PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه مورد نظرمExpirat شده اما نمیتونم بخرمش؟

alvan
March 13th, 2012, 03:52
دامنه یک هفته پیش مهلتش تموم شده وطرف تمدید نکرده کی میتونم من برای خریدش اقدام کنم الان چرا دامنه باز نیست؟ مگه مهلتش تموم نشده ؟
دوستان کمک کنن به علت مشاوره با یکی از اعضای قدیمی سایت اسم دامنه رو نمیتونم بگم معذرت
ولی میخوام بگیرمش چفدر دیگه باید صبر کنم؟

قبلا از راهنمایی های دوستان انجمن سپاسگزارم
Creation Date: 07-Mar-2011
Expiration Date: 07-Mar-2012

AlmaHost
March 13th, 2012, 03:55
باسلام
از طریق کدام رجستری ثبت شده بود؟
چون معمولا بعضی ها امتیاز دامنه رو بعد از اتمام تاریخ تا یک مدت برای صاحبش نگاه میدارند.

alvan
March 13th, 2012, 04:00
فکر کنم اینه
directi internet solutions pvt. Ltd. D/b/a publicdomainregistry.com

---------- Post added at 02:58 AM ---------- Previous post was at 02:56 AM ----------

Date: Mon, 12 Mar 2012 23:13:25 GMT
Server: Apache/2.2.3 (Red Hat)
X-Powered-By: PHP/5.3.10
IP: 208.91.197.101 (http://www.webramz.com/whois/208.91.197.101)
Country-Code: VG
Country-Name:
Virgin Islands, British

---------- Post added at 03:00 AM ---------- Previous post was at 02:58 AM ----------

کی ازاد میشه یه هفته هم ازش گذشته

hamidjan
March 13th, 2012, 04:13
دامنه اکسپایر شده ولی تا دو ماه صاحب دامنه فرصت داره که این دامنه رو ثبت کنه. یعنی 2 ماه منهای یک هفته دیگر هم باید صبر کنید تا آزاد بشه.
البته بعد از این مدت هم تضمینی نیست که دامنه حتما آزاد بشه.

shivahost
March 13th, 2012, 04:13
72 روز تا 75 روز دیگه آزاد میشه

alvan
March 13th, 2012, 04:16
ای بابا چقدر دیر آخه

---------- Post added at 03:16 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------

سپاسگزام از جواب هاتون

vahidmom
March 13th, 2012, 10:54
دوره آزاد (Available):
در اين دوره دامنه براي ثبت آزاد مي باشد و مي توان با پرداخت هزينه ثبت دامنه آنرا به نام خود ثبت نمود.

دوره فعال (Active):
در اين دوره دامنه فعال بوده و مالک آن مي تواند در هر زمان آن را تمديد نمايد.
مدت تمديد به انتهاي مدت اعتبار قبلي دامنه اضافه خواهد شد. همچنين مدت اعتبار دامنه نمي تواند بيش از 10 سال از تاريخ جاري باشد.

دوره منقضي (Expired):
در صورتي که در دوره Active دامنه تمديد نشود، در اين دوره دامنه غير فعال خواهد شد. توجه کنید دامنه ای که منقضی شده باشد توسط کسی قابل تمدید مجدد نمی باشد.

دوره بازخريد (Redemption Grace):
پس از گذشت 45 روز از تاريخ انقضاي دامنه، اين دوره 30 روزه آغاز مي شود. در اين دوره همانند دوره Expired دامنه غير فعال مي باشد. توجه کنید دامنه ای که در این دوره قرار داشته باشد توسط کسی قابل تمدید مجدد نمی باشد.

دوره حذف (Pending Deletion):
در اين دوره پنج روزه حتي مالک دامنه نيز نمي تواند دامنه را تمديد کند.
پس از اتمام اين دوره دامنه براي ثبت مجدد توسط همگان آزاد خواهد شد و به حالت Available در خواهد آمد.