توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در راه اندازی وب سایت فروش سرور
mersen
March 11th, 2012, 21:15
من دنبال کسی می گردم که در راه اندازی وب سایت فروش هاست منو همراهی کنه. من طراح وب سایت هستم. اما برای مسائلی مثل whmcs با کپی رایت یا بی کپی رایت بگیریم ، اینکه چه ماژول هایی ضروریه ، راه اندازی Whois و ثبت دامین آنلاین و ... نیاز به یک شخص وارد در این امور دارم. مشکلی در راه اندازی خود سرور و مدیریتش ندارم. برای اینکار هزینه ای مناسب با توجه به بودجه اندکم هم می پردازم. لطفا اگر کسی هست اعلام کنه یا پیام خصوصی بده. با تشکر
overv
March 11th, 2012, 22:26
سلام شما چه نوع همکاری نیاز دارید ؟
ParsWebIT
March 11th, 2012, 23:00
whmcs رو اورجینال بگیرین بهتره چون آپدیت ها خیلی مهم هستند
برای دامنه پنل از دایرکت آی بگیرین حدود 180 تومن در میاد که پنل 100% مال خودتون باشه
سرور رو هم با whmcs ست کنید اکانتها اتوماتیک ایجاد بشن
پرداخت بانک ملت هم گزینه خوبی برای فروش انلاین هست
CityKala.net
March 11th, 2012, 23:17
من دنبال کسی می گردم که در راه اندازی وب سایت فروش هاست منو همراهی کنه. من طراح وب سایت هستم. اما برای مسائلی مثل whmcs با کپی رایت یا بی کپی رایت بگیریم ، اینکه چه ماژول هایی ضروریه ، راه اندازی Whois و ثبت دامین آنلاین و ... نیاز به یک شخص وارد در این امور دارم. مشکلی در راه اندازی خود سرور و مدیریتش ندارم. برای اینکار هزینه ای مناسب با توجه به بودجه اندکم هم می پردازم. لطفا اگر کسی هست اعلام کنه یا پیام خصوصی بده. با تشکر
اگر خواستید کمکتون میکنم
taghi.karimi
March 11th, 2012, 23:44
درود
جهت مدیریت کامل سرور مجازی و اختصاصی به طور کامل در خدمتیم!
kianesfahan
March 12th, 2012, 00:01
درود . مهندسان گروه ما قطعا می توانند شما را راهنمایی کنند . سوالی بود در خدمتیم .
sajadzero
March 13th, 2012, 14:13
اگر خواستید کمکتون میکنم
guerillamethod
March 20th, 2012, 16:37
لطفا شماره تلفنتان را پ.خ یا ایمیل کنید
در چه زمینه هایی اطلاعات دارید؟
overv
March 20th, 2012, 17:54
لطفا شماره تلفنتان را پ.خ یا ایمیل کنید
در چه زمینه هایی اطلاعات دارید؟
یکم زود اومدی :d
lordmhn
March 21st, 2012, 02:20
به نظر من اگه میخواهید فروش راحتی داشته باشید whmcs اصل بگیرید چون هم امنیتش بالا هست و هم امکانات حرفه ای داره و کارتونو راحتر میکنه !
شما میتونید سرورتونو به whmcs وصل کنید و راحت بدون رفتن به پنلی هاست بسازید فقط باید چند نکته تو هماهنگ سازی whmcs با سرورتون داره که باید رعایت کنید وگرنه دیگه مشکلی نداره ، استفاده از whmcs هم که خیلی آسونه اگه نیاز به فیکس کردن بخش های whmcs داشتید در خدمتتونم ! ( برای مثال ساخت سرویس جدید ، تنظیم واحد پولی ، شماره حساب ها ، و.... )