PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل vps ویندوزی با اجرای فایل های مولتی مدیا

niX
March 10th, 2012, 18:15
درود

وقتی در VPS , فایل های مولتی مدیا اجرا میشه , مثلا محتوای فلش وبسایت ها و موقتی که توسط مدیا پلیر , یک فیلم رو اجرا می کنم , بمحض اینکه تصاویر متحرک شروع میشه , دیگه کنترل , روی VPS ندارم و مثل اینکه هنگ کرده باشه , هیچ دستوری رو قبول نمی کنه ...
کلا با تصاویر متحرک روی VPS مشکل دارم , وقتی این مشکل پیش میاد , لود CPU و RAM usage نرمال هست !... مجبور میشم ریموت رو ببندم از اکانت ادمین لاگین کنم و پروسه مدیا پلیر رو ببندم تا مجدد بشه از اکانت استاندارد وارد شد و استفاده کرد .
ارتباط من با وی پی اس , ADSL 256Kbit هست
وی پی اس , ویندوز 2008
رم 512
از ریموت دسکتاپ ویندوز XP sp3 استفاده می کنم...

ممنون میشم راهنمایی کنید...

سپاس

hpnn.wm
March 10th, 2012, 18:19
بهترین دلیل کم بودن سرعت اینترنت هست

niX
March 10th, 2012, 18:24
یعنی همه کاربر های VPS , حد اقل سرعت 1Mb دارند که همچین مشکلی براشون پیش نمیاد !؟

چون در این حالت , سرعت اینترنت باید حد اقل با سرعت پخش فریم ها فیلم یکسان باشه !!!

hpnn.wm
March 10th, 2012, 18:40
عذر می خوام کدوم کاربر هست که با سرعت 256 تونسته توی vps یه فیلم رو ببینه
اصلا شما انلاین می تونی فیلم ببینی که می خواید روی vps فیلم ببینید؟

b_pcmaster
March 10th, 2012, 18:46
درود

وقتی در vps , فایل های مولتی مدیا اجرا میشه , مثلا محتوای فلش وبسایت ها و موقتی که توسط مدیا پلیر , یک فیلم رو اجرا می کنم , بمحض اینکه تصاویر متحرک شروع میشه , دیگه کنترل , روی vps ندارم و مثل اینکه هنگ کرده باشه , هیچ دستوری رو قبول نمی کنه ...
کلا با تصاویر متحرک روی vps مشکل دارم , وقتی این مشکل پیش میاد , لود cpu و ram usage نرمال هست !... مجبور میشم ریموت رو ببندم از اکانت ادمین لاگین کنم و پروسه مدیا پلیر رو ببندم تا مجدد بشه از اکانت استاندارد وارد شد و استفاده کرد .
ارتباط من با وی پی اس , adsl 256kbit هست
وی پی اس , ویندوز 2008
رم 512
از ریموت دسکتاپ ویندوز xp sp3 استفاده می کنم...

ممنون میشم راهنمایی کنید...

سپاس
شما یه کمی کیفیت rdp رو بیار پایین وقتی میخوای وصل شی اندازه ی صفحه رو کوچیک کن و کاری کن که نه عکس لود بشه نه فیلم تنها راه همینه.توی تنظمیات مرورگرت میتونی اینها رو تنظیم کنی

niX
March 10th, 2012, 18:57
عذر می خوام کدوم کاربر هست که با سرعت 256 تونسته توی vps یه فیلم رو ببینه
اصلا شما انلاین می تونی فیلم ببینی که می خواید روی vps فیلم ببینید؟

جناب , من نمی خوام VPS رو بکنم سینما !
منظورم هنگ کردن سیستم موقع اجرا همچین فایلی هست !
چرا بعد از اجرای همچین فایلی , دیگه نمیشه کنترلی روی VPS داشت !؟!

=======
جناب PCmaster بابت راهنمایی شما ممنونم , تست می کنم ببینم چی میشه

سپاس

Warez-Host.IR
March 10th, 2012, 18:59
ارتباط من با وی پی اس , ADSL 256Kbit هست
وی پی اس , ویندوز 2008
رم 512
از ریموت دسکتاپ ویندوز XP sp3 استفاده می کنم...
سلام
1 - سرعت پایین اینترنت شما
2 - سیستم عامل نامناسب با توجه به میزان منابع شما
هیچ زمان به نظر بنده ویندوز 2008 بهتر است روی سرورهای مجازی با رم کمتر از 768 مگابایت نصب نشود (( در صورتی که منابع اختصاصی ارائه شود ))
Microsoft Windows Server 2008 System Requirements (http://technet.microsoft.com/en-us/windowsserver/bb414778)

موفق باشید

b_pcmaster
March 10th, 2012, 19:13
سلام
1 - سرعت پایین اینترنت شما
2 - سیستم عامل نامناسب با توجه به میزان منابع شما
هیچ زمان به نظر بنده ویندوز 2008 بهتر است روی سرورهای مجازی با رم کمتر از 768 مگابایت نصب نشود (( در صورتی که منابع اختصاصی ارائه شود ))
Microsoft Windows Server 2008 System Requirements (http://technet.microsoft.com/en-us/windowsserver/bb414778)

موفق باشید

صد در صد درسته..من رم رو توجه نکردم رم شما برای 2008 خیلی پایینه بهتر بود 2003 نصب میکردن ولی کلا هر چیزی که لود میشرو مجبوری بگی لود نشه این تنها راه هست