ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه های جلوگیری از حمله های ddos به سرور مجازی

Afsarie
March 11th, 2012, 18:58
باسلام خدمت دوستان و عزیزان.
من یک سرور مجازی ایران دارم که برای گیم سرور استفاده میشه.متاسفانه به سرور های ایرانی زیاد حمله میشه و از جمله این حمله ها یکی از معروف تریناش ddos هست.
من کاری کردم که ای پی سرورم دیگه از بیرون پینگ نمیشه.ایا این میتونه از حمله ddos جلوگیری کنه؟؟
اگر دوستان راهکار های مقابله با حمله های ddos رو میدونید لطفا مطرح کنید.

aminhacker
March 11th, 2012, 20:13
همین که پینگو بستی دیگه DDos نیخوری که,
اما پینگ کلا نبند چون لازم میشه,اندازه پکت های دریافتی در واحد زمان رو بیار پایین + ... بسته به سلیقه خودت

sellpad
March 12th, 2012, 01:21
اقا در ویندوز چطوری میشه جلو ddos رو گرفت؟

farsitools
April 25th, 2012, 00:12
جلو گيري از دي داس نياز به يك فايروال سخت افزاري و نرم افزاريي داره كه بتونه در مقابل اين نوع حملات به خوبي مقاومت كنه كه هزينه هاي زيادي را در بر مي گيره پيشنهاد من منيج حرفه اي يك سرور است كنترل پكت هاي دريافتي و ارسالي مديريت تهداد كانكشن هاي مجاز هر يوزر در يك زمان و....
البته بستگي به نوع حملات و نوع سرور هم دارد در وب سرور ها شناسايي و مسدود ساختن اي پي داسر يا رنج آن در يك بازه زماني ((مثلا در هر حمله براي 1 ساعت بن شود)) مي تونه تا حد زيادي از اين حملات را بكاهد
در گيم سرور ها هم بايد بسته به نوع گيم محدوديت هايي را اعمال نمود و از پچ هاي امنيتي و به روز رساني هم كمك گرفت
در كل يك سرور منيج شده توسط يك شخص متخصص مي تونه حلال اين چنين مشكلات باشد