توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویندوز کرش کرده!؟
siingle_boy
March 13th, 2012, 00:19
سلام این یعنی چی
---------------------------------
ویندوزتون کرش کرده و بالا نمیاد
باید ویندوز ریلود بشه
-------------------------------
چیکار کنم نزدیک به 150 تا فیلم روی xampp دارم اونم رویه دسکتاپ بدبخت میشم که لتفا یکی کمک کنه
MagicVps.Com
March 13th, 2012, 00:55
یعنی اینکه کلا ویندوز خدا بایمرزش خراب شده و تنها راهش اینکه که بارتون نصب مجدد کنند نصب مجد هم که بشه میشه مثل روز اول که صفرکیلومتر تحیول گرفتدی یعنی کل دیتا از بین میره طبق چیزی که بهتون گفتن
rezahd
March 13th, 2012, 01:05
سلام اگر اطلاعات شما روی سیستم هست میتوانید درخواست بدید که یک سیستم عمال جدید براتون نصب کنند و اضافه کنم هارد قبلی به این هارد اضفه کنند تا بتوانید اطلاعات خود را روی ویندوز جدید منتقل کنید به سیستم عامل جدید نصب شده
AvalinHost
March 13th, 2012, 02:21
بله، فرمایشات دوستمون تایید میشه.
بگین موقع delete کردن سرور، هارد رو delete نکنن سپس بعد از ادد کردن سرور جدید هاردتون رو در سرور جدید ادد کن و بعد از بالا اومدن به احتمال 99% میتونید اطلاعاتتتون رو کپی کنید در هارد سرور جدید بعد بگین که هارد قبلی رو حذف کنن.
MagicVps.Com
March 13th, 2012, 02:31
باید خیل یخوش شانس باشن که بعدزا کرش کردن دیتا روی اون هارد به عنوان هارد دوم روی سرور جدید قابل استفاده باشه در کل 50 50 هست
AlmaHost
March 13th, 2012, 02:36
باسلام
ببنید با ویندوز live یا repair کردن ویندوز فعلی مشکلتون حل میشه