توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تنظیم dns های سرور
irancheat2
March 13th, 2012, 02:17
سلام
من الان وی پی اس رو کامل کانفیگ کردم با امنیت مناسب + whm
اما حالا نمیدونم باید کجا ns1.site.com و ns2.site.com رو ایجاد کنم . الان اگه کسی بگه دی ان اس سرور رو بده تا ست کنیم من نمیدونم چی بگم
جستجو هم کردم اما ...
دوستان من مبتدی هستم لطفا به صورت لینکی آدرس بدید . با تشکر
---
March 13th, 2012, 02:36
از قسمت Basic Cpanel/Whm Configuration
AvalinHost
March 13th, 2012, 02:58
اول توی پنل دامنه دوتا child name ادد کنید و ip سرور رو بدین بهشون.
بعد توی whm سرور از قسمت Basic cPanel & WHM Setup پایین صفحه همون دوتا نیم سرور ها رو وارد کنید و روی assign ip address کلیک کنید و ip بدین و همچینین روی add an A entry for this nameserver کلیک کنید تا a record هم اضافه بشه برای نیم سرورها
بعد این دوتا و یا چندتا نیم سرور رو بدین به مشتریتون که به عنوان نیم سرور دامنه ست کنن.
irancheat2
March 13th, 2012, 15:46
سلام از راهنمایی خوبتون متشکرم
برای هر نیم سرور باید یک آی پی درج شود یا اینکه میشه برای هر دو ان اس 1 و انس اس 2 یک آی پی رو به کار برد !!!؟؟؟؟
وی پی اس من 1 ip داره
زمانی که میخام ns2 رو اد گنم پیغام خطا میده . ایجاد میشه اما در قیمت آی پی در بخش رکورد کادر IP خالی هست . یعنی باید 2 تا ip سرور داشته باشه ؟
یه سوال دیگه هم پیش اومد
دوست عزیز AvalinHost
بعد از اینکه این کارها رو انجام دادم و پکیج های هاستینگ رو هم ایجاد کردم چطوری باید به یک مشتری ایجاد کنم و هاست رو به دامین اون تنظیم کنم .
مثلا مشتری پکیج 500 مگابایت رو میخاد خریداری کنه و حالا ان اس های منو هم ست کرده
من باید چطوری بهش پنل بدم ؟
میدونم دارم خیلی ابتدایی سوال میپرسم . اگه بلد بودم خوب بود .
whm قسمتی نداره مثل file manager که بشه تمام فایل ها و فولدر ها رو دید ؟ و chmode شون رو تغییر داد ؟ در اس اس اچ نمیشه فهمید که آیا دستور chmod اعمال شده یا نه . یه راهنمایی کوچیک در این مورد
با تشکر از شما و صبر و بردباریتان
AvalinHost
March 13th, 2012, 16:15
- برای هردو میتونید از یک ip استفاده کنید.
- مشکلی نیست، ولی برای هاست نیم هم حتما یک a record ثبت کنید.
- همین نیم سرور هارو به مشتری میدین و میگین که ست کنه در پنل دامنش.
- از قسمت Create a New Account یک هاست برای مشتری بسازید. بهتره که در مورد ساخت هاست در whm بیشتر مطالعه کنید. در همین انجمن هم مطالب خوبی پیدا میشه.
- مشکلی نیست، یاد میگیرید، همه که از ابتدا بلد نبودن!
- خیر ندارد، از دستور ls -l در ssh استفاده کنید chmod و chown معلوم هست.