توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Abuse آمده از طرف OVH
ServerMelli.com
March 11th, 2012, 16:34
با سلام و عرض ادب و احترام
ما یک سرور اختصاصی از کیمسوفی داریم. حال برای ما ابیوزی با متن زیر آمده است:
Hello,
We detected a port scan and / or intrusion attempts
from your server ks311898.kimsufi.com (http://ks311898.kimsufi.com/).
We ask you to please find the origin of these
connections and correct any security fault
that you have identified as soon as possible.
Where these connections are properly made since it is
your server, we ask you to customise the reverse of
server : OVH : PersonnalisationDeReverse (http://guides.ovh.com/PersonnalisationDeReverse)
If no action was taken, we are obliged to turn off your
server.
--------------------------- LOGS OF SCAN
---------------------------
Watch for network scanning or Worm diversify. Many
connections to different machines, to the same port from
the same source IP. TCP.
بعضی از دوستان می گن که به خاطر Netbios هست که باید غیر فعال بشه.
الان به خاطر این ابیوز سرور ما را به مدت 24 ساعت ساسپند کردن.
نمی دونم مشکل از چیه. دیتاسنتر هم نمی گه که مشکل به خاطر چه نرم افزار یا موردی هست.
از دوستان خواهش می کنم اگه اطلاعی دارن، کمکم کنن.
ممنونم و منتظر راهنمایی های دوستان هستم...
aph
March 11th, 2012, 16:51
پورت 25 و 445 رو بستید؟
ویندوزی که روی سرور ها نصب می کنی کرک شده هست؟
amirizadi
March 11th, 2012, 16:53
با سلام
من فکر میکنم به خاطر netscan باشه
ServerMelli.com
March 11th, 2012, 16:56
پورت 25 و 445 رو بستید؟
نه هیچ پورتی بسته نشده.
ویندوزها هم کرک شده هستند...
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
با سلام
به نظرتون باید چی کار کنم؟؟
arman_gts
March 11th, 2012, 16:57
سرور رو برای یک ابیوز ساسپند کردن !؟!
فکر نمی کنم اینکارو بکنن
شما پورتهارو ببند ، 25 و 445 کافیه
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
چندتا ابیوز اومده ؟
سرور رو برای چه کاری استفاده می کنید ؟
یه سایت ، هاستینگ ، وی پی اس و ... ؟
aph
March 11th, 2012, 17:00
نه هیچ پورتی بسته نشده.
ویندوزها هم کرک شده هستند...
---------- post added at 04:56 pm ---------- previous post was at 04:55 pm ----------
به نظرتون باید چی کار کنم؟؟
من هم از کیمسوفی سرور دارم.
اول پورت 25 و 445 را ببندید.
بعد هم پیشنهاد می کنم ویندوز قانونی نصب کنید. وینودز هایی که 60 روزه و 180 روزه هستن. یا برای ویندوز ها کد فعال سازی بگیرید هزینش رو بر روی وی پی اس ها تقسیم کنید. البته هر کد بر روی 2 تا ویندوز کار می کنند.
برای من تا حالا ابیوز نیومده. Https هم استفاده می کنم.
reza115
March 11th, 2012, 17:05
پورت 25 و 445 رو بستید؟
با سلام
سرور رو برای یک ابیوز ساسپند کردن !؟!
فکر نمی کنم اینکارو بکنن
شما پورتهارو ببند ، 25 و 445 کافیه
سلام
آی پی ذکر شده در متن abuse یعنی 37.59.85.21 رو به من تحویل دادند
بنده بعد از اینکه تحویل گرفتم سعی در آپدیت کردن ویندوز داشتم که متاسفانه تقریبا نصف تکمیل شد و بعد دیگه اصلا وارد سایت مایکروسافت نمیشد که بخواد بقیه آپدیت رو ادامه بده
احتمال میدم ویندوزی که استفاده می کنن ویروسی هست و تنها راه حل هم استفاده از یه نسخه ویندوز تمیز و قابل آپدیت باشه
mgp.co.ir
March 11th, 2012, 17:43
برنامه سی سی پ******** نصب کردید .
متاسفانه شبکه ovh با این برنامه مشکل دارد و این برنامه را پورت اسکن شناسایی می کند. برای رفع مشکل باید پورت 445 بلوک کنید .
ServerMelli.com
March 11th, 2012, 17:51
2 بار ایبوز اومده بود که بار اول باهاشون مکالمه هم کردیم و پرسیدیم که مشکل از چیه. متاسفانه راهنمایی نکردند و گفتند که در متن ابیوز مشخصه...
الان برای بار دوم که ابیوز اومد سرور را ساسپند کردند...
بیشتر کار سرور به سرورهای مجازی مربوط میشه که یوزرهامون استفاده می کنن و بیشتر هم ویندوز سرور 2003 هستن.
هاستینگ خودم هم روی همان سرور هست...
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
متاسفانه شبکه ovh با این برنامه مشکل دارد و این برنامه را پورت اسکن شناسایی می کند. برای رفع مشکل باید پورت 445 بلوک کنید .
راستش نه خودم و نه هیچ کدام از مشتری ها از cc***** استفاده نمی کردن.
اما پورت 445 را نبسته بودم...
arman_gts
March 11th, 2012, 17:52
2 بار ایبوز اومده بود که بار اول باهاشون مکالمه هم کردیم و پرسیدیم که مشکل از چیه. متاسفانه راهنمایی نکردند و گفتند که در متن ابیوز مشخصه...
الان برای بار دوم که ابیوز اومد سرور را ساسپند کردند...
بیشتر کار سرور به سرورهای مجازی مربوط میشه که یوزرهامون استفاده می کنن و بیشتر هم ویندوز سرور 2003 هستن.
هاستینگ خودم هم روی همان سرور هست...
شما اول یه ویندوز مناسب و بدون مشکل تهیه کنید (شاید مشکل از خود ویندوز باشه) ، بعد پورتهارو ببندید ، دیگه فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد
پورت های مختلفی توش هست.
اینا به خاطر چی می تونه باشه؟
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
شما اول یه ویندوز مناسب و بدون مشکل تهیه کنید (شاید مشکل از خود ویندوز باشه) ، بعد پورتهارو ببندید ، دیگه فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد
سرور که باز شد یک نشخه 60 روزه از خود مایکروسافت دانلود می کنم. فکر نمی کنم دیگه مشکلی داشته باشه...
porya_spy
March 11th, 2012, 18:53
سلام
اینم لینک دانلود ویندوز 2003 اورجینال با کد فعال سازی و قابلیت اپدیت بدون نیاز به کرک
به دلیل پورت اسکن بسته شده سرور .
اگر ویندوز هست پینگ رو ببینید که روباتشون نتونه پیداتون کنه
smartieuser
March 11th, 2012, 19:46
Netbios رو روی وی پی اس های ویندوزی غیرفعال کنید مشکل حل میشه !
CityKala.net
March 11th, 2012, 20:20
ما بر روی سرور قدیممون از این برنامه استفاده میکردیم در حد ...
مشکلی نداشت
aligoli
March 11th, 2012, 20:45
ServerMelli.com (http://www.webhostingtalk.ir/member/40061/) گرامی، با انجام هر گونه فعالیتی که دوستان گفتند، اگر مشکل حل شد و یا کار دیگه ای کردید که حل شد، حتما بیان کنید چون ممکنه بعد من هم گرفتار چنین مصیبت هایی بشم ...
----------
دیگر دوستان، این ویندوزی که porya_spy (http://www.webhostingtalk.ir/member/34232/) گرامی، معرفی کردند ، استفاده کردند تا حالا ؟ مشکلی نداره ؟
ServerMelli.com
March 11th, 2012, 20:51
به دلیل پورت اسکن بسته شده سرور .
اگر ویندوز هست پینگ رو ببینید که روباتشون نتونه پیداتون کنه
پینگ را ببندم؟ چطوری؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
Netbios رو روی وی پی اس های ویندوزی غیرفعال کنید مشکل حل میشه !
ممنون آقای خسروی بابت راهنماییتون.
سرور را گرفتم تست می کنم ببینم چی میشه. به نظر شما مشکل فقط به این ربط داشته یا اینکه از ویندوز هم بوده؟
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
ServerMelli.com (http://www.webhostingtalk.ir/member/40061/) گرامی، با انجام هر گونه فعالیتی که دوستان گفتند، اگر مشکل حل شد و یا کار دیگه ای کردید که حل شد، حتما بیان کنید چون ممکنه بعد من هم گرفتار چنین مصیبت هایی بشم ...
----------
دیگر دوستان، این ویندوزی که porya_spy (http://www.webhostingtalk.ir/member/34232/) گرامی، معرفی کردند ، استفاده کردند تا حالا ؟ مشکلی نداره ؟
انشاالله سرور را تحویل بدهند، همه روش هایی که دوستان گفتند را تست می کنم. نتیجه را هم حتما همینجا اعلام می کنم...
aph
March 11th, 2012, 20:57
مرحله اول (بستن NetBIOS روی TCP/IP):
1- در ویندوز 2000/XP/2003 روی My Network Places کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.
2- روی آی*** Local Area Connection مورد نظر خود کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید.
3- روی Internet Protocol (TCP/IP) کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
4- گزینه Advanced را انتخاب کرده و تب WINS را برگزینید.
5- NetBIOS را Disable کنید.
* تغییرات فوراً و بدون نیاز به Restart اعمال می شود.
مرحله دو (مسدود کردن پورت 445):
1- Registry Editor را باز کنید (Regedit.exe)
2- مسیر زیر را در Registry دنبال کنید:
HKLM\System\CurrentControlSet\ Services\NetBT\Parameters
3- در صفحه سمت راست گزینه TransportBindName را پیدا و انتخاب کنید.
4- روی گزینه فوق دوبار کلیک کرده و مقدار پیش فرض آن را حذف کنید (default value)
5- از محیط registry editor خارج شده و آنرا ببندید.
6- سیستم را Restart کنید.
7- پس از Reboot دستور netstat -an را اجرا کرده و از عدم وجود ترافیک روی پورت 445 اطمینان حاصل کنید.
aspmaker
March 12th, 2012, 01:45
آی پی سرور مجازی که به من دادید 176.31.65.213 هست.
نمیدونم کمکی میکنه یا نه اما وقتی که تحویل گرفتم اول سعی کردم ویندوز رو آپدیت کنم که نصفه نیمه انجام شد(خاطرتون بشه واسه پشتیبانی هم بعدش اومدم گفتم نمیتونم به سرور ریموت بشم!) بعد شروع کردم به Xampp ، Easy PHP و ... نصب کنم که به مشکل خوردم و نتونستم که بعد هم بیخیال شدم، بعد هم رفتم سراغ IIS. بعد دوباره تصمیم گرفتم که Apache و MySQL روش نصب کنم که انجام شد اما باهاش چون حال نکردم همه رو پاک کردم و دوباره IIS نصب کردم. آخریا هم فقط یه فایل html رو سایت داشتم!
انشالله که مشکل حل بشه ما هم دوباره دسترسی داشته باشیم!
ServerMelli.com
March 12th, 2012, 02:12
آی پی سرور مجازی که به من دادید 176.31.65.213 هست.
نمیدونم کمکی میکنه یا نه اما وقتی که تحویل گرفتم اول سعی کردم ویندوز رو آپدیت کنم که نصفه نیمه انجام شد(خاطرتون بشه واسه پشتیبانی هم بعدش اومدم گفتم نمیتونم به سرور ریموت بشم!) بعد شروع کردم به Xampp ، Easy PHP و ... نصب کنم که به مشکل خوردم و نتونستم که بعد هم بیخیال شدم، بعد هم رفتم سراغ IIS. بعد دوباره تصمیم گرفتم که Apache و MySQL روش نصب کنم که انجام شد اما باهاش چون حال نکردم همه رو پاک کردم و دوباره IIS نصب کردم. آخریا هم فقط یه فایل html رو سایت داشتم!
انشالله که مشکل حل بشه ما هم دوباره دسترسی داشته باشیم!
بله دوست عزیز
واقعا از این مشکل بوجود آمده عذر می خواهیم...
با پرداخت جریمه راضی شدن که تا ساعاتی دیگر باز کنن. انشاالله سرور برسه دست خودمون. نکاتی که دوستان گفتن را رعایت می کنم و زود تحویلتون می دم.
با تشکر
m_dg_farari
March 12th, 2012, 02:29
بله دوست عزیز
با پرداخت جریمه راضی شدن که تا ساعاتی دیگر باز کنن. انشاالله سرور برسه دست خودمون. نکاتی که دوستان گفتن را رعایت می کنم و زود تحویلتون می دم.
با تشکر
دوست من ، یک پیشنهاد به عنوان همکار بهتون میکنم شاید به دردتون بخوره.
این دیتا سنتر به هیچ عنوان برای مجازی سازی (و ارائه ی سرور مجازی به کاربران ایرانی) مناسب نیست.
دقت کردید تا الآن چند نفر تونستن روی این دیتا سنتر دووم بیارن؟ میتونم به جرئت بگم تعدادشون از انگشتان یک دست هم کمتره! اولش شروع میکنن به فعالیت! اما بعد از گذشت مدت خیلی کوتاهی سرور با داون تایم های بسیار زیاد روبرو میشه!
میدویند وقتی تعداد ابیوس های سرورتون به بیش از 5 ابیوس رسید ، دسترسی به دیتای سرور دیگه دست شما نخواهد بود؟ و فقط باید دعا کنید که طرف مقابلتون از دنده ی چپ بیدار نشده باشه؟
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بخش انتقادات پر بشه و ضرر و زیان مالی + روانی به شخص خودتون وارد بشه ، به فکر دیتا سنتری باشید که بتونید باهاش کار کنید!
aspmaker
March 12th, 2012, 02:30
ایرادی به شما وارد نیست آقای داداشی :)
همین جمله درک بالاتون رو میرسونه.
با این که همچین مشکلی پیش اومده اما من به سهم خودم ازتون راضیم. انشالله که موفق باشید.
بالاخره وقوع مشکل اجتناب ناپذیره.
porya_spy
March 12th, 2012, 03:27
----------
من روی تمام وی پی اس هام از این ویندوز استفاده میکنم و براحتی اپدیت میشه البته من از ovh سرور ندارم ولی این ویندوز کاملا اورجینال و بدون دستکاری هست
alis2004
February 7th, 2013, 15:56
با سلام و عرض ادب و احترام
ما یک سرور اختصاصی از کیمسوفی داریم. حال برای ما ابیوزی با متن زیر آمده است:
Hello,
We detected a port scan and / or intrusion attempts
from your server ks311898.kimsufi.com (http://ks311898.kimsufi.com/).
We ask you to please find the origin of these
connections and correct any security fault
that you have identified as soon as possible.
Where these connections are properly made since it is
your server, we ask you to customise the reverse of
server : OVH : PersonnalisationDeReverse (http://guides.ovh.com/PersonnalisationDeReverse)
If no action was taken, we are obliged to turn off your
server.
--------------------------- LOGS OF SCAN
---------------------------
Watch for network scanning or Worm diversify. Many
connections to different machines, to the same port from
the same source IP. TCP.
بعضی از دوستان می گن که به خاطر Netbios هست که باید غیر فعال بشه.
الان به خاطر این ابیوز سرور ما را به مدت 24 ساعت ساسپند کردن.
نمی دونم مشکل از چیه. دیتاسنتر هم نمی گه که مشکل به خاطر چه نرم افزار یا موردی هست.
از دوستان خواهش می کنم اگه اطلاعی دارن، کمکم کنن.
ممنونم و منتظر راهنمایی های دوستان هستم...
پورت 445 ببندید
از ویندوز 180 روز تریال استفاده کند حل می شه
shingo
February 7th, 2013, 16:42
دوست من ، یک پیشنهاد به عنوان همکار بهتون میکنم شاید به دردتون بخوره.
این دیتا سنتر به هیچ عنوان برای مجازی سازی (و ارائه ی سرور مجازی به کاربران ایرانی) مناسب نیست.
دقت کردید تا الآن چند نفر تونستن روی این دیتا سنتر دووم بیارن؟ میتونم به جرئت بگم تعدادشون از انگشتان یک دست هم کمتره! اولش شروع میکنن به فعالیت! اما بعد از گذشت مدت خیلی کوتاهی سرور با داون تایم های بسیار زیاد روبرو میشه!
میدویند وقتی تعداد ابیوس های سرورتون به بیش از 5 ابیوس رسید ، دسترسی به دیتای سرور دیگه دست شما نخواهد بود؟ و فقط باید دعا کنید که طرف مقابلتون از دنده ی چپ بیدار نشده باشه؟
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بخش انتقادات پر بشه و ضرر و زیان مالی + روانی به شخص خودتون وارد بشه ، به فکر دیتا سنتری باشید که بتونید باهاش کار کنید!
دوست عزیز دیتاسنتر ovh بزرگترین دیتاسنتر اروپاست اصلا اینجوری نیست که شما می فرمایید
ezat1
February 7th, 2013, 17:09
پورت 445 ببندید
از ویندوز 180 روز تریال استفاده کند حل می شه
به خدا الان سال 2013 هست ماه دوم ... #-o
mahdi2009
February 13th, 2013, 11:54
به خدا الان سال 2013 هست ماه دوم ... #-o
ماشالله این دیتاسنتر سال و تاریخ نمیشناسه این مشکلات فکر کنم تا چند دهه همراه این دیتاسنتر باشه! فقط یک روز طول میکشه که یک وی پی اس ویندوز رو بشه نصب و تنظیم کرد! لینوکس و دبیان هم که جای خود هنوز موفق به نصب نشدم!!!
compiler
February 13th, 2013, 12:26
عروس نمیتونه برقصه میگه زمین کجه!!!:71:
همونطور که دوسمتون گفت OVH بزرگترین دیتاسنتر اروپا و فکر کنم 4 امین در جهان هست...(کیم سوفی هم زیر مجموعه OVH هست)
اگر softlayer بیاد بزنه تو سرش میگیم غولیه
ولی شما که نمیتونید یک پورت رو ببنیدید واقعا چطور همه چیز بزرگترین در اروپا رو زیر سوال میبرید؟8-|
اگر نمیدانید خوب بپرسید ولی قبل از اینکه یه چیزی بپرونید یه کم فکر کنید!!!
mahdi2009
February 13th, 2013, 15:32
عروس نمیتونه برقصه میگه زمین کجه!!!:71:
همونطور که دوسمتون گفت OVH بزرگترین دیتاسنتر اروپا و فکر کنم 4 امین در جهان هست...(کیم سوفی هم زیر مجموعه OVH هست)
اگر softlayer بیاد بزنه تو سرش میگیم غولیه
ولی شما که نمیتونید یک پورت رو ببنیدید واقعا چطور همه چیز بزرگترین در اروپا رو زیر سوال میبرید؟8-|
اگر نمیدانید خوب بپرسید ولی قبل از اینکه یه چیزی بپرونید یه کم فکر کنید!!!
شما زیاد جوش نزنید عوض متلک پرانی به دوستان اموزش بدین!! پست هم زدم محض اطلاع دوستانی که از این دیتاسنتر میخوان سرویس تهیه بکنن از الان بدونن مثل هیچ دیتاسنتر دیگه ایی نیست این دیتاسنتر. مثلا وی ام وار نصب میکنید بعد از چهار روز خود به خود امکان ورود به وی ام وار ور نخواهید داشت بدون هیچ دلیلی باید ریبیلد بشه وی ام وار!! شبکه هم که جای خود دارد! ولی در کل میشه گفت ارزانترین افرها رو میشه پیدا کرد پس باید با مشکلاتش کنار اومد !
MagicVps.Com
February 13th, 2013, 17:44
شما زیاد جوش نزنید عوض متلک پرانی به دوستان اموزش بدین!! پست هم زدم محض اطلاع دوستانی که از این دیتاسنتر میخوان سرویس تهیه بکنن از الان بدونن مثل هیچ دیتاسنتر دیگه ایی نیست این دیتاسنتر. مثلا وی ام وار نصب میکنید بعد از چهار روز خود به خود امکان ورود به وی ام وار ور نخواهید داشت بدون هیچ دلیلی باید ریبیلد بشه وی ام وار!! شبکه هم که جای خود دارد! ولی در کل میشه گفت ارزانترین افرها رو میشه پیدا کرد پس باید با مشکلاتش کنار اومد !
مثل همیشه
اشکال از مصرف کننده هست ما 1.5 ساله داریم این دیتا سنتر کار میکنم ولی این مشکلات که گفتید هیچ کدوم نداشتیم خدا را شکر
هر دیتا سنتری روش کار خودش داره دوست عزیز
mahdi2009
February 13th, 2013, 23:01
مثل همیشه
اشکال از مصرف کننده هست ما 1.5 ساله داریم این دیتا سنتر کار میکنم ولی این مشکلات که گفتید هیچ کدوم نداشتیم خدا را شکر
هر دیتا سنتری روش کار خودش داره دوست عزیز
جناب کیانی اشکال از مصرف کننده نیست! از قضا از همکاران با تجربه تهیه شده ما هم مقداری تجربه داریم اینکه چرا به یکبار وی ام وار کرش میکنه خوب سرور ارزون این مشکلات رو هم داره! قضیه پیچیده ایی نیست. به هر حال شما پیشکسوت هستید مشکلات هم طبیعتا نخواهید داشت در این موارد. بحث سر بد مطلق و خوب مطلق نیست . قبلا هم گفتم به نسبت میانگین کیفیت و سخت افزار هزینه مناسبی هم دارن از قضا این مشکلات هم قابل تحمل هست.
mobinhost.david@gmail.com
February 14th, 2013, 02:31
بر اساس تجربه میگم
2 دیتا سنتر هتزنر و او وی اچ وقتی ابیوز های با نام نت اسکن که اخیرا خیلی هم زیاد شده میدن
99% هم روی سرور ویندوز 2003 کرک شده
میاد هست
دلیلش نصب سی سی پ-ر-و-کسی روی سرور هست
و استفاده از اون
پیشنهاد می کنم اگر با هتزنر و یا او وی اچ کار می کنید یا ویندوز کلا ندین یا اگر میدن برای کار پرو-ک-س-ی ندین