PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب VMware بر روی سیستم خانگی

amin7x
March 12th, 2012, 16:01
سلام دوستان

من در انجمن جستوجو کردم اما نتیجه ای درستی نگرفتم.

من آموزش نصب VMware بر روی سیستم خانگی میخواهم. اگر میشه آموزش کامل دقیقی باشه.

و بعد میخواهم میخواهم آخرین نسخه vmware را روی سیستمم نصب کنم مشکلی نیست؟

و اگر لایسنس نداشته باشم مشکلی پیش می آید؟

ممنون

TukaNet
March 12th, 2012, 16:15
VMware نام یک شرکت هست نه برنامه !

شرکت VMware محصولات مختلفی داره مثلا VMware Server, VMwareworkstation,VMware ESXi و ...

قصد دارید کدومنسخه رو روی پی سی نصب کنید ؟ در ضمن مشخصات سخت افزار رو هم بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.

vps-baran.ir
March 12th, 2012, 17:22
من رو سیستمم VMware vSphere Client نصب دارم

البته تا حالا پیش نیومده بود

از دوستان و اساتید می خواستم بپرسم مجازی ساز امکان اینو داره که رو سیستم خونگی بالا بیاری

یعنی عین بعضی از نرم افزار ها که با ای پی 172.0.0.1 البته ای پی دقیق یادم نیست

آیا میشه رو سیستم خونگی نصب باشه و با یه آی پی بالا بیاری؟

واسه مجازی سازی رو سیستم خونگی؟

amin7x
March 12th, 2012, 17:44
VMware نام یک شرکت هست نه برنامه !

شرکت VMware محصولات مختلفی داره مثلا VMware Server, VMwareworkstation,VMware ESXi و ...

قصد دارید کدومنسخه رو روی پی سی نصب کنید ؟ در ضمن مشخصات سخت افزار رو هم بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.

ببخشید

VMware ESXi رو میخوام روی سیستم نصب کنم.(فکر کنم اکثر کسانی که VPS میفروشن همین مجازی ساز رو نصب میکنند)

مشخصات سیستم من:

Ram : 2 GIG DDR3
Cpu : Intel ( کورش یادم نیست)
Motherboard : Gigabayte EP43 T - USB3

دیگه نمیدنم چی بگم.
شما بپرسید.

CityKala.net
March 12th, 2012, 18:26
ببخشید

VMware ESXi رو میخوام روی سیستم نصب کنم.(فکر کنم اکثر کسانی که VPS میفروشن همین مجازی ساز رو نصب میکنند)

مشخصات سیستم من:

دیگه نمیدنم چی بگم.
شما بپرسید.

تا جایی که ما میدونیم وی ام ویر تقریبا 1 گیگ رم شایدم 2 گیگ پر کنه

TukaNet
March 12th, 2012, 18:27
من رو سیستمم VMware vSphere Client نصب دارم

البته تا حالا پیش نیومده بود

از دوستان و اساتید می خواستم بپرسم مجازی ساز امکان اینو داره که رو سیستم خونگی بالا بیاری

یعنی عین بعضی از نرم افزار ها که با ای پی 172.0.0.1 البته ای پی دقیق یادم نیست

آیا میشه رو سیستم خونگی نصب باشه و با یه آی پی بالا بیاری؟

واسه مجازی سازی رو سیستم خونگی؟

برنامه vSphere Client همونطور که از اسمش پیداست یک کلاینت هست

کلاینت معمولا به برنامه هایی اطلاق میشکه که از طریقشون به برنامه اصلی متصل میشوید

برنامه vSphere Client هم برای اتصال به مجموعه vSphere استفاده میشه

ببخشید

مشخصات سیستم من:

دیگه نمیدنم چی بگم.
شما بپرسید.

در مورد ESXi باید این نکته رو مد نظر داشته باشید که این برنامه یک برنامه کاملا تخصصی هست

شرکت هایی که نرم افزارهای تخصصی تولید میکنند معمولا با شرکت های بزرگ سخت افزاری هماهنگ هستند و هدف های مشترکی رو دنبال میکنند

در نتیجه شرکت VMware در تولید این برنامه و در اقدامی هماهنگ با شرکت های سخت افزاری از ساپورت سخت افزارهای دسکتاپ ( سیستم های خانگی ) خودداری میکند

در مورد سخت افزار شما ، بعید میدونم که ESXi از سخت افزار شما پشتیبانی کند ( با وندورهای شبکه یا استوریج منیجر مشکل پیدا میکنه و اجازه نصب نمیده )

در ضمن این برنامه حدود یک گیگ رم اشغال میکنه و باید مقدار رم مناسب با نیاز خود تهیه کنید

softsky
March 12th, 2012, 18:39
سلام

-در مورد vmware esxi بالاخره متوجه نشدیم این سیستم عامل هست یا نه؟!

- ایا مستقیما روی سیستم نصب میشه یا باید روی لینوکس(مثلا سنتوس) نصب بشه؟

CityKala.net
March 12th, 2012, 18:42
مستقیم میتونید نصب کنید
سیستم عامل هستش

_omid_
March 12th, 2012, 19:16
سلام دوستان

من در انجمن جستوجو کردم اما نتیجه ای درستی نگرفتم.

من آموزش نصب VMware بر روی سیستم خانگی میخواهم. اگر میشه آموزش کامل دقیقی باشه.

و بعد میخواهم میخواهم آخرین نسخه vmware را روی سیستمم نصب کنم مشکلی نیست؟

و اگر لایسنس نداشته باشم مشکلی پیش می آید؟

ممنون

با درود
بله امکان نصب vmware روی سیستم خانگی هست.
پیشنهاد من vmware player نصب کنین و ویندوز 8 هم ساپورت میکنه
از گوگل میتوانید دانلود کنید.
با تشکر

amirlord
March 12th, 2012, 19:21
سلام
سری مجازی ساز VMware برای سیستم های دسکتاپ Workstation هست
VMware Workstation: Run Multiple OS Including Linux & Windows7, on Virtual Machines (http://www.vmware.com/products/workstation/)
روی کامپیوتر های عادی خیلی عالی جواب میده و رم زیادی هم مصرف نمی کنه .

payam_pprr
March 22nd, 2012, 18:33
سلام. یه راهنمایی می خوام. زیاد سرچ کردم. اما متاسفانه بی نتیجه بود. مشخصات سیستم من اینه
Motherboard: ASUS P6T
CPU: Core i7 20
RAM: 6GB DDR III 1600
میخوام بدونم امکان نصب ESXi و یا هر سیستم عامل virtual دیگه مثل XEN , Hyper V , ... رو دارم که هزینه کنم و ۱۲ گیگ دیگه رم اضافه کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
به مادربردم شک دارم که virtualization رو ساپورت میکنه یا نه

_omid_
March 23rd, 2012, 00:38
سلام. یه راهنمایی می خوام. زیاد سرچ کردم. اما متاسفانه بی نتیجه بود. مشخصات سیستم من اینه
Motherboard: ASUS P6T
CPU: Core i7 20
RAM: 6GB DDR III 1600
میخوام بدونم امکان نصب ESXi و یا هر سیستم عامل virtual دیگه مثل XEN , Hyper V , ... رو دارم که هزینه کنم و ۱۲ گیگ دیگه رم اضافه کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
به مادربردم شک دارم که virtualization رو ساپورت میکنه یا نه

با درود
دوست عزیز شما نمیخواین که با سیستم خانگی سرور مجازی ارایه بدین که فقط در حد یادگیری و استفاده شخصی خوبه ( به نظر من )
بعد سیستم شما VMware-workstation و Vmware Player میتوانین نصب کنید. البته کلاینت های دیگری هم هست. ولی من با این 2 مورد کار کردم در سیستم خانگی. رم و سی پی یو و ... هم کافیه
با احترام.

payam_pprr
March 23rd, 2012, 01:01
ممنون از جواب سریعتون.
من منظورم این بود که میشه ESXi رو نصب کرد؟ میخوام کار با خود سیستم عاملش و نصبش و ... رو یاد بگیرم. گاهی هم پروژه هایی واسه شرکت های کوچیک بهم میخوره. میخوام بدونم میشه روی این سیستم های خانگی واسشون این سرور های مجازی رو ارایه بدم یا خیر. ممنون

_omid_
March 23rd, 2012, 01:14
ممنون از جواب سریعتون.
من منظورم این بود که میشه ESXi رو نصب کرد؟ میخوام کار با خود سیستم عاملش و نصبش و ... رو یاد بگیرم. گاهی هم پروژه هایی واسه شرکت های کوچیک بهم میخوره. میخوام بدونم میشه روی این سیستم های خانگی واسشون این سرور های مجازی رو ارایه بدم یا خیر. ممنون

با درود
Vmware Esxi بر روی لینوکس نصب میشه و امکان نصب روی ویندوز نیست . ( تا جایی که بنده میدونم ). و در مورد hyper-v شما میتوانین روی سیستم تون windows 2008 R2 نصب کنید و از hyper-v استفاده کنین. اینم بگم ( تا جایی که من میدونم). ولی تو کلاینتی که در بالا گفتم کار میده.
بر روی سیستم خانگی باید ایپی ثابت از ISP تقاضا کنید و بگیرین تا بتوانین مجازی ساز استفاده کنین.
با احترام

payam_pprr
March 23rd, 2012, 01:27
ممنون. من اصلا منظورم بر روی ویندوز نبود. فقط خواستم اینو بدونم که مادربورد من قابلیت ویرچوالیزیشن رو داره یا خیر. و اینکه میتونم مثل یه سرور واقعی (البته با بار کمتر) ازش بهره بگیرم یا نه. به هر حال ممنون از وقت و جوابتون

_omid_
March 23rd, 2012, 01:37
ممنون. من اصلا منظورم بر روی ویندوز نبود. فقط خواستم اینو بدونم که مادربورد من قابلیت ویرچوالیزیشن رو داره یا خیر. و اینکه میتونم مثل یه سرور واقعی (البته با بار کمتر) ازش بهره بگیرم یا نه. به هر حال ممنون از وقت و جوابتون

با درود
مشخصات سیستم خوبه
مثل 1 سرور که نه . ولی برای کارهای معمولی خوبه.
همانطور که میدانید ایران سرعت خوبی نداره یوزرهای خانگی. قطعی برق. و... مشکلات دیگه. ( برای کاربر اصلا پیشنهاد نمیدم ولی برای استفاده شخصی خوبه)
با احترام

payam_pprr
March 23rd, 2012, 01:52
سپاس

tofanweb
March 23rd, 2012, 14:04
ممنون از جواب سریعتون.

با سلام

بله دوست عزیز شما اول باید VMware-workstation را دانلود کنید و نصب کنید و توسط این برنامه یه محیطی در اختیار شما قرار میده که میتوانید هر مجازی سازی دوست دارید نصب کنید و هیچ مشکلو محدودیتی نداره

موفق باشید.:53:

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

سلام

-در مورد vmware esxi بالاخره متوجه نشدیم این سیستم عامل هست یا نه؟!

- ایا مستقیما روی سیستم نصب میشه یا باید روی لینوکس(مثلا سنتوس) نصب بشه؟

سلام

یه جورایی اگر بخوام جوری توضیح بدم که متوجه بشید

یه برنامه کاملا جداگانه هست که محیطی را با نصبش به وجود میاره که میتوانید سرور یا کامپیوتری که روی آن نصب میشه را کنترل کنید و به چند بخش تقسیم کنید و در هر بخش یه سیستم عامل مثل ویندوز و لینوکس نصب کنید.

ابتدا برنامه VMware-workstation را دانلود و نصب کنید که به سیستم خانگی شما آسیب نخوره و مشکل پیش نیاد بعد روی این برنامه که انگار یک کامپیوتر جدا هست ESXI را نصب کنید.:53:

_omid_
March 23rd, 2012, 16:52
با درود دوست گرامی رو مجازی ساز VMware-workstation میشه Esxi نصب کرد؟
و مورد بعدی ( میشه بجای ویندوز رو سیستم لینوکس نصب کنن و Esxi نصب کنین.
اینجوری دیگه ویندوزتان هیچی میشه واسه همین پیشنهاد ندادم.
با احترام

tofanweb
March 23rd, 2012, 16:57
با درود دوست گرامی رو مجازی ساز VMware-workstation میشه Esxi نصب کرد؟
و مورد بعدی ( میشه بجای ویندوز رو سیستم لینوکس نصب کنن و Esxi نصب کنین.
اینجوری دیگه ویندوزتان هیچی میشه واسه همین پیشنهاد ندادم.
با احترام

بله نصب میشه و قبلش نیازی نیست هیچ سیستم عاملی نصب بشه

کافیه تو VMware-workstation مجازی سازی جدید را انتخاب کنید و فایل نصب حالا به صورت ISO هست یا سی دی و ... esxI بگذارید و از اون بوت کنه و نصب کنه فقط همین نیازی به ویندوز و لینوکس و ... نیست اصلا ربطی به اونا نداره تمام اونا رو سرورهایی که توسط exsi میسازید بعدا نصب میشن

EXSI به قول معروف مادره (مجازی سازی تولید سرور) و لینوکس و ویندوز روش نصب میشن

_omid_
March 23rd, 2012, 17:03
بله نصب میشه و قبلش نیازی نیست هیچ سیستم عاملی نصب بشه

کافیه تو VMware-workstation مجازی سازی جدید را انتخاب کنید و فایل نصب حالا به صورت ISO هست یا سی دی و ... esxI بگذارید و از اون بوت کنه و نصب کنه فقط همین نیازی به ویندوز و لینوکس و ... نیست اصلا ربطی به اونا نداره تمام اونا رو سرورهایی که توسط exsi میسازید بعدا نصب میشن

EXSI به قول معروف مادره (مجازی سازی تولید سرور) و لینوکس و ویندوز روش نصب میشن

با درود
تست نزدم که میشه رو کلاینت ( کلاینت دیگه نصب کرد یا نه )
تست میزنم انشاالله
با احترام

tofanweb
March 23rd, 2012, 17:07
با درود
تست نزدم که میشه رو کلاینت ( کلاینت دیگه نصب کرد یا نه )
تست میزنم انشاالله
با احترام

عزیز کلاینت EXSI میشه VMware vSphere Client

شما وقتی VMware-workstation را نصب کردی بعدش هم سرور اختصاصی روش ساختی و EXSI نصب کردید بعد میتونید با VMware vSphere Client به هش متصل بشید و معمولا آیپی رو اینجوری میده :
198.168.0.128

سوالی بود در خدمتم

ramtin140
April 5th, 2012, 00:22
خود نرم افزار به راحتی نصب میشه اما سیستم شما باید مجازی سازی رو ساپورت کنه که در قسمت بایوس سیستم معلومه
به اسم virtualization هستش