل عضو بوده باشه !
ولی کلا من الان امتحان می کنم نمی تونم خودم که تو پنل ریسلر هم عضو هستم از طریق پرتال whmcs نمی تونم dns ها رو تغییر دهم .
shivahost
March 13th, 2012, 16:36
یوزرهای پنل نمایندگی....
tizparvaz
March 13th, 2012, 17:15
یعنی باید هر یوزری که توی hmcs عضو میشه تو پنل ریسلر کلاب به عنوان کاستمر اد کنیم که بتونه آنلاین ثبت کنه ؟
تنظیمات کرون جاب چطوری انجام میشه ؟
من الانم چک کردم باز هم متصل نشده
shivahost
March 13th, 2012, 17:18
یعنی باید هر یوزری که توی hmcs عضو میشه تو پنل ریسلر کلاب به عنوان کاستمر اد کنیم که بتونه آنلاین ثبت کنه ؟
تنظیمات کرون جاب چطوری انجام میشه ؟
من الانم چک کردم باز هم متصل نشده
خیر،
هر یوزری که از شما دامین خرید کنه باید بطور اتوماتیک در ریسلرکلاب شما ایجاد بشه و اردر سفارش دامینش هم ثبت بشه.
در مورد کرون جاب هم در کنترل پنل هاست خود بایستی آن را تنظیم کنید.
tizparvaz
March 13th, 2012, 17:29
خیر،
هر یوزری که از شما دامین خرید کنه باید بطور اتوماتیک در ریسلرکلاب شما ایجاد بشه و اردر سفارش دامینش هم ثبت بشه.
در مورد کرون جاب هم در کنترل پنل هاست خود بایستی آن را تنظیم کنید.
خط فوق را در کرون جاب وارد کنید. البته username خود را در هاست خود بنویسید و ضمنا آدرس whmcs خود را نیز درست وارد کنید. برای هفته ای یکبار هم تنظیم کنید.
خط فوق را در کرون جاب وارد کنید. البته username خود را در هاست خود بنویسید و ضمنا آدرس whmcs خود را نیز درست وارد کنید. برای هفته ای یکبار هم تنظیم کنید.
کجای اون همه کد این خط و بنویسم ؟
این و بذارم حله ؟
این برای هفته ای یکبار تنظیم کنید چیه و از کجا باید تنظیم کنم ؟
shivahost
March 14th, 2012, 00:26
کجای اون همه کد این خط و بنویسم ؟
این و بذارم حله ؟
این برای هفته ای یکبار تنظیم کنید چیه و از کجا باید تنظیم کنم ؟
کنترل پنل هاستتون چیه؟ اگر cpanel هست وقتی واردش می شوید یک گزینهcron jobs داره اونجا باید وارد کنید.
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
پ ن: ولی واقعا جالبه! شما هنوز نمی دونیدcron job چی هست قصد دارید هاستینگ راه اندازی کنید؟
tizparvaz
March 15th, 2012, 06:32
کنترل پنل هاستتون چیه؟ اگر cpanel هست وقتی واردش می شوید یک گزینهcron jobs داره اونجا باید وارد کنید.
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
پ ن: ولی واقعا جالبه! شما هنوز نمی دونیدcron job چی هست قصد دارید هاستینگ راه اندازی کنید؟
نه نمیدونم چون قرار نیست پشتیبانیش با من باشه ولی از اونجا که دوست دارم خودم از همه چی سر در بیارم اومدم تو این انجمن این کرون جاب جزو فایلهای خوده whmcs هست یا جزو گزینه های cpanel
tizparvaz
March 15th, 2012, 06:43
نه نمیدونم چون قرار نیست پشتیبانیش با من باشه ولی از اونجا که دوست دارم خودم از همه چی سر در بیارم اومدم تو این انجمن این کرون جاب جزو فایلهای خوده whmcs هست یا جزو گزینه های cpanel
5052
گزینه ای که داخل سی پنل میبینم اینه
php -q /home/tizparva/public_html/user/whmcs/modules/registrars/resellerclub/resellerclubsync.php
فرض کنیم یوزر من tizparva حالا عین همین رو وارد کنم داخل کامنت ؟و hmcs رو داخل ساب دومین user نصب کرده باشم الان عین همین رو وارد کامنت کنم حله ؟
مشکل ثبت نکردن دومین حل میشه ؟
tofanweb
March 15th, 2012, 11:23
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/5052-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%84%D8%B1-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87-whmcs-cron-jpg
گزینه ای که داخل سی پنل میبینم اینه
php -q /home/tizparva/public_html/user/whmcs/modules/registrars/resellerclub/resellerclubsync.php
فرض کنیم یوزر من tizparva حالا عین همین رو وارد کنم داخل کامنت ؟و hmcs رو داخل ساب دومین user نصب کرده باشم الان عین همین رو وارد کامنت کنم حله ؟
مشکل ثبت نکردن دومین حل میشه ؟
دوست عزیز یه نکته دیدم که هیچ کدوم از دوستان ذکر نکرده بودن گفتم بگم شاید مشکلتون حل بشه
دقت کنید برای ثبت دومین به صورت آنی و اتوماتیک باید یوزری که توی whmcs عضو میشه تمام مشخصات رو پربکنه و همه رو به صورت انگلیسی اگر فارسی باشه ثبت نمیشه یعنی براش پنل درست نمیشه
یه چیز دیگه شما یه یوزر که عضو شده رو و به صورت انگلیسی پر کرده مشخصاتش رو برو تو اکانتش از طریق ادمین whmcs بعد برو تو دومین هاش اونجا دومین اضافه بکن دستی اون پائین روی دکمه ثبت کلیک کن که ثبت کنه اگر نکرد اون بالا تو نوار زرد رنگ خطایی که باعث شده ثبت نکنه رو مینویسه و خیلی کمک میکنه تا مشکل رو پیدا بکنی و حلش بکنی
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
منم واقعا با این موضوع مشکل دارم و فکر کنم اگه کسی لطف کنه که تمامی مراحل رو بگه ممنون می شوم
در ضمن من شنیدم نیاز با کرون جاب دارد ؟
درسته ؟
ثبت اتوماتیک دومین نیازی به کرون جاب نداره
کرون جاب بری تنظیمات تاریخ انقضا دومین ها و یه سری تنظیمات دیگه (مثل چک کردن دومین موجود در پنل ثبت دومینتون با دومین های مشتری ها که ثبت نام کردن و ..) بر اساس تاریخ سرور استفاده میشه
hamidjan
March 15th, 2012, 12:48
دوست عزیز یه نکته دیدم که هیچ کدوم از دوستان ذکر نکرده بودن گفتم بگم شاید مشکلتون حل بشه
دقت کنید برای ثبت دومین به صورت آنی و اتوماتیک باید یوزری که توی whmcs عضو میشه تمام مشخصات رو پربکنه و همه رو به صورت انگلیسی اگر فارسی باشه ثبت نمیشه یعنی براش پنل درست نمیشه
یه چیز دیگه شما یه یوزر که عضو شده رو و به صورت انگلیسی پر کرده مشخصاتش رو برو تو اکانتش از طریق ادمین whmcs بعد برو تو دومین هاش اونجا دومین اضافه بکن دستی اون پائین روی دکمه ثبت کلیک کن که ثبت کنه اگر نکرد اون بالا تو نوار زرد رنگ خطایی که باعث شده ثبت نکنه رو مینویسه و خیلی کمک میکنه تا مشکل رو پیدا بکنی و حلش بکنی
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
ثبت اتوماتیک دومین نیازی به کرون جاب نداره
کرون جاب بری تنظیمات تاریخ انقضا دومین ها و یه سری تنظیمات دیگه (مثل چک کردن دومین موجود در پنل ثبت دومینتون با دومین های مشتری ها که ثبت نام کردن و ..) بر اساس تاریخ سرور استفاده میشه
با تشکر از این دوستمون که بر خلاف سایر دوستان خیلی با حوصله و دقیق جواب دادند.
در تکمیل این توضیحات چند مورد رو بگم شاید بدرد همگی بخوره:
1- در همه موارد مربوط به whmcs مهمترین راهگشای همه مشکلات ارور هایی هست که خود whmcs نشون میده و از اونها هستش که راحت میشه به مشکل پی برد. پس اول از همه ارور رو ببینید چیه.
2- اروری که برای ایشون نشون داده شده در بسیاری از موارد به آی پی ست شده در ریسلرکلاب و همچنین فایروال هاستینگ ایشون مربوط میشه. و چون آی پی درست ست شده به احتمال خیلی زیاد به فایروال مربوط میشه. مثلا بعضی از پورت ها برای برقراری این ارتباط حتما باید باز باشه تا اتصال انجام بشه.
3- برخی نیازمندی ها بر روی سرور حتما باید فعال باشه. مثلا Curl و ... که اینها رو موقع نصب و همچنین بعد از اون خیلی باید دقت کرد.
4- خدمت دوستانی که این بنده خدا رو مسخره کردند که کرون جاب نمیدونه چیه و در چند پست آموزش کرون جاب رو گذاشته بودند عرض کنم که کرون جاب هیچ گونه ارتباطی به ثبت دامنه و یا ارتباط با ریسلرکلاب نداره. ایشون میخواد whmcs رو به ریسلرکلاب وصل کنه. کرون جاب به چه دردشون میخوره؟
پ.ن: شما که لایسنس دارید بهره همیشه از خود whmcs مشکلاتتونو حل کنید. سریعتر، مطمئن تر و بی دردسرتر
shivahost
March 15th, 2012, 14:33
خدمت دوستانی که این بنده خدا رو مسخره کردند که کرون جاب نمیدونه چیه و در چند پست آموزش کرون جاب رو گذاشته بودند عرض کنم که کرون جاب هیچ گونه ارتباطی به ثبت دامنه و یا ارتباط با ریسلرکلاب نداره. ایشون میخواد whmcs رو به ریسلرکلاب وصل کنه. کرون جاب به چه دردشون میخوره؟
البته بنده گفته بودم...
tofanweb
March 15th, 2012, 15:03
با تشکر از این دوستمون که بر خلاف سایر دوستان خیلی با حوصله و دقیق جواب دادند.
در تکمیل این توضیحات چند مورد رو بگم شاید بدرد همگی بخوره:
1- در همه موارد مربوط به whmcs مهمترین راهگشای همه مشکلات ارور هایی هست که خود whmcs نشون میده و از اونها هستش که راحت میشه به مشکل پی برد. پس اول از همه ارور رو ببینید چیه.
2- اروری که برای ایشون نشون داده شده در بسیاری از موارد به آی پی ست شده در ریسلرکلاب و همچنین فایروال هاستینگ ایشون مربوط میشه. و چون آی پی درست ست شده به احتمال خیلی زیاد به فایروال مربوط میشه. مثلا بعضی از پورت ها برای برقراری این ارتباط حتما باید باز باشه تا اتصال انجام بشه.
3- برخی نیازمندی ها بر روی سرور حتما باید فعال باشه. مثلا Curl و ... که اینها رو موقع نصب و همچنین بعد از اون خیلی باید دقت کرد.
4- خدمت دوستانی که این بنده خدا رو مسخره کردند که کرون جاب نمیدونه چیه و در چند پست آموزش کرون جاب رو گذاشته بودند عرض کنم که کرون جاب هیچ گونه ارتباطی به ثبت دامنه و یا ارتباط با ریسلرکلاب نداره. ایشون میخواد whmcs رو به ریسلرکلاب وصل کنه. کرون جاب به چه دردشون میخوره؟
پ.ن: شما که لایسنس دارید بهره همیشه از خود whmcs مشکلاتتونو حل کنید. سریعتر، مطمئن تر و بی دردسرتر
ممنون دکمه تشکر برای همچنیم مواقعی هست ... :65:
خب حالا بریم سر اصل مطلب
از دوست خوبمون هم شیوا هاست تشکر میکنم یه نکته ای گفتن که صبح من مغزم در حد انفجار بود میخواستم بگم یادم رفته بود هی فکر میکردم خدایا یه نکته دیگه هم بودا
دوست عزیز تیزپروار آیپی هم که دوست خوبمون شیوا هاست گفتن یه تست بکنید ببینید آیپی درسته یا نه (آیپی سرور با آیپی api داخل پنل نمایندگی دومینتون)
من اون فایل تست آیپی رو هم ضمیمه میکنم که اگر نمیدونید اون فایل تست زرین پال کجاست از همینجا بردارید
(خواستم پیوست کنم گفتم شاید یه سری بیان بگن آقا ویروسه و ... آپلود نکن ولش لینک مستقیم برات گذاشتم از خود زرین پال که گم نشی اونجا)
نه مال من هیچ اروری نمیده تو خود whmcs ثبتش هم میکنه اما تو کلاب رجیستر نمیشه
آی پی رو هم دقیقا با همین تست آی پی زرین پال داخل کلاب وارد کردم چرا اینطوریه چیکار باید کرد ؟
hamidjan
March 15th, 2012, 23:12
شک نکنید که یا مربوط به آی پی میشه و یا مربوط به فایروال هاست شما.
آی پی رو دقت کنید که درست وارد کنید. اگر آی پی اختصاصی دارید اونو نباید وارد کنید (البته اینو توی wht.com خوندم). آی پی اصلی سرور رو باید وارد کنید.
tofanweb
March 15th, 2012, 23:31
آی پی رو هم دقیقا با همین تست آی پی زرین پال داخل کلاب وارد کردم چرا اینطوریه چیکار باید کرد ؟
ببخشید یه سوال دارم میشه بگید چه جوری این موضوع رو تست کردید و میگید ثبت میکنه و اروری نمیده اما تو کلاب رجیستر نمیشه؟
وقتی دکمه ثبت زده میشه تو whmcs یه سری اطلاعات از طریق پرت خاص خودش به کلوپ فرستاده میشه و وقتی ثبتش نهایی شد پیغام نهایی شدن از کلوپ به whmcs میاد و whmcs میگه بدون خطا ثبت شد.
یه جای کار شما مشکل داره احتمالا درست تست نکردید
نظر من اینه به یه طراح بدید اوکی بکنه
شک نکنید که یا مربوط به آی پی میشه و یا مربوط به فایروال هاست شما.
آی پی رو دقت کنید که درست وارد کنید. اگر آی پی اختصاصی دارید اونو نباید وارد کنید (البته اینو توی wht.com خوندم). آی پی اصلی سرور رو باید وارد کنید.
یه چیزی خب دوست من اگر آیپی یا فایروال هاستش مشکل داشته باشه پس چرا میگه بدون هیچ اروری ثبت میشه ؟ خب اگر فایروال هم مشکل داشته باشه و نگذاره ثبت بشه بازم whmcs ارور اتصال به درگاه کلوپ رو میده /:)
من که گیج شدم نه ارور میده نه ثبت میکنه :66:
hamidjan
March 15th, 2012, 23:52
یه چیزی خب دوست من اگر آیپی یا فایروال هاستش مشکل داشته باشه پس چرا میگه بدون هیچ اروری ثبت میشه ؟ خب اگر فایروال هم مشکل داشته باشه و نگذاره ثبت بشه بازم whmcs ارور اتصال به درگاه کلوپ رو میده /:)
پست های قبلی رو یه مطالعه بفرمایید. ارور رو در یکی از پست ها نوشتند.
tofanweb
March 16th, 2012, 00:04
پست های قبلی رو یه مطالعه بفرمایید. ارور رو در یکی از پست ها نوشتند.
تنها پستی که درباره ارور من از ایشون میبینم :
میشه اون پست رو نقل قل کنید من ببینم جالبه اصلا ندیدم که اروری نوشته باشن
فکر کنم پیر شدم فشار اومده به چشمام :-<
hamidjan
March 16th, 2012, 12:26
بله اشتباه از من بود.
دوست دیگری این مشکل رو داشتند که ارور رو نوشته بودند (ServerDL.com (http://www.webhostingtalk.ir/member/29526/))
ولی استارتر تاپیک گفتند ارور نمیده.
البته اینکه ارور نمیده هم تا حدی میتونه توجیه منطقی داشته باشه. میتونه علتش این باشه که روی سرورشون بعضی توابع غیر فعال هستند.
هر چند توی لاگ خود whmcs اینها رو کامل می نویسه و اونها رو باید دقت کرد.
tizparvaz
March 17th, 2012, 01:24
ببخشید یه سوال دارم میشه بگید چه جوری این موضوع رو تست کردید و میگید ثبت میکنه و اروری نمیده اما تو کلاب رجیستر نمیشه؟
وقتی دکمه ثبت زده میشه تو whmcs یه سری اطلاعات از طریق پرت خاص خودش به کلوپ فرستاده میشه و وقتی ثبتش نهایی شد پیغام نهایی شدن از کلوپ به whmcs میاد و whmcs میگه بدون خطا ثبت شد.
یه جای کار شما مشکل داره احتمالا درست تست نکردید
نظر من اینه به یه طراح بدید اوکی بکنه
نه میدونید چطوری ثبت میکنه دقیقا همون شکلی که وی پی اس ثبت میشه دومینو ثبت میکنه واسه پرداخت هم میره اما اون دومین رجیستر نمیشه
مگه واسه وی پی اس ما به سرور وصلش کردیم که بخواد از اونجا پیغام بده این دومینم همینطور
اصلا این آدرس سایت من خودتون برید ببینید
tizparvaz.com
دومین بزنید میگه آزاده ثبت مکنه حتی اگه پرداخت کنین پرداختم میکنه اما تو کلاب هیچ اتفاقی نمیوفته (اگه کسی پرداختم کرد واسه تست مشکلی نداره هزینرو بر میگردونم)
این از چی میتونه باشه آی پی مطمئنم درسته
shivahost
March 17th, 2012, 02:42
نه میدونید چطوری ثبت میکنه دقیقا همون شکلی که وی پی اس ثبت میشه دومینو ثبت میکنه واسه پرداخت هم میره اما اون دومین رجیستر نمیشه
مگه واسه وی پی اس ما به سرور وصلش کردیم که بخواد از اونجا پیغام بده این دومینم همینطور
اصلا این آدرس سایت من خودتون برید ببینید
tizparvaz.com
دومین بزنید میگه آزاده ثبت مکنه حتی اگه پرداخت کنین پرداختم میکنه اما تو کلاب هیچ اتفاقی نمیوفته (اگه کسی پرداختم کرد واسه تست مشکلی نداره هزینرو بر میگردونم)
این از چی میتونه باشه آی پی مطمئنم درسته
یعنی حتی اردر در ریسلرکلاب ثبت نمیشه که انجام نشده باشه؟
hamidjan
March 17th, 2012, 10:11
تا زمانی که از whmcs نال شده استفاده کنید، این قبیل مشکلات پیش میاد و کسی هم نمیتونه کمکتون کنه.
tizparvaz
March 17th, 2012, 23:24
تا زمانی که از whmcs نال شده استفاده کنید، این قبیل مشکلات پیش میاد و کسی هم نمیتونه کمکتون کنه.
خوب این نال نشدش چنده کجا هست ؟
tofanweb
March 18th, 2012, 00:49
خوب این نال نشدش چنده کجا هست ؟
نال نشده باید لایسنس خریداری کنید که کسیک ه میخواید خریداری کنید باید بگید براتون بعد خرید لایسنس whmcs اصلی را نصب میکنن
لایسنسش هم ماهانه هست قیمتش هم حدود ماهانش حدود 20 تا 30 تومن و سالانه که قیمتش بالاتره هست
به نظر من مشکل از نال نیست. یا خود اسکریپته که بهتره از یه جا دیگه دانلود و نصبو تنظیم کنید یا تنظیمات هست یا خود رسیلر کلوپ
tizparvaz
March 18th, 2012, 02:05
نال نشده باید لایسنس خریداری کنید که کسیک ه میخواید خریداری کنید باید بگید براتون بعد خرید لایسنس whmcs اصلی را نصب میکنن
لایسنسش هم ماهانه هست قیمتش هم حدود ماهانش حدود 20 تا 30 تومن و سالانه که قیمتش بالاتره هست
به نظر من مشکل از نال نیست. یا خود اسکریپته که بهتره از یه جا دیگه دانلود و نصبو تنظیم کنید یا تنظیمات هست یا خود رسیلر کلوپ
من از نالر دانلود کردم از کجا خوب بگیرم ؟
tofanweb
March 18th, 2012, 02:39
من از نالر دانلود کردم از کجا خوب بگیرم ؟
سلام مجدد
دوست من یه کم کافی بود سرچ کنید تو همین انجمن هست :
http://www.webhostingtalk.ir/f176/32220/
نالرز به خدا خرابه دوستان چرا همه میرن از اونجا دانلود میکنن من همین قبل این که بیام اینجا جواب این دوستمون رو بدم یکی از دوستام نالرز نصب کرده بود کلی مشکل عجیب غریب دیگم داشت من نسخه خودم رو براش اوکی کردم تمام مشکلاتش حل شد(حالا من نه طراحمون)
نالرز دستکاری زیاد کرده خراب کرده از جاهای دیگه دانلود کنید/:)
tizparvaz
March 18th, 2012, 03:15
سلام مجدد
دوست من یه کم کافی بود سرچ کنید تو همین انجمن هست :
http://www.webhostingtalk.ir/f176/32220/
نالرز به خدا خرابه دوستان چرا همه میرن از اونجا دانلود میکنن من همین قبل این که بیام اینجا جواب این دوستمون رو بدم یکی از دوستام نالرز نصب کرده بود کلی مشکل عجیب غریب دیگم داشت من نسخه خودم رو براش اوکی کردم تمام مشکلاتش حل شد(حالا من نه طراحمون)
نالرز دستکاری زیاد کرده خراب کرده از جاهای دیگه دانلود کنید/:)
مشکل من الان یکیفارسی نبودن ایمیل که چندتای اصلیرو دیگه خودم دستی فارسی کردم دومیش فک میکنم ایمیل واسه پایان اعتبار ارسال نمیشه و سومیش همین وصل کردن به ریسلر کلابه
البته هنوز سراغ وصل کردن به whm نرفتم خدا میدونه اونم مشکل داره یا نه
یعنی با نصب این نسخه همه مشکلات حل میشه و یه نکته اینکه من تو همین انجمن سرچ کردم نالر و پیدا کردما نمیدونم اونجا میگفتن بهترینش اینو اینا
tofanweb
March 18th, 2012, 04:12
مشکل من الان یکیفارسی نبودن ایمیل که چندتای اصلیرو دیگه خودم دستی فارسی کردم دومیش فک میکنم ایمیل واسه پایان اعتبار ارسال نمیشه و سومیش همین وصل کردن به ریسلر کلابه
البته هنوز سراغ وصل کردن به whm نرفتم خدا میدونه اونم مشکل داره یا نه
یعنی با نصب این نسخه همه مشکلات حل میشه و یه نکته اینکه من تو همین انجمن سرچ کردم نالر و پیدا کردما نمیدونم اونجا میگفتن بهترینش اینو اینا
عزیز فارسی سازی ایمل که تو گوگل سرچ کن ایمیل فارسی ایران آشیانه برای whmcs
من قبلا چنین چیزی به چشمم خورده بود توی نت
و این که بگم مطمئن باش نالر مشکل داره و حتی خیلی مشکلات شاید الان باهاش بر نخوردی ولی در آینده میخوری
آره نالر خوب بود من حتی یه فایلم دارم ازش نسخه قدیمی تره whmcs که خوبه ولی تو این جدیده دستکاری زیاد کردن یه جورایی اومدن ابرو درست کنن چشمم کور کردن
برادر من خودت رو راحت کن بده به یه طراح خب همه کارات رو انجام بده سیستم رو اتوماتیک تحویلت بده دیگه
نصب کن و مطمئن برو جلو چون خیالت دیگه جمع میشه مشکل نداره برنامه whmcs
البته اگر نظر من رو میخوای روی یه ساب دومین دیگه نصب کن و اونجا تست کن که اگر نتونستی ای هر چیزی اینی که تا الان اوکی کردی نپره بندازی گردن من :P
قراره هاستینگ راه اندازی کنید ؟
tizparvaz
March 18th, 2012, 04:57
عزیز فارسی سازی ایمل که تو گوگل سرچ کن ایمیل فارسی ایران آشیانه برای whmcs
من قبلا چنین چیزی به چشمم خورده بود توی نت
و این که بگم مطمئن باش نالر مشکل داره و حتی خیلی مشکلات شاید الان باهاش بر نخوردی ولی در آینده میخوری
آره نالر خوب بود من حتی یه فایلم دارم ازش نسخه قدیمی تره whmcs که خوبه ولی تو این جدیده دستکاری زیاد کردن یه جورایی اومدن ابرو درست کنن چشمم کور کردن
برادر من خودت رو راحت کن بده به یه طراح خب همه کارات رو انجام بده سیستم رو اتوماتیک تحویلت بده دیگه
نصب کن و مطمئن برو جلو چون خیالت دیگه جمع میشه مشکل نداره برنامه whmcs
البته اگر نظر من رو میخوای روی یه ساب دومین دیگه نصب کن و اونجا تست کن که اگر نتونستی ای هر چیزی اینی که تا الان اوکی کردی نپره بندازی گردن من :P
قراره هاستینگ راه اندازی کنید ؟
نظر خودم هم همینه اما دنبال کسی میگردم که هم قالب خوب بسازه واسه این سیستم هم نصبو تنظیمات امنیتی و غیره بله هاستینگ و نیم نگاهی هم به سرور مجازی داریم
tizparvaz
March 20th, 2012, 12:56
پس هیچ کاری نمیشه کرد چون نال شدست نمیشه به ریسلر کلاب وصلش کرد ؟
یه سوال کلا چه کرون جاب هایی باید اد کنیم ؟
واسه هاست ، سرور ، دامین و سایر موارد (منظورم کل دسته بندی های محصولاتی که تو whmcs داریم ) آدرس ها به چه شکل میشه ؟
اونطوری که من فهمیدم این کرون جاب چک یکنه که چه سویسهایی تموم شده و ایمیل میفرسته واسه کاربر درسته ، پس بهتره واسه همه دسته بندی محصولاتمون یه کرون جاب تعریف کنیم ادرسشون چی میشه ؟
irmpmn
March 20th, 2012, 16:29
از اینجا میتونید لایسنس خریداری کنید
WHMCS[CompleteSolution] - نسخه فارسی (http://www.whmcs.ir)
tizparvaz
March 23rd, 2012, 15:42
یه بار کامل اگه بگین چه کرون جابهایی باید اد بشه من فک کنم دیگه کلا مشکلم حله ایراد دیگه ای نداره
tofanweb
March 23rd, 2012, 16:21
پس هیچ کاری نمیشه کرد چون نال شدست نمیشه به ریسلر کلاب وصلش کرد ؟
نال شده سالم هم میتونه کار بکنه فرقی نداره
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
یه بار کامل اگه بگین چه کرون جابهایی باید اد بشه من فک کنم دیگه کلا مشکلم حله ایراد دیگه ای نداره
youraddress Whmcs poshe = منظورم جای فعلی سیستم فروش هست اگر در روت اصلیه کلا اون قسمت youraddress Whmcs poshe
رو بردار اگر نه دقیقا جای اون رو بگذار
میتونی این دستورات رو کامل در خود سیستم فروشت ببینی
تنظیمات ---> اتوماسیون
و
تنظیمات ---> ثبت کننده های دومین ---> رسیلر کلوپ رو انتخاب کن میاد
همین دوتا وارد بشه کافیه ؟
پس واسه هاست و وی پی اس چیزی نمیخواد ؟
chegini
January 8th, 2014, 09:55
با سلام
منم همین مشکل رو دارم لطفاً کسی اطلاعاتی داره بزاره ثواب داره بخدا
کلا بحث این آدرس های کرون جاب و نوع شناساییشون 1مشکل عجیبیه دایرکت ادمین یک آدرس default قبلش داره آیا کد رو باید در ادامه اش کپی کرد؟؟؟
اگه کسی باشه یک آموزش کامل بده ممنون میشم ویا به ایمیل بفرسته : amirpedram.chegini@yahoo.com