PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقسیم سرور اختصاصی به چند سرور مجازی

aligoli
March 10th, 2012, 22:33
سلام، من اگر یک سرور اختصاصی داشته باشم، بخوام چند سرور مجازی هم تعریف کنم، چگونه باید انجام بدم ؟

احتمالا قبلا در انجمن بحث شده برای این مورد، من جستجو کردم اما نتیجه دقیقی پیدا نکردم، ممنون میشم اگر کسی لینک مبحث رو قرار بده اگر قبلا برای این مورد بحث شده، تشکر.

sebastian
March 10th, 2012, 22:35
شما باید از یک مجازی ساز برای این کار ترجیحا Vmware Esxi استفاده کنید

CityKala.net
March 10th, 2012, 22:55
با سلام
این همه مجازی ساز وجود داره برای همین کاراس بهترینش که ما خودمون رو سرورامون استفاده میکنیم VMware EXSi هستش

aligoli
March 11th, 2012, 00:11
به نظرتون ، متداولترین سرور اختصاصی رو چه دیتا سنتری ارایه میده ؟ قیمت معمولی ، خوب سافت لایر فکر میکنم بهترین باشه چون واقعا قیمت هاش زیر 150 دلار نداره و ... ، ولی خوب مثلا کشورهای دیگه (اروپایی) ، چی رو پیشنهاد می دید ؟

sebastian
March 11th, 2012, 00:14
من برای فروش رور مجازی xlhost رو پیشنهاد میکنم فوق العادست ولی اگه با شرایط ovh میتونید کنار بیاید به خاطر قیمت نسبتا پایینش اون هم گزینه ی خوبیه

b_pcmaster
March 11th, 2012, 00:22
به نظرتون ، متداولترین سرور اختصاصی رو چه دیتا سنتری ارایه میده ؟ قیمت معمولی ، خوب سافت لایر فکر میکنم بهترین باشه چون واقعا قیمت هاش زیر 150 دلار نداره و ... ، ولی خوب مثلا کشورهای دیگه (اروپایی) ، چی رو پیشنهاد می دید ؟

برای مجازی سازی سرور های آلمان با قیمت پایین پیشنهاد میشن که البته 2 راه برای خریداری داره..اگر خواستید ما در خدمتیم.مجازی سازی و همه ی کاراش رو هم انجام میدیم.با آیدی یاهو ی بنده در تماس باشید در صورتی که قصد خرید دارید

aligoli
March 11th, 2012, 00:44
قصد خرید که هست ولی خوب ترجیح میدم، تنظیمات رو خودم انجام بدم. با استفاده از تجربیات شما عزیزان و دیگران، به نتایج دقیق تری برسم و بعد حتما اقدام میکنم. ممنون برای ارایه تجربیاتتون به من.

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

من برای فروش رور مجازی xlhost رو پیشنهاد میکنم فوق العادست ولی اگه با شرایط ovh میتونید کنار بیاید به خاطر قیمت نسبتا پایینش اون هم گزینه ی خوبیه

من شرایط ovh رو دقیقا نمیدونم، می تونید راهنمایی کنید ؟

---------------------
قیمت های سرورهای اختصاصی xlhost که هیچ اما سرورهای مجازیشون چرا انقدر گرون هست نسبت به گیگا و یا هتز ؟ نظری در این باره دارید ؟

vps-baran.ir
March 11th, 2012, 01:15
بهترین سیستم برای سرور اختصاصی یا سرور مجازی

سرور های Equinix سوئیس هست

من 5 ماهه روی این دیتا سنتر چند تا سرور دارم

کارشون فوق العاده است هم از لحاظ پینگ و هم از لحاظ کیفیت سرویس ها

من که راضیم.

بهتره اینم یه نگاه کنی

تصویر تست سرعت یکی از سرور ها سوئیس (http://www.speedtest.net/result/1697200619.png)

aligoli
March 11th, 2012, 03:42
1. اگر من سرور اختصاصی بگیرم، برای اینکه بتونم از مجازی ساز Vmware Esxi استفاده کنم، باید هنگام خرید بگم برام لینوکس (Centos) نصب کنن یا ویندوز ؟
2. و پس از تحویل سرور، اقدام به نصب این مجازی ساز کنم، درسته ؟

vps-baran.ir
March 11th, 2012, 04:14
ببینید اول باید بگید براتون یه مجازی ساز نصب کنن . و بعد خودتون centos رو نصب کنید

aligoli
March 11th, 2012, 04:17
چطور ؟ مگه vmare تقسیم نمیکنه به چند vps ؟ ما باید اول یه سیستمی داشته باشیم بعد vmare رو نصب کنیم روش که بعد تقسیم کنیم یا نه ؟!

vps-baran.ir
March 11th, 2012, 04:24
داداش ببین شما یه مجازی ساز نصب می کنید که کارش مدیریت و هر چی که فکرش رو می کنید

بعد شما باید دستی سرور رو به هر چند تا وی پی اس می خواید تقسیم کنید

تا زمانی که سرور نداشته باشید ما هر چی بهتون آموزش بدیم . شما نمی تونید یاد بگیرید

پس اول سرور رو تهیه کنید

b_pcmaster
March 11th, 2012, 04:32
چطور ؟ مگه vmare تقسیم نمیکنه به چند vps ؟ ما باید اول یه سیستمی داشته باشیم بعد vmare رو نصب کنیم روش که بعد تقسیم کنیم یا نه ؟!

با بیان ساده تر در تکمیل گفته ی دوستمون شما اینجوری در نظر بگیرید که مجازی ساز در واقع os یا operating system شماست و شما هر وقت سرور رو ریستارت کنید دوباره بالا بیاد میتونید از کامپیوتر خودتون به اون os که همون مجازی ساز شماست وصل شید و بعدش روش مجازی سازی کنید.ولی خوب بهتر بود نگم os.برای این گفتم که بهتر متوجه بشید

arman_gts
March 11th, 2012, 11:51
از استارتر یه سوال دارم
شما می خواید سرور اختصاصی بگرید بعد سرور مجازی بفروشید !؟

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------

داداش ببین شما یه مجازی ساز نصب می کنید که کارش مدیریت و هر چی که فکرش رو می کنید

بعد شما باید دستی سرور رو به هر چند تا وی پی اس می خواید تقسیم کنید

تا زمانی که سرور نداشته باشید ما هر چی بهتون آموزش بدیم . شما نمی تونید یاد بگیرید

پس اول سرور رو تهیه کنید
نیازی به تهیه سرور نیست ، روی لوکال میشه همه کار کرد ، من همین الانشم بعضی کارهام رو اول روی لوکال تست می کنم (یک esxi نصب کنید با 3تا سرور مجازی روش : ویندوز،لینوکس،میکروتیک)

_omid_
March 11th, 2012, 14:09
با درود
دوست عزیز برای یاد گیری میخواین پیشنهاد بنده. روی سیستم خودتون نصب کنین بدون هیچ هزینه ای و یاد بگیرید.
یا روی 1 سرور مجازی ( وی پی اس ) میتوانید نصب کنید.
اگه واسه فروش میخواید میتوانین سرور اختصاصی تهیه کنید و هر اموزشی خواستید در انجمن موجود هست. جایی هم مشکلی داشتید میتوانم بهتون کمک کنم.
با تشکر

arman_gts
March 11th, 2012, 14:21
برای یادگیری بهتره سرور تهیه نکنید ! چون برای مخارجش باید وی پی اس بفروشید! ، که با این سطح فعلی شما مشتری بدبخت بیچاره میشه ، جسارت نباشه ، سطح فعلی!
برای یادگیری از اون جهت چیز دقیقی پیدا نکردید که با هیچ کدوم از مفاهیم آشنایی ندارید ، به خوندن مطالب در فروم و جاهای دیگه ادامه بدید ، مطمئن باشید کم کم چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت
مشکلاتتون هم در انجمن بیان کنید هر کس در حد توانش کمکتون می کنه

vps-baran.ir
March 11th, 2012, 14:48
برای یادگیری بهتره سرور تهیه نکنید ! چون برای مخارجش باید وی پی اس بفروشید! ، که با این سطح فعلی شما مشتری بدبخت بیچاره میشه ، جسارت نباشه ، سطح فعلی!
برای یادگیری از اون جهت چیز دقیقی پیدا نکردید که با هیچ کدوم از مفاهیم آشنایی ندارید ، به خوندن مطالب در فروم و جاهای دیگه ادامه بدید ، مطمئن باشید کم کم چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت
مشکلاتتون هم در انجمن بیان کنید هر کس در حد توانش کمکتون می کنه

عزیز ایشون می خوان وی پی اس بفروشن
مگه میشه رو سیستمشون مجازی ساز نصب کنن و وی پی اس بفروشن:-?

b_pcmaster
March 11th, 2012, 14:54
عزیز ایشون می خوان وی پی اس بفروشن
مگه میشه رو سیستمشون مجازی ساز نصب کنن و وی پی اس بفروشن:-?

منظور ایشون این بود که فعلا تا یادگیری کامل انواع os و خود esxi و غیره دست نگه دارن ایشون و ماشین لوکال خودشون رو وی ام کنن تا دستشون بیاد بعد شروع به فروش محصولات کنن.

vps-baran.ir
March 11th, 2012, 14:56
مگه سرور داشته باشن نمی تونن یاد بگیرن

من خیلی ها رو میشناسم که با سرور شروع کردن و خیلی بهتر از اینکه رو سیستمش استفاده کنه یاد گرفته

b_pcmaster
March 11th, 2012, 15:09
مگه سرور داشته باشن نمی تونن یاد بگیرن

من خیلی ها رو میشناسم که با سرور شروع کردن و خیلی بهتر از اینکه رو سیستمش استفاده کنه یاد گرفته

ماهانه 200 هزار تومان برای یادگیری خرج کردن اصلا منطقی نیست.درسته؟؟

vps-baran.ir
March 11th, 2012, 15:12
ماهانه 200 هزار تومان برای یادگیری خرج کردن اصلا منطقی نیست.درسته؟؟

بله دقیقا حرفتون متین هست

ولی ایشون گفتن که مبتدی نیستن و می خوان کار کنن

arman_gts
March 11th, 2012, 15:55
بله دقیقا حرفتون متین هست

ولی ایشون گفتن که مبتدی نیستن و می خوان کار کنن
از صحبتهای استارتر کامل برمیاد که مبتدی هستند ، توضیح دادم ، اول یاد بگیرند بعد وارد کار بشند ، اینجوری مشتری هم آرامش خاطر خواهد داشت!

aligoli
March 11th, 2012, 21:04
ممنون از همگی، برای توصیه ها، دیدگاه هاشون، خیلی به کارم اومد.
من در زمینه برنامه نویسی مهارت دارم ولی در زمینه سرور، مبتدی هستم، ولی امیدوارم با کمک شما و مطالب و آموزش ها در این زمینه هم به دانش هایی برسم.

من دقیقا منظور همتون رو فهمیدم، اما یک سوال برام پیش اومد، اینکه اگر مجازی ساز مثل همون os میشه، پس Os چی میشه، منظورم اینه، من سرور اختصاصی رو اگر گرفتم، بعد اولین کار اینه که مجازی ساز نصب کنم، و بعد با ساخت vps ها، روی vps ها ، os لینوکس یا ویندوز نصب کنم، درسته ؟

------------
یک سوال دیگه : تمام سایت هایی که خدمات میزبانی وب ارایه می دند، بعضی ها برای این کار از vps استفاده می کنند یا تماما vps هست ؟
------------
من در فکرم این بود که، مثلا یکی سرور اختصاصی میگیره، و با نصب centos ، که os سرور میشه، و نصب cpanel ، میتونه اکانت برای میزبانی وب بده !

arman_gts
March 11th, 2012, 21:09
با سرور مجازی می تونید تمام کارهاای که یک سرور اختصاصی انجام می دهد رو انجام دهید (به غیر از دادن وی پی اس از داخل خود وی پی اس!)
هاستینگهای معتبر از سرور اختصاصی برای هاستینگ استفاده می کنند
vmware خودش به عنوان os نصب میشه
وظیفه کنترل و تخصیص منابع به عهده vmware esxi خواهد بود و شما هر سیستم عامل دیگه ای رو با این سیستم عامل می تونید run کنید و منابعی که می خواهید به هر سیستم عامل بدید رو مشخص کنید

_omid_
March 11th, 2012, 21:15
ممنون از همگی، برای توصیه ها، دیدگاه هاشون، خیلی به کارم اومد.
من در زمینه برنامه نویسی مهارت دارم ولی در زمینه سرور، مبتدی هستم، ولی امیدوارم با کمک شما و مطالب و آموزش ها در این زمینه هم به دانش هایی برسم.

من دقیقا منظور همتون رو فهمیدم، اما یک سوال برام پیش اومد، اینکه اگر مجازی ساز مثل همون os میشه، پس Os چی میشه، منظورم اینه، من سرور اختصاصی رو اگر گرفتم، بعد اولین کار اینه که مجازی ساز نصب کنم، و بعد با ساخت vps ها، روی vps ها ، os لینوکس یا ویندوز نصب کنم، درسته ؟

------------
یک سوال دیگه : تمام سایت هایی که خدمات میزبانی وب ارایه می دند، بعضی ها برای این کار از vps استفاده می کنند یا تماما vps هست ؟
------------
من در فکرم این بود که، مثلا یکی سرور اختصاصی میگیره، و با نصب centos ، که os سرور میشه، و نصب cpanel ، میتونه اکانت برای میزبانی وب بده !

با درود
os یعنی نوع سیستم عامل که شامل. لینوکس. ویندوز..... میشه.
سرور اختصاصی بگیرید و نوع مجازی ساز که میخواید نصب میشه رو سرورتون.
بعد شما قادر به نصب کردن ( ویندوز-لینوکس-میکروتیک....) هستید.
واسه خدمات میزبانی هم از سرور اختصاصی و هم از سرور مجازی قابل استفاده هست که cpanel روی هر دو قابل نصب میباشد
با تشکر

aligoli
March 11th, 2012, 21:30
با درود
os یعنی نوع سیستم عامل که شامل. لینوکس. ویندوز..... میشه.
سرور اختصاصی بگیرید و نوع مجازی ساز که میخواید نصب میشه رو سرورتون.
بعد شما قادر به نصب کردن ( ویندوز-لینوکس-میکروتیک....) هستید.
واسه خدمات میزبانی هم از سرور اختصاصی و هم از سرور مجازی قابل استفاده هست که cpanel روی هر دو قابل نصب میباشد
با تشکر
من اگر بخوام سرور اختصاصی که میگیرم فقط هاستینگ ارایه بدم، دیگه نیازی به مجازی ساز نیست و مستقیم os لینوکس centos رو باید نصب کنم و cpanel هم روش ، درسته ؟

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

با سرور مجازی می تونید تمام کارهاای که یک سرور اختصاصی انجام می دهد رو انجام دهید (به غیر از دادن وی پی اس از داخل خود وی پی اس!)
وظیفه کنترل و تخصیص منابع به عهده vmware esxi خواهد بود و شما هر سیستم عامل دیگه ای رو با این سیستم عامل می تونید run کنید و منابعی که می خواهید به هر سیستم عامل بدید رو مشخص کنید

بله، البته ... خوب با عقل هم جور در نمیاد اگر بخوای در یک vps ، یک vps دیگر بسازی...
من در سایت vmare عضو شدم، و قسمتی هم هست که لایسنس داده و برای هر پک، کدهای دیگری، این لایسنس به چه معناست ؟ حتما باید زده بشه هنگام نصب ؟ اگر زده بشه چه مزیت هایی داره ؟

_omid_
March 11th, 2012, 21:33
[QUOTE=aligoli;397211]من اگر بخوام سرور اختصاصی که میگیرم فقط هاستینگ ارایه بدم، دیگه نیازی به مجازی ساز نیست و مستقیم os لینوکس centos رو باید نصب کنم و cpanel هم روش ، درسته ؟

با درود
بله کاملا درسته
پیشنهاد بنده. چون تازه میخواین شروع کنین واسه هاستینگ میتوانین از سرور مجازی شروع کنید که هزینه اضافی واسه شروع کار نکنین. از ( VDS )
بعد که وارد کار شدید و دیدید فشار vds زیاد شده انتقال بدید رو سرور اختصاصی
با تشکر

CityKala.net
March 11th, 2012, 21:41
قصد خرید که هست ولی خوب ترجیح میدم، تنظیمات رو خودم انجام بدم. با استفاده از تجربیات شما عزیزان و دیگران، به نتایج دقیق تری برسم و بعد حتما اقدام میکنم. ممنون برای ارایه تجربیاتتون به من.

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

من شرایط ovh رو دقیقا نمیدونم، می تونید راهنمایی کنید ؟

---------------------
قیمت های سرورهای اختصاصی xlhost که هیچ اما سرورهای مجازیشون چرا انقدر گرون هست نسبت به گیگا و یا هتز ؟ نظری در این باره دارید ؟

با سلام
ovh شرایط خاصی نداره ولی کار کردن یک مقدار سخته باهاش وگرنه پینگ خوبی با ایران داره هم میتونید از نمایندگیشون کیمسوفی و هم خودشون تهیه کنید از خودشون بگیرید گرون تموم میشه ولی از کیمسوفی بگیرید ارزون تموم میشه
تنظیمات کارت شبکه لینوکس و ویندوز ovh رو آقای پارسیان تو انجمن قرار دادند

b_pcmaster
March 11th, 2012, 22:20

طی مطالبی که من خوندم ساخت وی پی اس روی وی پی اس هم ممکنه اگر منابع بالا باشه آرمان جان

arman_gts
March 11th, 2012, 22:24
طی مطالبی که من خوندم ساخت وی پی اس روی وی پی اس هم ممکنه اگر منابع بالا باشه آرمان جان
در citrix xen server این کار امکان پذیر هست